ЮНСКИТЕ коремчета стремително наддават, бебешки ритничета с усмивки ни даряват

• 27 054
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
ох и аз немога да взема решение  Embarassed
всички са страхотни Hug

# 676
  • София
Момичета сега гледам разни онлайн магазини за дрешки, чертафчета, пеленки, одеалца и т.н. Вие харесали ли сте си някой магазин, от който ще пазарувате /хубаво качество и прилични цени/
Аз май за сега съм се спряла на ИКЕА и ШТЪРКЕЛ /Ново бебе и Дундьо съм ги гледала само в нета, мисля да ги посета скоро, но чакам малко да се затопли/

Добре би било да споделим магазини, които са ни харесали като цени-качество  Hug

# 677
Някой да е имал проблем с кръвното и да са му изпивани някакви хапчета.Ще се радвам да споделите.

# 678
На мене последния път като ми го мери беше 125/75 и ми каза че било малко високо!!! newsm78 Аз не виждам кое му е високото ама....и ми каза само да намаля СОЛЕНОТО ,много било важно,нищо друго засега. 

# 679
А иначе и аз съм в чуденка за спалното бельо на бебето,незнам към кой магазин да се ориентирам а и ние и двамата сме с чувствителни кожи и си мисля че и тя ако е като нас ще трябва да внимавам...та и на мене ще ми е интересно някой да препоръча магазин ...  newsm78 Hug

Иначе по темата с количките аз благодарение на една мама(не си спомням точно коя беше)  най накрая си избрах и утре ще ходим да я гледаме на живо ,ето тази е ...
http://www.slunce-bg.com/userfiles/productlargeimages/product_203.jpg   Hug

# 680
Някой да е имал проблем с кръвното и да са му изпивани някакви хапчета.Ще се радвам да споделите.

GVN, аз имах такъв проблем с първата бременност, изписаха ми нифедипин, но не помня каква беше дозата. Следи си кръвното редовно, може пък да е било инцидентно.  А ако в комплект стова ти се подуват краката (глезените) си пусни албумин. При мен беше комбинация от двете. Успех  Peace

# 681
Здравейте и от мен момичета.
GVN,аз днес повторно бях на ЖК заради кръвното,моето ми го измерват все 140/90,а аз в нас си го меря винаги около 115 или 110/70.Два пъти бях на кардиолог,който ми изписа само валидол,но утре пак ще ходя защото АГ се нерви,че непрекъснато ми варира кръвното а си е работа за кардиоложката.От снощи започнах допегит,и ще видим утре на прегледа какво ще стане.А иначе при мен особеното е,че ми е неврогенно кръвното,няма общо с бременността.Винаги като отида да ми го мерят в кабинета,пулса ми се ускорява рязко,шашкам се и така.
По принцип не е лошо да си направиш консулт с кардиолог,но лекарството за бременни е само едно-допегит.Успех ти желая.
Спокойна вечер мацки.....

# 682
deniise на мен последния път ми го измериха както обикновенно 130/70.На мен това си ми е нормалното кръвно.Иначе лекарката иска да пробваме с допегит да видим как ще се повлияе.Засега не иска да ме праща на кардиолог ,на каза че зависи как ще се повлие.Само веднъж ми го мериха по високо но аз бях ядосана и изнервена.Прати ме 5 минути на разходка и се успокоих и беше нормално.Иначе нямам подуване на глезените на пръстите и въобще никъде не ес подувам.Изледванията ми са в норми на всичко.Качените ми кг досега са +4 за цялата бременност.
Благодаря за отговорите.Утре съм на преглед и ще обсъдя нещата с лекарката.

# 683
Мамчета да сте ходили на преглед при офталмолог. Попринцип имам нисък диоптер,но доколкото разбрах не е до самия диоптер,а до роговица и очни дъна  Shocked  говорех с докито и другата седмица ще ме прати при спациалист Дано всичко е наред,искам да родя естествено въпреки ,че ме е малко страх Simple Smile 1-ва бременност ми е
 Hug за всички  bouquet

# 684
  • София
По принцип е хубаво този преглед да се направи в 9ти месец и то не обикновен преглед, а оглед с Голдман (малко е неприятно).

# 685
значи ми е малко раничко,аз тамън навлизам в 6 месец  Simple Smile

# 686
neli_d наистина най-добре е да посетиш очен лекар като наближи термина, с оглед да се видят тогава очните дъна и да прецени той дали няма да има проблем при нормално раждане. Но все пак аз бих го обсъдила с доктора, които ми следи бременността и той/тя да каже кога ще е най-добре  Peace
Аз първата бременност ходих началото на 9-ти месец и каза, е няма индикации за секцио, но така или иначе се наложи секцио.
Да се похваля поръчах си бебфон Angelcare AC 401 и с нетърпение си го чакам.
Хубава вечер!   bouquet

# 687
благодаря ви  Hug
значи ще поизчакам още малко Wink

# 688
neli_d, благодаря че повдигна темата за офталмолог-а  Hug
Аз съм с късогледство (-2.5) на двете очи...не е голям диоптер, но не знаех какво трябва да направя или пък, че трябва да се гледат очни дъна и т.н.. Хубаво ще е да обменим опит след като си прегледаме очите в края на бременността Simple Smile

Относно кърменето, аз съм сигурна, че ЛЛЛ консултантите много ще ни помагат след като родим, но и до сега, това което съм прочела от adelina и milisa (не искам да пренебрегвам някоя мама, ако я изпускам) ми е било много интересно и полезно и го приемам на 100% като от консултант, така че СПОДЕЛЯЙТЕ   bouquet

# 689
Предния път бях с 150-100 и не го усещах,т.е. чувствах се нормално, но за бебето не беше добре, развих прееклампсия и си бях с Допегит до раждането, че и ден два след това

Общи условия

Активация на акаунт