.
. Три месеца по-късно се сещам аз да питам нашия педиатър, защо имаме предписана една капка вигантол и му казвам, че ортопеда е казал две да давам. И той: Даже две, три трябва!
Ама не се сещат в аптеката да кажат, друго сме ви дали, и дозировката е друга. И аз едва от месец давам по две капки, след ортопедичния преглед.
Няма оправия, вчера съм сменила 4 чифта дрехи, по - голяма кокона от момиче.
и трябваше 2 дни да съм изцяло на сухари и солети.Много се бях притеснила за кърмата си, но си наложих след всяко ходене до ОО да изпивам 200 мл. вода.Изпила съм над 3 литра, но не съм усетила малкият да е мрънкал от малко кърма.Just a Dreamer дано се успокоиш по скоро 
При някои бебета помага, ако само се изправят леко, други – да се подържат повече изправени. Някои майки са забелязали, че най-подходящо за тях е, ако гушнат бебето през рамото си и нежно галят или потупват гръбчето му. При други помага да сложат бебето в скута си и леко го навеждат напред и нежно го потупват по гърба. Ти сигурно си имаш своите техники, които работят при вас (всяко бебе е различно, така че и „работещите” позиции за оригване могат да са различни) - ако някоя от споменатите „техники” не си опитвала, може пък да я пробваш. 

, живот и здраве във вторник, когато сме на консултация. Така ме е страх, всеки път треперя от тези ваксини.
То бива киселявене, мрънкане, рев, пфууу. Както казва мъжа ми явно е от децата, които не спят на обяд в дестката градина 
Много ме е яд, все се успокоявем, обясняваме... Дано да мине този период, защото моите планове за лятото са ежедневни (почти) целодневни разходки.
Добре че го бяхме позакъсали финансово и не поръчах

Точно реших, че се е регулирало всичко, но уви 
Моят мъж казва: "пуска пак сондата". А днес се бори с една възглавница много време с изплезен език

Ще се коригирам другия път 

Ако прецениш, може да пробваш какво помага при някои бебета да се изходят (ако няма ефект, то няма и да навреди) - нежно масажче на корема (с длан, около пъпа, по посока на часовниковата стрелка), упражнения с крачетата (присвиване към коремчето или имитиране на каране на колело), или да го държиш в скута си така, както се държи малко детенце, което чакаш да се изака/изпишка.
Все още битуват доста митове, свързани с кърменето, и сред тях е и този за „нехранителната” кърма. Всъщност, кърмата е с балансиран за нуждите на детето състав и му осигурява всички необходими хранителни вещества за тази възраст, ако то я приема в адекватни количества.
) и да проследиш дали няма да има промяна в изхожданията. Също така, понеже ти изцеждаш, би могла да опиташ да цедиш от „цялата гама” мляко, която предлага гърдата (т.е. и от т.нар.”предно’, и от т.нар.”задно” мялко, което е по-богато на мазнини). 
.
. А и още път има да се върви
Вярвам, че ще извървите пътя, по който желаеш да бъдете! Може да не е винаги с еднакви темпове и само напред - понякога може малко да позабавите, да отстъпите крачка-две в страни, да се наложи да проявявате гъвкавост, търпение и твърдост дори. Вероятно плавно ще си влезете в ритъм и нещата ще се урегулират. Сигурно ти е доста трудоемко да храниш само с изцедена кърма - Константин не иска ли да засуче, опитвала ли си скоро да му предлагаш - например, когато е по-спокоен, по-сънен? Ако искаш, може да обсъдим някои идеи, които са помогнали при други бебета да се върнат на гърда (ако прецениш - може и на лични).
Чета ви редовно, но рядко пиша напоследък. 
/.Днес ми стигна до главния, че спокойно мога да приготвя 1 голям картоф и морков, а след като пасирам, докато е още топло да го разсипя в 3 бурканчета, които да затворя и прибера в хладилника!!! ЕВРИКА
Щото тва с ежедневното приготвяне на 2-3-5 лъжички си е изнервящо. Ама те хората отдавна са го казали - на когот му е къс акълът /респ. паметта/, са му дълги краката 
/ и давам добавка 4 пъти по 120 мл.