ББ Кремове 3

• 76 433
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
А този продукт поръчвали ли сте го?

# 436
Днес пробвах 01 ББ крем на Кларинс. Отвратителен е. Станах като индианец. Оранжева и мазна.

# 437
  • Стара Загора
abs, има на Миша един за мазна кожа.Ето го
Ако някой го е ползвал нека пише.

# 438
  • Berlin
Много благодаря! Записвам си го. Simple Smile

# 439
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Поръчах си аз най-накрая Holika Holika Clearing.

Искам да пробвам и ETUDE HOUSE, обаче съм в чуденка дали да поръчам мострички - 10 на брой или направо кремче. Ако е кремче, дали да не е това с фактор 50 и гъбичка  newsm78. Имате ли идея Cream #W13 дали е много светло?

# 440
Днес пробвах 01 ББ крем на Кларинс. Отвратителен е. Станах като индианец. Оранжева и мазна.

Joy Joy

Скрит текст:
Има такива "маркови" гадости. Аз още не мога да се нарадвам на последното си червило на ЕЛ. Печели конкурс по малотрайност и никаквост.  Mr. Green

# 441
  • София
А този продукт поръчвали ли сте го?
Аз го виждам за пръв път, но ме притеснява Glitter в заглавието.
Аз бягам надалеч от всичко глитерно! Close

# 442
  • Варна
Поръчах си аз най-накрая Holika Holika Clearing.

Искам да пробвам и ETUDE HOUSE, обаче съм в чуденка дали да поръчам мострички - 10 на брой или направо кремче. Ако е кремче, дали да не е това с фактор 50 и гъбичка  newsm78. Имате ли идея Cream #W13 дали е много светло?
Дай отзиви слеф време моля те за холиката

# 443

И аз си го поръчах, като дойде ще дам отзиви. Надявам се и да имам късмет ако получа мострички да са на ББ-та.  Laughing

# 444
  • Пловдив
ББ-то на Кларанс май само на мен ми подейства добре Crazy Странна работа.. newsm78

# 445
Изобщо не разбирам защо западните марки са се запънали да ги правят тия BB-та, като очевидно не им се получава. Реално така още повече се закопават, защото затвърждават качеството на азиатските кремове, вместо да го конкурират.

# 446
Ами май просто не могат да нацелят формулата... Или пък се опитват да ги "приспособят" към нашия пазар, но наистина не се получава много. Главното е рекламата - има или няма значение за тях дали са ок, щом "ББ" продава... На мен от нашите май само Гарние за мазна кожа ми харесва Simple Smile

# 447
  • Варна
За 1ви път си взех ББ крем и реших да пробвам този и останах доволна на 1во ползване. PeaceВзех си 2ката,като цвят и съм улучила,че съм леко матова..

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 10:43 от Деска

# 448
  • София
Зздравейте, препоръчайте ми ББ крем, който мога да купя от София /първо ще пробвам де/. Кожата ми е много светла, със лунички, суха и чувствителна.  Peace  bouquet

# 449
  • Отвъд алеята зад шкафа
За 1ви път си взех ББ крем и реших да пробвам този и останах доволна на 1во ползване. PeaceВзех си 2ката,като цвят и съм улучила,че съл елко матова..

Аз го имам същия, само че 1-цата, много е хубав, но ми идва леко тъмен за зимата, затова си го пазя за лятото.

Общи условия

Активация на акаунт