CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №28

• 45 898
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Моля, за информация за пенсионни фондове Алианц и конкретно Мениджър екип. Доволни ли са работещите на тази позиция- заплащане, социални придобивки и всичко около работата във фирмата. Предварително благодаря!

# 151
Дами, защо се засягате, като визирах IT, нямах предвид жени.

Thinking Ами това не бяха реплики, касаещи мъжете (по принцип, без значение дали са IT)... И какво означава, че си нямала предвид жени... Сакън, не може жена да се занимава с това, видиш ли почти не могат да си представят И работодателите, че жена може да хване ответка и да си развие 5 пикливи болта, че да стигне до РАМ-а да го смени... ( Mr. Green впрочем, на една от предишните ми местоработи трябваше да поддържам компютърна мрежа, и точно така решиха да ме "тестват" вместо интервю, че то видиш ли не е само софтуер, ами и други "проблеми" възникват... та ми дадоха един развален компютър, може би са проверявали как ще реагирам и какво ще правя...).

Истина е, че хората, които някога са успели да си алгоритмизирали мисленето (дори и само в университета), имат за цял живот едно такова променено мислене, някакъв особен поглед... и странно чувство за хумор. И ЖЕНИТЕ. Но това не понижава тяхното IQ, напротив.

# 152
 Нещо не ме разбра, защо ли?  Whistling
Аз съм против дискриминацията и за назначаване на повече жени като ИТ специалисти и друго.
Все пак си мисля, че чувството за хумор, както и начина на изказване имат общо с мозъка т.е. и с
IQ-то. Но не ми се спори на тази тема. Искам да си намеря хубава работа, с готини колеги, които да не псуват много, да не са много вулгарни и да взимам нормална заплата. Детс ол!  Hug

# 153
Не е лош вариант за трайно безработните, влизащи в категорията до 29: http://www.manager.bg/news/darzhavnata-administratsiya-tarsi-600-stazhanti  Peace

# 154
  • Sofia
Дами, защо се засягате, като визирах IT, нямах предвид жени. Повечето са мъже тук в София.
И казах, че познавам и изключения. Правилно, че е обширно понятие. Мисля, че тези, които съм виждала аз, са просто набедени за IT специалисти, а всъщност са си само за хамали. Ама продължавайте да ги лансирате и после да ви правят на луди за втора клавиатура на компютъра.  hahaha
 Влязох, за да споделя възмущението си от една обява: https://www.jobs.bg/f1681462
Те не са ли чували, че идеите струват най-много?!?  #Cussing out Друг е въпросът, че у нас няма кой да ги оцени и осъществи. Това е все едно в Италия вместо музей на Да Винчи, да има музей на дърводелеца, който е изработил мострата по идеята му.  ooooh!

Палмичка ти май не си много наясно с IT пазара. Това, че са заети повече мъже - да повече са, но има и много жени. Има няколко компании където броя на жените не е малко например в голяма IT компания са над 1000 доколкото зная. Има много жени QA в не една и 2 компании. IT проджект мениджъри, IT съпорт и много други роли. Затова казах, че IT е много общо, в сектора има роли всякакви.

# 155
Здравейте!
Дали някои има инфо за ПОК"Доверие"?Ако е така,ще съм благодарна да сподели!

# 156
Пакет документи за кандидатстване:
• Актуална снимка;
• Кратка автобиография;
• Дата, час и място на раждане.

Само пълните пакети ще бъдат разглеждани!!!

Дали ще ми изпратят хороскоп?

# 157
Пакет документи за кандидатстване:
• Актуална снимка;
• Кратка автобиография;
• Дата, час и място на раждане.

Само пълните пакети ще бъдат разглеждани!!!

Дали ще ми изпратят хороскоп?

дам... трябва с шефа да си съвпадате синастирално или как там се казваше ... Някой хора вярват на провидението, да ги изведе от проблемите им...
Това пък къде са го пуснали ... Давай и на нас адреса ...можа пък и да ни излезе късмета  Joy Joy Joy

# 158
# 159
Никой нищо ли не знае за Алианц?

# 160
Човек ЧУДО Simple Smile)) ... толкова много неща искат, че ми се струва че само си разглеждат менюто... особено като не казват за какви пари идва реч  Whistling

при това несемеен ... доста неща за един човек... навремето бих се съгласила ... защото имах практика да работя нон-стоп...така не мислех за проблемите си... но сега това е изключено ....
Винаги се смеех с колегите, че трябва да ми сложат само едно легло в офиса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 161
  • София
Минавам набързо да се отчета за интервюто днес.
До мястото стигнах с 3 вида транспорт.
Отговаряш за целия офис и персонала.
И накрая - сто години изпитателен срок и 400 кинта.
Тия нямат акъл!

# 162
Човек ЧУДО Simple Smile)) ... толкова много неща искат, че ми се струва че само си разглеждат менюто... особено като не казват за какви пари идва реч  Whistling

при това несемеен ... доста неща за един човек... навремето бих се съгласила ... защото имах практика да работя нон-стоп...така не мислех за проблемите си... но сега това е изключено ....
Винаги се смеех с колегите, че трябва да ми сложат само едно легло в офиса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Де го видя това несемеен?

# 163
Аз да изрева за моя казус със снимката - така, както ще връзва снимка с автобиография, по същия начин и ще ме дискриминира, което е изключително непрофесионално. Човек, виждащ снимка насреща си, дори подсъзнателно си изгражда впечатление. А нямам звездна автобиография, за да неутрализирам ефекта на кривия си нос, примерно. Laughing
Това, че нещо е прието като практика в Германия, не означава, че е меродавно или нормално.

Относно ИТ дискусията - и аз познавам човек, правещ приложения за ай шитнята. В сферата си може да е факир, но е доволно инфантилен иначе, с ограничена обща култура. Но пък познавам и зает в областта на ИТ, който е много интелигентен и с разностранни интереси. Въпрос на извадка.

# 164
  • UK
Никой нищо ли не знае за Алианц?
Преди няколко страници няколко момичета обсъждаха, че са ходили на интервюта, върни се да почетеш там. На Алианц обявите не слизат от сайтовете за работа, общо взето тук всички ги прескачаме.

Аз да изрева за моя казус със снимката - така, както ще връзва снимка с автобиография, по същия начин и ще ме дискриминира, което е изключително непрофесионално. Човек, виждащ снимка насреща си, дори подсъзнателно си изгражда впечатление. А нямам звездна автобиография, за да неутрализирам ефекта на кривия си нос, примерно. Laughing
Аз пък нещо се комплексирах за теглото си, определено не изглеждам така както преди раждането и сега много се вкисвам на тая тема като ми предстои интервю. Не мисля, че правя такова първоначално впечатление както едно време, малко или много съм свикнала да разчитам на привлекателен външен вид, когато искам да впечатля някого, и потенциални работодатели в това число.  Blush Работя по въпроса с влизането въвв форма, но все пак - сдухва ме това, че се сдухвам заради това.  Mr. Green Иска ми се да съм по-уверена.

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 21:54 от dejie

Общи условия

Активация на акаунт