Balea, Alverde, Catrice, Essence - 8 (Козметика от ДМ и Лили)

• 58 440
  • 693
  •   1
Отговори
# 600
Колко размисли и страсти за един молив Crazy Остри се. Благодарение на могъществото на интернета се докопах до тази така строго засекретена из блоговете информация Laughing

# 601
  • sofiq
Днес гледах новата брошура на ДМ-от 8 до 13 всички продукти Алверде ще са с 20 %  Peace

# 602
аз вече нямам желание да купувам нищо на алверде - уж без консерванти, за това все разни повредени продукти успявам да си купя - не всички, но достатъчно, за да се откажа  Naughty

# 603
аз вече нямам желание да купувам нищо на алверде - уж без консерванти, за това все разни повредени продукти успявам да си купя - не всички, но достатъчно, за да се откажа  Naughty
И аз ги отсвирих, главно защото... ами, смърдят отвратително. Доста неща съм пробвала и ми писна. То бива, бива натурално, ама чак пък такива гадни миризми... Освен това не са абсолютно нищо особено като действие.

# 604
  • София
Абсолютно винаги са ме отблъсквали Алвердето с простите си, без извинение го пиша опаковки.
Е, хубаво, ама то все пак и търговски вид трябва да има една стока!
Колкото пъти съм присегнала към техен продукт, или съм тествала нещо на тестер в магазина, все съм ги подминавала.
Последно е маслото за коса, което си взех, което е твърдо като извадено масло от хладилника. Е, на кой мозък може да му хрумне да поднесе продукт за коса по този начин!!!!????? #Cussing out #2gunfire
И как точно следва да го ползвам аз това масло, с лъжица ли да го греба или как?
Още съм бесна на несполучливата си покупка, защото всеки път се заричам АЛВЕРДЕ-НИКОГА! и въпреки това сглупих и го купих. А бях тръгнала за кристали за коса! ooooh!

Апропо, колкото и да е гадно това масло за коса, оставям настрана факта, че като се мажа, изглеждам отстрани, все едно съм си намазала крем Здраве -твърда формула на косата Joy, получавам непрекъснато комплименти за блясъка и вида на косата ми, от както го ползвам Thinking.... А бе шантава работа! Значи, все пак работи пустото масло! ooooh!

# 605
  • София
Говорила съм с продавачки и с фармацефти. Няма козметичен продукт, дори и от по- висок клас, в който да не слагат консерванти. Във всичко слагат консерванти, но в малки, допустими количества! Simple Smile Това е положението!

# 606
Мисля да се възползвам от офертата за Алверде и да си взема околоочния крем от лилавата серия. Нали не бъркам, че това беше хваления крем?

# 607
Той е. И аз упорито го търсих при Балеа, докато не попитах една консултантка и жената го откри при Алверде.  Embarassed
Днес за пръв път съм с него - малко сух стои, но се разнася добре. За дълготраен ефект ще пиша по-натам.

# 608
Той е. И аз упорито го търсих при Балеа, докато не попитах една консултантка и жената го откри при Алверде.  Embarassed
Днес за пръв път съм с него - малко сух стои, но се разнася добре. За дълготраен ефект ще пиша по-натам.

Благодаря  Hug и ще чакам отзиви.

# 609
  • София

Благодаря  Hug и ще чакам отзиви.

Аз го ползвам и съм доволна. Не е мазен, но не е и сух.

# 610
...Здравейте, момичета! За първи път пиша, но ви чета редовно. Изключително съм доволна от бебешката серия на Alverde с малкото елфче... Лицето ми не е било никога толкова спокойно  чисто, благодарение на това малко кремче!!! Видях, че има и измиващ гел, освен шампоана и олиото. Ако някоя от вас го е изпробвала, моля да сподели с мен дали си струва!?  newsm78

# 611
Имах предвид, че като консистенция стои малко по-сух, може би защото съм свикнала околоочните да имат по-кремообразна консистенция, иначе като се разнесе не е сух, попива добре и не мазнее.

# 612
Имате ли впечатления от мусовете за коса на Балеа? Днес ходих да си купя, че моят е към края си и видях, че един от тях е намален на 2.19лв. та си го купих  Embarassed

# 613
Момичета, къде мога да намеря в София комплекта сенки на Essence Smokey Eyes???
Мен ме интересува лилавия сет по-специално, но и от другия не бих се отказала...
Проблемът е, че не ги виждам никъде!!!!  Cry Cry Cry  Някъде има само останали тестери, но по-често - нищо...  Confused
Моля, някоя от вас, ако ги е видяла скоро да пише в кой ДМ ги има  Praynig Praynig Praynig

# 614
Michelle La Belle, черния си го взех от Лили, но може и да го няма вече, защото е намален с 50 % - от промоцията с отпадащи продукти. Така че можеш да видиш и в Лили има ли останал. Интересен е - по-тъмния нюанс е с кремообразна консистенция.
А лилавия изобщо не съм го виждала - нито в ДМ, нито в Лили.

Общи условия

Активация на акаунт