той първите месеци качваше по 1.400, а 3-тия 800 никак не е недохранен..
Определено му харесва, защото отваря уста сам, а когато посегне да бръкне в устата или в лъжичката казвам НЕ! рязко, но усмихнато и дърпам оръдието на труда . Той е толкова възмутен, че вземам манджата, че бързо прибира лапички. А накрая, когато преценя, че му стига /а той иска още обикновено/, му давам лъжичката да се опитва да си я навре в устата, но внимавам, защото веднъж се опита да си извади сливиците
.
Хубав и успешен, макар и мрачен ден на всички!!!
Като чета такива постове и душата ми се изпълва с огромна благородна завист и започвам като лелките от блока "Виждаш ли какво правят другите деца, а?"
Аз не мисля да захранвам преди 5-ти месец, а акането на гърне направо ми се вижда мисията невъзможна.
Аз също като почнах да давам пюретата взех Фризолак, моя приятелка го дава от самото начало и няма проблеми, ама де да знам ще го сменям май,може и от него да е...
Аз засега имам 1,най-много 2 хранения с АМ.Другото е кърма.Аз също купувам зеленчуци от пазара.
Аз тъкмо се чудех дали да слагам сурова тиква във фризера или да я сваря преди това
Доставката е 2 лева.
Ако обаче е записан баща няма привилегии - щото то по тая линия всички дето живеят без брак ще се класират. Никой не обикаля по домовете живеят ли заедно или не.
Страшното на ранното захранване не винаги си личи на момента (въпреки, че има и случай на тежки диарии след сокче на 40-ия ден). Както и вездесъщата реплика "Нас така са ни гледали нищо ни няма" не е довод. Да не всички имаме алергии или хранителни проблеми, но има и такива хора. Странно ми е защо стегнатото повиване все пак бе отречено въпреки, че не всички се разхождаме с луксации и тазобедрени проблеми, но ранното захранване си остана препоръчвано
Както и да е моето мнение е ясно, а пък не искам и да споря всеки си преценява и си взима решение. Особено с майки на 2 и 3 деца, достатъчно интелигентни като вас
Аз за себе си съм прочела, решила и затова ми е необосновано защо някой ме съветва да захраня на 4 месеца. Детето няма проблеми и наддава добре. За мен признаците за захранване са стабилно седене, координация ръце-очи, интерес към храненето и отпадане на рефлекса да избутва с език навън. Следователно моето дете не е готово по тези признаци и му е рано.
Деси аз сурова я нарязах на малки парченца като за хващане, ама то е специфично за захранването, което аз съм избрала. И споменатото от Звездичка е много идейно за захранващите с пюре 

Препоръчани теми