Balea, Alverde, Catrice, Essence - 8 (Козметика от ДМ и Лили)

• 58 406
  • 693
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Какво е намалено на Катрис, че проспах новината явно  Blush

50%

# 76

50%

Охо и до кога?
Но явно не на всичко.
Аз докато отида всичко ще е опустошено  Laughing

# 77
  • София
Не знам до кога е това намаление. Вчера научих от съфорумка.

# 78
Катрис и Есънс периодично правят такова намаление на продукти, които ще спират от асортимента, след което пускат нови. Предполагам, че и този път е такова - последен шанс да си вземете харесаните нюанси Peace

В брошурата на Лили сенките на Манхатън също са с 50% намаление, заедно 30% на всички ФДТ на Макс Фактор Crazy

# 79
Пух  Hug

Манхатън къде другаде се продава? Предполагам, че в Лили-та ще са поизчерпани сенките.

# 80

50%
Предполагам това ще важи за отпадащите им продукти.До скоро в сайта им даже ги имаше показани, сега вече ги няма.

Самсара, Манхатън съм виждала и в аптеки Ремедиум, но не съм сигурна дали във всичките им аптеки се предлагат.

# 81

50%
Предполагам това ще важи за отпадащите им продукти.До скоро в сайта им даже ги имаше показани, сега вече ги няма.

Самсара, Манхатън съм виждала и в аптеки Ремедиум, но не съм сигурна дали във всичките им аптеки се предлагат.
Верно - в Ремедиум, благодаря ти  Hug

Ех, аз тъкмо на сайта мислех да погледна каква са намалили.

# 82
Хм, вчера минах набързо през Лили, че имаше само 10 минути до затварянето, но не забелязах нищо намалено нито на щанда на Есенс, нито на Катрис. Rolling Eyes

# 83
  • Бургас / София
Душ гелът Sweet Wonderland мирише много яко, направо се натъпках с душ гелове  Mr. Green

# 84
  • София
Разгледах брошурата на Лили за месеца и всички продукти на катрис и Есенс, които са с жълти етикети, имат намаление. Намалени са ФДТ-те на Максфактор, сенки на Манхатън.........

# 85
  • София
Ами да, така пише в брошурата, но аз имам Лили до нас и там нищо на Essence не е намалено. А в ДМ  има 2-3 продукта, които имат 50% намаление.

# 86
  • София
Утре ще посетя ДМ и ще мога да коментирам.
Служителката от Лили не й се говореше и само каза: каквото има в брошурата, това е с намаление. Лично аз не видях жълти етикети на Катрис и Есенс. Може и да не съм гледала хубаво....... Simple Smile

# 87
Намаление има със сигурност в Лили на Лъвов мост. Peace

# 88
  • Sofia
Днес по ваша препоръка си купих коректора На Буржоа Хелти Микс,  този като писалка с четчица.пробвах тестера, на 1 четене много ми харесва. Продавачката много ми го препоръча.
Остава да се разходя до ДМ да си купя лилавия крем и ще стана като 20 годишна Mr. Green

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 19:14 от Margi

# 89
Днес по ваша препоръка си купих коректора На Буржоа Хелти Микс,  този като писалка с четчица.пробвах тестера, на 1 четене много ми харесва. Продавачката много ми го препоръча.
Остава да се разходя до ДМ да си купя лилавия крем и ще стана като 20 годишна Mr. Green
Лилавият на ДМ е около 8 лв  и при вас ли е така? Peace

Общи условия

Активация на акаунт