Balea, Alverde, Catrice, Essence - 8 (Козметика от ДМ и Лили)

• 58 421
  • 693
  •   1
Отговори
# 105
  • Ст Загора
Мисля и част от единичните, но не се загледах твърде щателно.
мерси , защото от преди 2 -3 седмици са намалени само двойните . Аз утре може би ще минанадявам се та ще видя

# 106
Още преди две седмици си взех розовия двоен лак на Есенс- много сладка комбинация, а вчера си купих лосион за тяло на Нивеа за 4 лв. Очаквах повече промоции по случай 4-годишнината на ДМ, но все пак съм доволна  yes

# 107
  • Стара Загора
Използвали ли сте някой от тези продукти? Какво ви е мнението?

# 108
  • Ст Загора
Сиси , някой беше доволвн от маслото

# 109
Използвам маската за коса. Не знам колко заздравява, но след употреба косата ми е много подредена и жизнена. За маслото също съм чувала добри отзиви Peace

# 110
Аз ползвах маската. Косата ми се разресваше по-лесно  Simple Smile

# 111
  • Стара Загора

Не можах да разбера това масло как се използва - като кристали ли, само по връхчетата, или по друг начин.
Иначе искам да си взема шампоана и маската, но в момента имам и шампоани, и маски. Не ми пречи да си ги взема де, но ще изчакам другите неща да привършат, че вече няма място  Laughing

# 112
  • София
Момичета, продуктите на Евелин, ДМ или Лили ги предлагат?

# 113
и двете вериги

# 114
  • София
Благодаря,bubanka ! Simple Smile  bouquet

# 115
  • София
Дълготрайните сенки на Essence не трябва ли да са кремообразни и много ли са твърди, или аз съм попаднала на кофти бройка? Simple Smile

# 116
Радостна , моите си бяха ок като консистенция - нещо подобно на мейбълинските, но се усещаха частичките в тях Simple Smile

# 117
  • София
Значи съм попаднала на кофти бройка, защото Мейбълинските ги имам и са си мазнички, а тези са доста сухи.

# 118
Ами на мен пък мейбълинските са ми сравнително сухи като за крем-сенки (имам предвид, че не ми потъва пръста в тях), затова и може би правя аналог... Иначе ето ревюто ми, ако по снимките може да се разбере нещо:

http://maquilab.blogspot.com/2013/02/pink-wink-catrice-spectaculart-mousse.html

# 119
  • София
Благодаря, на снимка изглеждат по-добре Simple Smile
Но иначе не са лоши, добре стоят.

Общи условия

Активация на акаунт