Balea, Alverde, Catrice, Essence - 8 (Козметика от ДМ и Лили)

• 58 426
  • 693
  •   1
Отговори
# 615
kati_v, благодаря много!!! Ще търся! Дано имам късмет  Peace
Лилавият сет е много интересен като цвят, поне на мен много ми допадна.
Виждала съм го само на тестер преди известно време и оттогава го търся  Grinning

# 616
  • София
Кремообразният рефил в тези сенки, не е ли гел-линия  newsm78?

# 617
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Кремообразният рефил в тези сенки, не е ли гел-линия  newsm78?

По принцип - да.

# 618
  • sofiq
...Здравейте, момичета! За първи път пиша, но ви чета редовно. Изключително съм доволна от бебешката серия на Alverde с малкото елфче... Лицето ми не е било никога толкова спокойно  чисто, благодарение на това малко кремче!!! Видях, че има и измиващ гел, освен шампоана и олиото. Ако някоя от вас го е изпробвала, моля да сподели с мен дали си струва!?  newsm78

ето това е крема ,аз съм много доволна от него  Peace

http://tediata.blogspot.com/2013/03/alverde-vital-augen-creme.html

Аз имам доста от продуктите на Алверде и съм много доволна,определено ще се възползвам от намалението Peace
засега съм попадала само на един продук от който не съм доволна...ето този
http://tediata.blogspot.com/2013/01/alverde_8557.html

# 619
...Здравейте, момичета! За първи път пиша, но ви чета редовно. Изключително съм доволна от бебешката серия на Alverde с малкото елфче... Лицето ми не е било никога толкова спокойно  чисто, благодарение на това малко кремче!!! Видях, че има и измиващ гел, освен шампоана и олиото. Ако някоя от вас го е изпробвала, моля да сподели с мен дали си струва!?  newsm78

Може ли снимка на това елфче, заинтригува ме Simple Smile

# 620
  • В полите на Витоша :)
Това е серията с елфчето Simple Smile

https://www.google.bg/search?q=alverde+baby&hl=bg&tbm=is … .html%3B530%3B432

# 621
Днес си купих и измиващият елфски гел...мирише като шампоана... Опаковката му е много удобна, с помпа...Дано да е като шампоана и крема!!!
Има нови заздравители, бази (за нокти) и др. на Essence, дали си струва да вложа едни 3,89 за новата база за нокти?!  ooooh!

# 622
Лицето ми не е било никога толкова спокойно  чисто, благодарение на това малко кремче!!!
Koe точно кремче? И в какъв смисъл лицето ти е спокойно и чисто? Какви проблеми си имала с лицето? Ще съм ти много благодарна ако споделиш.   bouquet

# 623
Днес си купих и измиващият елфски гел...мирише като шампоана... Опаковката му е много удобна, с помпа...Дано да е като шампоана и крема!!!
Има нови заздравители, бази (за нокти) и др. на Essence, дали си струва да вложа едни 3,89 за новата база за нокти?!  ooooh!
Шампоана вие ли го ползвате или детето?Хубава ли става косата?

# 624
Ами имам проблемна кожа..мазна с черни точки..и други гадости..Използвала съм всичко, което можеш да се сетиш..и което не можеш...за 2 дни с това въпросното кремче кожата ми е спокойна, не лъщи, използвам го както през деня, така и вечер...като основа за пудра...мия си лицето с шампоана от серията..и съм супер доволна как действа....  Heart Eyes

http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … -pflegecreme.html

# 625
Шампоана вие ли го ползвате или детето?Хубава ли става косата?
С шампоана си мия лицето....никога не ми е било по-хубаво лицето...благодарение на мнение от този форум си го купих...и не мога да повярвам колко добре ми действа!!!

# 626
Deskon , да си жива и здрава! И аз ще ги пробвам тогава, защото имам същите проблеми с кожата.

# 627
Deskon , да си жива и здрава! И аз ще ги пробвам тогава, защото имам същите проблеми с кожата.

20% намаление има Alverde до 13 март...честито!   bouquet

# 628
# 629
Момичета,колекцията Оз дойде ли вече в Плвдив ?

Общи условия

Активация на акаунт