Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 181

• 28 361
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Направо се изпотих от тая новина за Къванч. Нито ми е близък, нито му следя кариерата, но чисто човешки се ужасих. А като разбрах, че са слухове, още повече се ужасих, Има хора като Мукадес, които се хранят от чуждото нещастие, и се разболяват, когато другите са щастливи.

Известните са по-уязвими, защото много хора се интересуват от тях и слуховете се разпростират бързо. Затова ще твърдя до припадък, ако трябва, че нашето момче трябва да сложи ред в контактите си с феновете и медиите. Да цеди информацията през десет уши, да я пуска с капкомер, никой не му наднича в личния живот и в душата, но това, което излезе, да е 100% вярно, потвърдено и истинско.

Това е начинът да се задушат слухове и клюки, като в същото време се уважат лоялните почитатели.

# 632
някои фенове имат късмет, снимка от 13.12.2012, Engin Akyürek Fans Around The World

# 633
# 634

Привет момичета !

Честит празник на мъжките майки / то май тук почти всички сме такива / !!!

Силно присъствие на нощната смяна от снощи - Елинор, Дива, Валя 2 и Марица !!!

Марица - колажът е чудесен - "Повярвай ми" !!!

Дива - за клипа - ами ....чакаме ... още !!! Винаги така съчетаваш музиката и кадрите, че въздействието става още по-силно !!!

Елинор - за снимките какво да кажа - знаеш, че сме "ненаситни" и искаме, и  искаме, и ...

Валя 2 - за новината бих ти дала още една значка, ама тази сутрин пък Марианка сложи друга - коренно противоположна / с която все едно ме заля обилно с леден чай / - дано, ама все повече се съмнявам ... А за преговора - "йок джанъм"  - толкова хубавичко пишеш, че искам повече.
Тук въпросът, който обсъждахме - беше по-скоро на реакциите и свързани с персоната на ОНЯ, че бяха някак вече неуместни и обиждащи Керим / лично аз в тази насока разсъждавах повече / Та давай и твоето мнение ...

За ранобудните Марица, Мариянка и Галандри  - благодарности !!!
Днес домашната тръстика >/= на служебната !!! Докато успея да седна на компа във вашата компания - то станало вечерно време ... А и снощи ... да си призная "събеседването" с г-жа Гроздова много, ама много ме "натовари" и днес така в главата ми се зароди една "мисла" - вече при делови срещи лекинко да я избягвам, щото тя сладкодумна, ама после ме боли "мисълта" от нея ....

Какво друго щях да пиша - А ! Марица - то момчето ни си е оправно, даже за сватбата само си гладеше ризата ...

Къде таквиз мъже в реала, къде? ?? ... питам аз "спалата" ... някога си ....

И нещо за разкош ...

# 635
# 636
някои фенове имат късмет, снимка от 13.12.2012, Engin Akyürek Fans Around The World

Скрит текст:

Не е от 13.12.2012 - поне от лятото е... отдавна я имам.

А аз два часа нямах ток! В 21-и век... при тия такси за обслужване...  Twisted Evil

# 637
Марта  smile3525 честито и на теб!
Още на първо гледане се зачудих защо Керим си глади ризата
за сватбата,Дениз беше казала,че и тя ги е гладила.
Не трябваше ли Фатмагюл да свърши това,все пак за сватба се стягат. newsm78
А 'оня'' заслужава това от нас

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 638
# 639
Направо се изпотих от тая новина за Къванч. Нито ми е близък, нито му следя кариерата, но чисто човешки се ужасих. А като разбрах, че са слухове, още повече се ужасих, Има хора като Мукадес, които се хранят от чуждото нещастие, и се разболяват, когато другите са щастливи.

Известните са по-уязвими, защото много хора се интересуват от тях и слуховете се разпростират бързо. Затова ще твърдя до припадък, ако трябва, че нашето момче трябва да сложи ред в контактите си с феновете и медиите. Да цеди информацията през десет уши, да я пуска с капкомер, никой не му наднича в личния живот и в душата, но това, което излезе, да е 100% вярно, потвърдено и истинско.

Това е начинът да се задушат слухове и клюки, като в същото време се уважат лоялните почитатели.

Валя  newsm10 newsm10 newsm10 smile3525

# 640
Колко сте ми кротички... Simple Smile)
Аз пък се кефя на проклятието върху Мукаддес... Simple Smile) Ония плюят, той разплисква... Simple Smile)

# 641
  • Пловдив

2011 съм съгласна, защото декември 2012 изглежда така:

- от 25.12.2012 г. Вероятно са си качили снимката тогава.

# 642
# 643
# 644

Общи условия

Активация на акаунт