Съвети за университети в Шотландия - 2

• 95 606
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • България
valya_and стискам палци на сина ти!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

♥♥ Fiesta моето инфо е колкото да ми запуши устата или да се притесня...Wink

Водя се от принципа, че щом децата не ме търсят, значи са добре. Друго не ми и остава Simple Smile

# 451
  • София
valya_and, успех на сина ти!

# 452
Един от изборите ни за малкия, който кандидатства тази година е Стратклайд, дори е получил и оферта, която удивително много ми харесва: диплома 5.00 за архитектура и сериозно съм се размислила. Споделете, ако имате впечатления, хубав ли е университета, условията за живот добри ли са, студентите доволни ли са, каквото се сетите?
♥♥Fiesta, кои са другите му варианти? Тук май никой е споменал, че има преки впечатления от Стратклайд.
То ти и да се размисляш  Laughing ... важното е той какво иска. Не ми се вярва изобщо да те пита.  Laughing

# 453
  • Там, където ме обичат
valya_and, палцестискане и от мен.  Peace
И да попитам, понеже ме интересуват стажовете, в кой курс е твоето момче?

# 454
Един от изборите ни за малкия, който кандидатства тази година е Стратклайд, дори е получил и оферта, която удивително много ми харесва: диплома 5.00 за архитектура и сериозно съм се размислила. Споделете, ако имате впечатления, хубав ли е университета, условията за живот добри ли са, студентите доволни ли са, каквото се сетите?
♥♥Fiesta, кои са другите му варианти? Тук май никой е споменал, че има преки впечатления от Стратклайд.
То ти и да се размисляш  Laughing ... важното е той какво иска. Не ми се вярва изобщо да те пита.  Laughing

На синът ми много близък приятел сега е първа година в Стратклайд с архитектура - доволен е, справя се /МГ е завършил/, живее в частно общежитие. От моят син знам, че имат много да учат и подготовката е много сериозна. Бързо се адаптира - има голяма българска общност там. Ако имате други конкретни въпроси и сериозно обмисляте обучението там ще попитам момчето и ще ви свържа с него. То е много добро и възпитано дете и няма да откаже. А друг негов приятел учи също в Стратклайд за инженер /също МГ завършил/. Изискванията за приемът миналата година бяха много високи и оферта 5.00 за архитект си е направо късмет....според мен....

# 455

На синът ми много близък приятел сега е първа година в Стратклайд с архитектура - доволен е, справя се /МГ е завършил/, живее в частно общежитие. От моят син знам, че имат много да учат и подготовката е много сериозна. Бързо се адаптира - има голяма българска общност там. Ако имате други конкретни въпроси и сериозно обмисляте обучението там ще попитам момчето и ще ви свържа с него. То е много добро и възпитано дете и няма да откаже. А друг негов приятел учи също в Стратклайд за инженер /също МГ завършил/. Изискванията за приемът миналата година бяха много високи и оферта 5.00 за архитект си е направо късмет....според мен....

Hug Обичам те @silvia@    Heart Eyes

В УК класациите за архитектура е вторият Шотландски след Единбург, уж затова го избра... но чувам различни мнения.
Имам въпрос, на този етап, би ли го препоръчал?... и евентуално ако иска да сподели, каква е била неговата оферта?

bouquet

# 456
  • София
Фиеста, хубав университет е Стратклайд и добре се котира сред работодателите. Късмет на сина ти!  Peace

# 457
То ти и да се размисляш  Laughing ... важното е той какво иска. Не ми се вярва изобщо да те пита.  Laughing

cool_witch това е единствената му оферта до сега.

Стратклайд е единствен в Шотландия, също в Уелс Кардиф и останалите са в Англия. Не е направил още всички портфолиа. С оглед това, че архитектура се учи 6 години си мислех, че Шотландия е добър вариант от финансова гледна точка.
Пък, скоро научих, че в Шотландия англичаните плащат 9000 пауда, а не както нас и шотландците и още повече се мотивирах.
Иначе, той си харесва изборите, но в никой не е влюбен...

# 458
Фиеста, хубав университет е Стратклайд и добре се котира сред работодателите. Късмет на сина ти!  Peace

Hug

# 459

Hug Обичам те @silvia@    Heart Eyes

В УК класациите за архитектура е вторият Шотландски след Единбург, уж затова го избра... но чувам различни мнения.
Имам въпрос, на този етап, би ли го препоръчал?... и евентуално ако иска да сподели, каква е била неговата оферта?

bouquet

Ще попитам точно за да не те подведа и ще ти пиша, но и двамата имаха успех над 5.70-5.80 да не кажа и повече.

# 460
♥♥Fiesta, Шотландия е идеалният вариант от финансова гледна точка. И самият университет ми изглежда ОК откъм класации и мнения.
Аз продължавам да си любопитствам Simple Smile - в кои университети в Англия кандидатства?

Като гледам няколкото нароили се в съседство теми...  ooooh! Добре, че пиша в тези двете

# 461
♥♥Fiesta, Шотландия е идеалният вариант от финансова гледна точка. И самият университет ми изглежда ОК откъм класации и мнения.
Аз продължавам да си любопитствам Simple Smile - в кои университети в Англия кандидатства?

Като гледам няколкото нароили се в съседство теми...  ooooh! Добре, че пиша в тези двете

Шефилд, Манчестър и .... какво беше?!.... Blush

# 462
Пожелавам изпълними оферти на всички кандидатстващи.
Вторият избор е по-труден, когато избираш фърм и иншурънс.
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 463
Дами, от утре, две седмици никаква работа Simple Smile - сесията почва, стискаме палци  
Успешна да е за децата ни! Flowers Four Leaf Clover

# 464
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
И аз пожелавам на всички успешна сесия и след това не по -малко успешни коледни празници!!!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт