Коса с омбре ефект

• 122 520
  • 162
  •   1
Отговори
# 75
  • Kопенхаген
Привет  Grinning

Страшно ми харесва Омбре стилът, много бих искала така да си направя косата  Heart Eyes

Може ли момичетата, които имат опит в боядисването да ме посъветват.

В момента косата ми е с руси кичури с израсли около 4 пръста корени поради това, че искам да направя промяна.

Как да постъпя, само потъмняване на корените, а краищата?

Имам една боя на Бюти № 24- ,,пепел,,, мога ли да я използвам за тях?

Комплекта на Лореал не съм го виждала тук за сега  newsm78

Всеки съвет и идея ще са ми от полза?

# 76
Привет  Grinning

Страшно ми харесва Омбре стилът, много бих искала така да си направя косата  Heart Eyes

Може ли момичетата, които имат опит в боядисването да ме посъветват.

В момента косата ми е с руси кичури с израсли около 4 пръста корени поради това, че искам да направя промяна.

Как да постъпя, само потъмняване на корените, а краищата?

Имам една боя на Бюти № 24- ,,пепел,,, мога ли да я използвам за тях?

Комплекта на Лореал не съм го виждала тук за сега  newsm78

Всеки съвет и идея ще са ми от полза?
Изгледай клипчетата оттук: http://www.youtube.com/results?search_query=ombre+hair&oq=om … 1ac.1.NKQ8rBNZ8k0
Прави се с блондор, но трябва сама да решиш, кога да спре изрусяването. Зависи от степента на изрусяване, която искаш да постигнеш към края. Щом си на кичури ще трябва да ти се боядиса цялата коса. Аз си се правя сама, но теб бих посъветвала да отидеш на фризьор. Нещата ги виждам така: един нюанс на кафявото и един блоднор. Ако си ентусиастка - следвай инструкциите от клипчетата - няма как да сбъркаш - това е най-лесната прическа - инспирирана от неподдържаната коса. Simple Smile

# 77
  • БГ
Здравейте,
от днес съм с омбре - много ме радва Simple Smile
ето и снимки:
преди
след

# 78
Здравейте.Сега отивам да се правя омбре.дано да се получи добре.После ще кача снимки.стискайте палци да се получи  Peace  Hug

# 79
Здравейте, момичета Simple Smile
Вчера си боядисах косата в стила "Ombre", много ми харесва и отдавна исках. Резултатът е чудесен, но имам няколко питания към дамите, които също са така...

1. Връзвате ли си косата на конски опашки, кокчета и тн.? Изобщо, правите ли й някакви други прически, освен свободно пусната(съответно накъдрена, изпавена или начупена с маша и тн.)?
2. С какво да си мажа пресушените краища са косата? Някакво олио да ми препоръчате?
3. Поддържането и премахването трудно ли е?

Мерси на отговорилите, споделете своя опит и мнение за това. Simple Smile

# 80
Разбира се, че й правя всякакви прически каквито и преди. Даже е интересно когато е на кок.
Вземи си някакви кристали за краищата. Аз използвам на Елсев, но те не са евтини - около 12лв мисля, че са. Иначе има и по-евтини, но от тях не мога да ти препоръчам защото не съм ги ползвала.
Поддръжка - освен кристалите , друго по специално лично аз не правя. Премахване - с подстрижка. Моето омбре вече е станало около 2 пръста и мисля скоро да го подновявам.

Ти с боята ли се прави? Имаш ли снимки?

# 81
С Ombre Preference(така ли беше?) на Л'ореал, май за среднотъмна коса. Имам снимки, но не се вижда много добре, ще ти пратя на лично съобщение. Simple Smile

А при опашката ме притеснява това, че корените и краищата ми са съвсем друг цвят, стои ми леко странно...

# 82
Здравейте,
ето и снимки:
преди
след
newsm10

# 83
Здравейте,
ето и снимки:
преди
след
много добре се е получило
 newsm10

# 84
  • София
Записвам се в темата с изказване от моя приятелка фризьорка.
Най-добре омбрето става с техниката с тупирането. Иначе гледам много девойчета по улиците с уж омбрета, които са с доста рязка разлика в двата цвята. Тъй че ви съветвам да си хванете приятелка/сестра/майка, да и покажете клипчето от първия пост и да действате  Wink
Аз още не съм се направила, че си пускам френското каре и първо искам да и измисля някаква хубава подстрижка.

# 85
Аз си пиша в темата без да съм си правила омбрето, понеже като ми падна старата боя, съм си омбре.  Да живеят модните тенденции. Simple Smile Мислех си онзи ден да си направя краищата съвсем светли като се вържа на опашка. Дали ще е съразмерно?

# 86
 newsm10
Здравейте,
ето и снимки:
преди
след

# 87
  • София
Oх, много ми харесват някои коси на снимките. Но някои не седят добре. Аз отдавна искам да се направя, но обратното - с по-тъмен цвят в краищата (или по-скоро долния слой на косата). Все още не съм се престрашила, а сама абсурд.  Grinning

А и не на всеки фризьор имам вяра за подобни експерименти.  Thinking

# 88
Ето го и моето омбре, правено при фризьор.Сякаш ми се искаше да е повече русото, малко изглежда като на кичури. Rolling Eyes
 1
2

# 89
  • БГ
Записвам се в темата с изказване от моя приятелка фризьорка.
Най-добре омбрето става с техниката с тупирането. Иначе гледам много девойчета по улиците с уж омбрета, които са с доста рязка разлика в двата цвята. Тъй че ви съветвам да си хванете приятелка/сестра/майка, да и покажете клипчето от първия пост и да действате  Wink
Аз още не съм се направила, че си пускам френското каре и първо искам да и измисля някаква хубава подстрижка.
Напълно подкрепям, моята фризьорка ми каза същото и мен ме направи чрез тупиране и стана плавно и без рязка граница. Аз мноого си се радвам на омбрето, правя си всякакви прически и стой готино Simple Smile
Престрашете се - коса е - расте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт