Писах до КЗП, те ме прехвърлиха на ДКЕВР. Писах и на тях, ама как да докажа, че там не е влизано. По-късно се сетих, че може би от СОТ могат да ми издадат някакъв документ, че там не е влизано, ама беше късно, а и нямах време и излишни средства за губене заради тия идиоти. 

След сегашното ни обаждане заради високата сметка, ни казаха да си подадем молбичка, да си платим и ще дойдат на проверка
След сегашното ни обаждане заради високата сметка, ни казаха да си подадем молбичка, да си платим и ще дойдат на проверка

значи трябва да се разведа с съпруга ми и да се ожена за него за да ми даде пълномощно
. Предприела съм вече каквото трябва чакам резултат. От 2 год на сам все ми се случват някави аномалии, но вече реших няма мълча и си търся правата. Преди малко пак се обаждах и казаха, че в понеделник ще имам резултат вече. Имам още 2 седмици докато родя надявам се да се изясни всичко до тогава, мислим за стаята където ще е бебето да ползваме стенен конвектор, че на дърва има много прах, затова и толкова настоятелно тръгнах да търся решение, надявам се в понеделник да се изясни всичко, поне така ми обещаха сега.

Препоръчани теми