Отговори
# 360
Аз количка съм си харесала още преди да забременея Grinning
От баткото нямам нищо, всичко съм раздала и изхвърлила, пък и доста години минаха и всичко ще е ново.
За сега съм решила нищо да не купувам преди събитието. Знам какво ще ми е необходимо на първо време, харесала съм си някои неща и таткото само ще отиде да ги купи.

Пумпалче коликата ми хареса!

# 361
Аз го писах и преди. Влюбена съм в една количка от много преди да забременея и определено живот и здраве ще е тя. Все си мисля, че след като родя ще е студено за разходки с количка. Разглеждам в интернет и креватчета, помпи за кърма, столчета за кола, но не мисля да купувам нищо до към 7-8 месец.

# 362
 Shocked аз май съм много назад с материала  Laughing мислех си след 3ти месец да мисля за тези неща....пък и чесно казано, въобще нямам време... Sad

# 363
Аз разглеждам разни сайтове за колички, ама изобщо не знам каква трябва да е  newsm78

# 364
и на мен ми се струва раничко за 1strollerнека пукне пролетта и тогава ние сме на ход Winkне че иаз не ги разглеждам Mr. Green

# 365
  • До морето :)
Поне, че сега не трябва да мисля за количка и кошара.

# 366
Аз имам ето тази http://www-bestbabystuff.net/car-seat-stroller/ ( но  в друг цвят) , която е страшно удобна. За съжаление столчето вече го нямам тъй като, като се премествахме нямаше как да го взема. Самото столче можеше да се поставя отгоре на количката , с лице към майката . И това спестява инвестиция в количка тип "кош" . Имам и още една , но тя е вече за ползване след първата година.

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 17:46 от sealover

# 367
Sonderzeichen  здравей аз също доста се чудих къде да отида да ми следят бременността но понеже моята генеколожка отново беше в 2-3 седмичен болничен и отидох при Сотиров в кв.Аспарухово , бях ходила при  него лятото отново поради липса на моята си генеколожка (отпуска) и останах доволна , внимателен е , има си апаратура , възрастен е а и от познати съм чувала хубави неща за него Simple Smile и така сега за ЖК мисля да съм при него , надявам се всичко да е наред !

Днес времето във Варна беше страхотно и след бързо почистване на дома си направих страхотна разходка , много добре ми се отрази Simple Smile Как мина вашият ден , оползотворихте ли го ? Дано всички сте били усмихнати и позитивни...

# 368
Аз имам само лятна количка на инглесина,всичко друго трябва да го купувам,най ме е яд че ще дам 400-500 лв за количка,дето има няма ще ползвам 4-5 м.

# 369
Забравих да кажа и аз моля за запис на 1ва страничка - Термина по линийка 11.09 ( според генеколог 09.09 ) без значение с коя дата ще ме драснете ...   bouquet  Embarassed

# 370
Sealover, страхотна количка. Знам, че е рано, но миналата седмица и аз надникнах в 2 магазина. Твоята не съм я виждала. Гледах някакви на Mothercare. Сториха ми се хубави, но аз нищо не разбирам - това ми е първа бременност. Леко се стресирах от цените на бебешките неща, но дай Боже да се стигне до купуването им!

# 371
Аз имам само лятна количка на инглесина,всичко друго трябва да го купувам,най ме е яд че ще дам 400-500 лв за количка,дето има няма ще ползвам 4-5 м.
Няма ли начин да вземеш нещо подобно та това , което съм постнала, така си имаш две в едно . Не съм разглеждала какви модели се предлагат по магазините та може и да няма  newsm78

# 372
Днес и при нас беше хубаво времето Simple Smile
Аз мързелувах цял дееен  Mr. Green
Само по едно време малко  Sick
Ама се търпеше  Rolling Eyes

# 373
Sealover, страхотна количка. Знам, че е рано, но миналата седмица и аз надникнах в 2 магазина. Твоята не съм я виждала. Гледах някакви на Mothercare. Сториха ми се хубави, но аз нищо не разбирам - това ми е първа бременност. Леко се стресирах от цените на бебешките неща, но дай Боже да се стигне до купуването им!

Благодаря ти  Simple Smile Тази е модел на Graco , и не е купувана тук. Преди 4 години я взехме за около $ 240 . Като това се водеше среден клас , имаше и много по-скъпи. Но аз съм страшно доволна точно за това , че е мултифункционална.А и дори сега като  нямам столчето самият гръб като се свали и става равна повърхност и има нещо като твърда преграда в долният край към краката и пак се образува кошче. Единственото ми притеснение е , че на моята има розов цвят и ако ще си  имаме момченце , ще е малко сконфузно  Mr. Green

# 374
  • София
Пак сте писали, писали Simple Smile
Гледам сте обсъждали колички. Смятам, че ми е прекалено рано да мисля за тях, но като ви прочетох реших да хвърля едно око. Все си мислих, че с 1400 - 1500лв. за количка ще мога да изкарам дет се вика до края, а то се оказа, че са до към 10-11кг. Та малко се шашнах, но ще го мисля по-натам и ще разчитам на помощ от вече мамите.

За ходенето до тоалетна и аз имам проблем и се сетих, че преди време взимах фибри и сега пак мисля да започна. И да, пише че стават за бременни и хора с непоносимост към глутен.

Зле съм и с нервите. Всеки ден ми черен, ядосана съм и се държа като истеричка. Всичко това го отнася сещате се кой...
Аз съм уж за 4-ти 09, но може и в следващата тема да го вмъкнем, не настоявам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт