Balea, Alverde, Catrice, Essence - 8 (Козметика от ДМ и Лили)

• 58 417
  • 693
  •   1
Отговори
# 90
В Лили Дъ Мол имаше намаление на Катрис на много малко неща - няколко цвята лакове, един-два молива, това забелязах...
Ето какво ново можем да очакваме  smile3508
http://www.nihrida.com/2013/02/new-from-catrice.html

# 91
Ех, че хубави неща  Crazy

# 92
  • Стара Загора
Новите лакове
http://kosmetikaddicted.blogspot.com/2013/02/preview-catrice-ult … nail-lacquer.html

Суочове от блогърско събиране на новите неща
http://www.kalterkaffee.at/2013/01/ozapft-iscosnova-ladt-nach-munchen-die_29.html

Един от новите кремове за устни на Есенс  Heart Eyes
http://www.lookslikevalerie.de/2013/01/auf-den-lippen.html

2-те ярки червила на устни  Crazy
http://www.jadebluete.com/2013/01/review-swatch-catrice-ultimate-colour.html

# 93
Въобще не съм доволна от околоочният крем Velnea Q10 - произведен за дрогерия Лили. Тежък и мазен, на моменти предизвикващ дискомфорт в очите.
А очите ми изобщо не са чувствителни. Затова ползвам предимно кремове за 5-10 лв, и досега не съм имала никакви проблеми, но този на Velnea е нещо гадно - направо за черен списък на околоочни кремове.

А пък ето този крем на Евелин - Eveline Beauty Derm Q10 + R е на почти същата цена и е просто чудесен, а и икономичен, защото количеството му е цели 30 мл, а не стандартните 15 мл.

Да ви попитам - Ползвали ли сте тази прахообразна пудра на Еssence? Как стои на лицето? Цветът и е чисто бял. В момента е на 50% намаление в дрогерия Лили.

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 19:25 от krem-karamel

# 94
krem-karamel , аз имам тази пудра. Със суха кожа съм. Лятото добре ми матира Т-зоната, която съответно ми е по-мазна и блестяща тогава.

# 95
Чудни неща се задават на хоризионта, вече си набелязах сенки и няколко лака  Simple Smile Благодаря Bunnylicious

# 96
  • София
В Лили в Сердика имаше доста намалени неща на Катрис, аз лично отмъкнах една очна линия-флумастер зелена, молив за очи тъмно син. Имаше намаление на лакове, бронзанти, 5-6 цвята сенки от единичките, на два палитри от по 4 цвята, както и на Смоуки айс....тези дето са с очна линия. На Есенс пък бяха намалени всички кремообразни сенки и ружове.....и не помня още какво. База май имаше намалена, и четки за очна линия. Очните линии също бяха намалени. Абе доста неща имаше  Peace. Всичко беше на 50%, обмисляд дали да отмъкна още неща  ooooh!.

# 97
в Лили в Дъ Мол днес имаше една самотна бройка от лимитирания хайлайтер на Катрис + всичките лимитирани сенки, които бяха свършили миналата седмица

# 98
Днес по ваша препоръка си купих коректора На Буржоа Хелти Микс,  този като писалка с четчица.пробвах тестера, на 1 четене много ми харесва. Продавачката много ми го препоръча.
Остава да се разходя до ДМ да си купя лилавия крем и ще стана като 20 годишна Mr. Green

Аз се колебая още между него и този на Макс Фактор.Сподели, моля те, дали се събира в гънките, защото този на Макс Фактор ми харесва като  консистенция, а Буржоа все още не съм пробвала.

# 99
Такаа. Току-що отараших Лили и си взех доста неща, а утре пак мисля да го посетя. Взех си:
автоматичен молив на Катрис,
--спирала пак тяхна.
На Есенс:
-озаряваща база за грим
-писалка-молив за акценти
-прахообразна очна линия /препоръчвам я, имам такива ейвънски, много са удобни/
-прахообразна полупрозрачни пудра /бялата/
-две гелообразни очни линии, не съм ползвала досега, но просто не им устоях.

Умувам за многоцветна пудра на Есенс, дълготрайните им  сенки за очи и сенките за опушен грим на Катрис. Сигурно и от моливите ще взема още - за тая цена са супер.
Сега отивам в ДМ.

# 100
  • Sofia
Влад@, на мен поне не ми се събира в гънките. Днес за 1 път бях с него , харесва ми много.Хем е лек, хем скрива несъвършенствата, а не си личи ,че си с коректор. Намирам го за много добро попадение, поне засега.
Благодаря ви за препоръката!
kati_v, каква е тази прахообразна очна лини, можеш ли да качиш снимка?  Praynig

# 101
  • В къЩи.
Margi, а успя ли да си вземеш и околоочното креме на Алверде?
Ще чакам отзиви за него.  Praynig

Околоочния контур сух ли ти е?

# 102
kati_v, каква е тази прахообразна очна лини, можеш ли да качиш снимка?  Praynig
За това говоря:

Имам същия вид на Ейвън, цветните. Ползвам ги за опушен грим. Много трайни и удобни за нанасяне. Дават ги, че стават и за сенки, но аз си ги ползвам само като очна линия. Накрайника е като дунапренова пръчица. Единствения недостатък е, че ако не се обере хубаво четката, при нанасянето се посипва по лицето.

Да ви се оплача в ДМ почти нищо на Есенс не е намалено. Само лаковете, озаряващата писалка и май сенките за опушен грим. Нищо общо с Лили.

# 103
  • Ст Загора
В ДМ само двойните лакове на Есенс ли са намалени ?

# 104
Мисля и част от единичните, но не се загледах твърде щателно.

Общи условия

Активация на акаунт