Balea, Alverde, Catrice, Essence - 8 (Козметика от ДМ и Лили)

• 58 419
  • 693
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Може ли снимка на този елфски гел за измиване, доволна ли си от него? По-добър ли е от шампоана?

# 631
Може ли снимка на този елфски гел за измиване, доволна ли си от него? По-добър ли е от шампоана?
http://annis-schatzkiste.blogspot.com/2010/07/haut-so-weich-wie- … in-baby-popo.html
Днес го купих, не съм го използвала все още....надявам се да е поне толкова хубав колкото шампоана...

# 632
  • София
http://annis-schatzkiste.blogspot.com/2010/07/haut-so-weich-wie- … in-baby-popo.html
Днес го купих, не съм го използвала все още....надявам се да е поне толкова хубав колкото шампоана...

Мерси, но не го видях днес в ДМ това гелче, за съжаление. А шампоана само за лице ли го използвате? На коса не сте ли го пробвали?  Mr. Green

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 14:19 от Радостна

# 633
  • София
За измиване на лицето ползвам ето това гелче на Алверде:
и съм много доволна. Simple Smile Много добре сваля грима, кожата е свежа и не дразни.

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 15:01 от nikolinanik

# 634
В Лили на Лъвов мост,заредена ли е колекията Оз?

# 635
За измиването с Елф съм благодарна на Kopche, тя го препоръча и от тогава използвам продуктите. Доволна съм много и дори го препоръчах на приятелки Peace

# 636
За измиване на лицето ползвам ето това гелче на Алверде:
и съм много доволна. Simple Smile Много добре сваля грима, кожата е свежа и не дразни.
И аз не намерих опаковката тип- буркан, а тази туба. С намалението излиза към 4 лв.

# 637
  • София
За измиването с Елф съм благодарна на Kopche, тя го препоръча и от тогава използвам продуктите. Доволна съм много и дори го препоръчах на приятелки Peace
О, много мило, но заслугата е на Жаки! Hug
Тя го похвали първа, аз се престраших да го пробвам след това и вече само него си ползвам и него си хваля тука. Grinning
Но показаният вариант с помпичката е изненада за мен. Приятна. Wink

# 638
Благодаря и на Жаки   bouquet  Помпичката изненада и мен, на път за детската градина ще се потърси  Wink

# 639
  • София

Вчера вечерта минах от там - нямаше я.

# 640

Вчера вечерта минах от там - нямаше я.
Благодаря.

# 641
  • София
Момичета, може ли някой да даде снимка на продукта, който пуснаха на мястото на лимитираната "Африка"? Страшно добре ми действаше на кожата и искам да го взема пак.

# 642
# 643
Момичета, може ли някой да даде снимка на продукта, който пуснаха на мястото на лимитираната "Африка"? Страшно добре ми действаше на кожата и искам да го взема пак.

Но не съм го виждала никъде скоро...

# 644
  • София
Днес от ДМ си взех ето този молив

, както и от същата серия бял перлен. Само че, моят лилав е някак по-масов, не е такъв металически. На скромната цена от около 2.10 ст. или нещо такова. От новата серия вече няколко пъти се колебая за 3д лилавите сенки, но така и не се навивам да ги взема.

Общи условия

Активация на акаунт