Balea, Alverde, Catrice, Essence - 8 (Козметика от ДМ и Лили)

• 58 432
  • 693
  •   1
Отговори
# 120
На мен ми харесват много  Heart Eyes

# 121
  • Sofia
Margi, а успя ли да си вземеш и околоочното креме на Алверде?
Ще чакам отзиви за него.  Praynig

Околоочния контур сух ли ти е?

Все още не съм се организирала и не съм си го купила. Ако го взема, ще пиша тук отзиви.
Не ми е сух околоочния контур, но ми е мн. чувствителна зона, лесно алергизирам.
Ползвала съм едно  околоочно кремче на Балеа и не съм имала проблем.
Kati_v,мерси за инфото за очната линия.
Препоръчайте ми някакъв хубав тоник за лице за чувствителна кожа, на 36 години съм .

# 122
Докладвам за новите придобивки:
Базата на Есенс е страхотна. Няма цвят, само лек блясък, изравнява.
Молива за акценти също е много хубав. На цвят е като коректор, но на кожата дава седефен блясък.
Автоматичния молив на Катрис е малко по-тъмен, отколкото очаквах, но е страшно траен. Ще си взема още цветове.
Спиралата е с много странна четчица и се оклепах, докато я сложих, освен това ми се стори малко по-гъста, но ми направи впечатляващи мигли. Наистина ефекта е изкуствени мигли.
Изобщо от всичко мисля да повторя.  Simple Smile

# 123
Много съм доволен от тези неща,взех си коректора 3в1 от ДМ,а фон дьо-тена от магазинче за козметика- , Моя е 09,за прикриване ми е супер Wink

# 124
Да ви шушна на уше - утре пудрите и спиралите са на шок цена в Лили. Wink

# 125
Днес си взех базата на есънс -50%..  сега я пробвах, хареса ми ( но трябва да се има предвид, че това е първата база която използам), обаче като я стиснах, защото не искаше да се качва към помпичката  течността, тубичката някакси се смачка и остана така, сякаш е полу-празна ( както става с някои тубички на фон дьо тените като ги използваш доста време) newsm78 Някой друг , който е я ползвал правило ли му е впечатление, че е полу-празна неговата или само моята е такава?

# 126
Да ви шушна на уше - утре пудрите и спиралите са на шок цена в Лили Wink

Отдъде знаеш? Simple Smile И днес като бях имаше пудри Catrice на -50%, но само 2-3 цвята - по-тъмните номера.
И на Essence бронзиращите пудри също бяха на -50%.

Между другото днес се обзаведох с едно червило на Catrice - кафяво, само за 4,10 лв, вместо редовната цена 8,20 лв. И там 3 номера бяха на -50%.

Купих си и прахообразната пудра Essence за 3,70 лв, вместо 7,40.

И един дегримьор за очи на Lirene само 3,90.

Намалените наполовина сенки на Catrice и Essence бяха разграбени. Спиралите - също.

# 127
  • sofiq
.
Спиралата е с много странна четчица и се оклепах, докато я сложих, освен това ми се стори малко по-гъста, но ми направи впечатляващи мигли. Наистина ефекта е изкуствени мигли.
Изобщо от всичко мисля да повторя.  Simple Smile

коя е точно тази спирала?

# 128
Да ви шушна на уше - утре пудрите и спиралите са на шок цена в Лили Wink

Отдъде знаеш? Simple Smile
Тази вечер, като си вземах от другата база да пробвам, ми каза касиерката.
 ted., за тази:

Дава много обем и дължина. Тъкмо напоследък се бях замислила, че искам нещо с ефект "изкуствени мигли".

# 129
Аз влизам , за да се оплача  Sad  Купих си от новооткритото ни Лили Dove спрей против изпотяване за черни дрехи, който оставя бели следи...сякаш е "фалшиво". Досега никога не ми се е случвало, а ползвам продукта от 2-3 години.  Бях се засилила утре да се възползвам от намаленията на Есенс, но май ще пропусна.
На вас случвало ли ви се е подобно нещо и с други стоки?  newsm78

# 130
Още на 1-ви е обявено във ФБ страницата на Лили Peace

# 131
  • sofiq
kati_v - благодаря за отговора Hug,наистина много странна четка

# 132
Шантава е, наистина. Доколкото схванах днес, с кривките може да се стигне до малките мигли.

# 133
  • Стара Загора
DM:

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 23:54 от ❇Sisi_91❇

# 134
В Лили-то в Бургас някой ходил ли е ? Никъде не е казано докога е намалението, нали ?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт