ББ Кремове 3

• 76 360
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Tyra,веднага след като прочетох какво си писала за бб-то на Lumene,излязох и си го взех  Hug - светлия.
Нямам търпение да го пробвам,но сега съм пред цикъл и съм се изпъпчила малко,та ще е след 2-3 дни.Веднага ще пиша как е.
Благодаря ти,надявам се и на мен да ми пасне така добре,както и на теб   bouquet

# 676
  • София
Пристигнаха ми дългоочакваните кремчета Скин 79 и Missha 23  Grinning За Скин 79 съм писала преди, сега нямах търпение и провах Missha- та. На цвят за моята кожа е по-добре от Скин-а, по-тъмен е и се адаптира към цвета на кожата. За сега ще ми е по-добре и заради цвета, и заради фактора. За първо нанасяне ми хареса, но ще дам подробни отзиви като го поизползвам поне седмица.
P.S. Кремовете ми са били пристигнали още на 14.03., т.е. 10 дни след като ги поръчах (както каза и kashmir за нещата и поръчани от този продавач). Проблема е бил в известията от пощата, съветвам момичетата, които чакат по-дълго да проверят там. Само обвиних човека тук, а пък той даже 6-7 мострички ми е сложил  Mr. Green

# 677
  • София
И моето кремче на Скинфуут, поръчано от синг синг гърл, дойде- http://www.ebay.co.uk/itm/130857024518?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649 - на 8.03 е изпратено, на 21.03 е било тук, но е отлежавало в пощата.  ooooh! Въпреки че мъжът ми ходи поне 2-3 пъти през това време и вчера му дали сам да си рови в тетрадката и да търси и така я намерил. Кошмар просто.  Sick Не знам какво става с тази поща. До момента уж бяха наред нещата, а всичките ми поръчки от март, поръчани от различни сайтове и държави закъсняха страшно много, някои още не са дошли.  ooooh! Но както и да е, това е друга тема.

Аз нямам много опит с тези кремове, имам само ВВ крема за мазна кожа на Гарние. На първо нанасяне този обаче ми хареса повече - Гарнието повече ми жълтееше, този се слива по-добре с моя тен, въобще не го усещам по кожата си, не става на петна, много по-есествен е. За момента единственото, което не ми харесва е, че е с помпичка опаковката.

# 678
  • в Кошера
Жанета, сподели впечатленията си след като го ползваш известно време.  Peace

# 679
Аз получих обрив по лицето и мисля, че е от Skin 79. Това е единствения нов продукт който слагам на лицето си от месеци наред.

# 680
Някой пробвал ли е бб-то на Manhattan 9 в 1, Longlasting? На промоция е в Лили в момента и се чудя дали да го пробвам?  Thinking

# 681
Търся си ББ крем и вчера в Дъглас консултантската ми предложи на Decleor. При пробата ми се стори с добра консистенция и овлажняващ. Цветът  не е много светъл, но след известно време се адаптира добре към кожата ми. Нямаха обаче тестери, които да ползвам и в къщи, та се чудя дали да рискувам newsm78 Някой има ли опит с него вече? Колебая се между Decleor и Clarins...

# 682
  • Велико Търново
Давам още един глас за ББ-то на Лумене Peace Страхотно покритие и издръжливост Peace По-нататък,в дългосрочен план ще пиша отново какъв ефект има Wink

# 683
Такааа,да кажа и аз : вече 3 ден съм с ББ-то на Лумене,аз също съм доволна,пробвах да го нанеса единия ден без крем отдолу,а на следващия-с крем. Чесно казано няма разлика,но кожата ми е доста сухичка и си предпочитам да имам крем първо.
Та Tyra,благодаря ти за отзива - цвета ми е точен,консистенцията е лека,не го усещам въобще,с добра покривност е и е доста траен.
Доволна. Hug

# 684
Откъде го купувате това лумене и колко струва , че  и мен заинтригувахте Whistling Mr. Green

# 685
Аз го взех за 28.80 лв.,но от Пловдив  Grinning

# 686
# 687
Давам още един глас за ББ-то на Лумене Peace Страхотно покритие и издръжливост Peace По-нататък,в дългосрочен план ще пиша отново какъв ефект има Wink
Моля те сподели за цвета. Hug
 Имам проблем с всички ББ-та, които са само в два варианта, светъл и тъмен, винаги ми е тъмен светлия..

# 688
  • Berlin
Lumene продаваха и в магазини Драка.

# 689
  • в Кошера
Имам проблем с всички ББ-та, които са само в два варианта, светъл и тъмен, винаги ми е тъмен светлия..

И Лумене-то е само в два нюанса - лайт и мидиъм. Светлият е по-тъмен от Гарнието за мазна кожа, който за мен е най-светлия възможен на БГ пазара.  Peace

Цената е 28-30 лв., моят е от Ремедиум.  Peace

Жанета, Бисквитка, радвам се, че ви е допаднал и на вас.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт