Balea, Alverde, Catrice, Essence - 8 (Козметика от ДМ и Лили)

• 58 442
  • 693
  •   1
Отговори
# 135
Намалението на Катрис и Есънс е винаги до изчерпване на количествата - все пак е разпродажба на цветове и продукти, които няма да се произвеждат повече Peace

# 136
Още на 1-ви е обявено във ФБ страницата на Лили Peace

Сега отворих сайта на Лили и не пише кои продукти имат намаление Crossing Arms Всички ли спирали са намалени, искам една Лореалска?

# 137
Аз, също искам спирала на Лореал. Моля, ако някой разбере за кои точно спирали важи намалението да пише  Peace

# 138
Аз, също искам спирала на Лореал. Моля, ако някой разбере за кои точно спирали важи намалението да пише  Peace
Намалението важи за всички спирали и пудри Peace

# 139
Чудесно, благодаря. Днес след обед ще намина от там  Simple Smile

# 140
За всички продукти важи, аз се възползвах ноември месец.

# 141
  • Стара Загора
В сайта на Lilly показват кои неща ще са с намаление във вторник. Също така публикуват на страницата си във Facebook - даже там по-рано.

# 142
в кои магазини се предлагат продуктите на Essence?

# 143
  • София

В DM и Lilly

# 144
Купих си днес пудра на Catrice, обаче не знам с какво да я нанасям, няма пухче вътре. Ще ми дадете ли някакви идеи? Rolling Eyes

# 145
И Catrice, и Essence имат нелоши четки за пудра, ако искаш нещо леснодостъпно и бюджетно Peace

Ето едно БГ ревю на Catrice: http://kikilovescosmetics.blogspot.com/2012/08/catrice-powder-brush.html

# 146
Благодаря ти!  bouquet
Трябваше сама да се досетя, то малко акъл се иска, ама навреме... Joy

# 147

В DM и Lilly

Много Благодаря за отговораа още утре отивам Grinning

# 148
  • София

И в мола на Стамболийски съм виждала в Beauty Zone. Предполагам, че и по другите молове ги има.

# 149
Да ви шушна на уше - утре пудрите и спиралите са на шок цена в Лили Wink

Отдъде знаеш? Simple Smile И днес като бях имаше пудри Catrice на -50%, но само 2-3 цвята - по-тъмните номера.
И на Essence бронзиращите пудри също бяха на -50%.

Между другото днес се обзаведох с едно червило на Catrice - кафяво, само за 4,10 лв, вместо редовната цена 8,20 лв. И там 3 номера бяха на -50%.

Купих си и прахообразната пудра Essence за 3,70 лв, вместо 7,40.

И един дегримьор за очи на Lirene само 3,90.

Намалените наполовина сенки на Catrice и Essence бяха разграбени. Спиралите - също.
ТИ за кой град говориш? Дали само в този определен магазин е това намаление или важи за всички магазини в България?
Визирам бронзиращите пудри на Essence newsm78

Общи условия

Активация на акаунт