Професионални серии за коса - тема 48

• 67 017
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Днес си купих на Шварцкофт REPAIR RESCUE SEALED ENDS...Доста съм доволна,определено приглади сухите ми връхчета и мирише прекрасно....Комбинирах с Милк Шейк Йогурт-уникална маска Heart Eyes Все още чакам Джойко moisture mask newsm78
Поръчките в Ензо нормално ли е да се бавят повече от 6 дни?

# 16
сравнение между олео релакс и макадамиа подрхранващия.по-скоро ме интересува повече олео релакс,защото вече изхабих един цял на макадамиа,косъмът ми е тънък,не се боядисвам от 2 години,но проблема е със заплитането на краищата,което оладявам от известно време.интересно ми е,сходни ли са или олео релакса е по-силен...не знам вие кажете newsm78

# 17
Благодаря за темата.Последното нещо което изпробвах беше лилавата топка на Тиджи,и аз скоро не съм купувала нищо,сега мисля да си взема шампоана за разтеж на Шварцкопф,някои би ли споделил впечатления от него?Скакви маски го ползвате?

# 18
  bouquet
Последното ново, което пробвах е тайм рисет серията на Редкен и съм изключително доволна (благодарение на миса съфорумка Hug) Но съм поръчала едни нови неща от ягодка и ги чакам с огромно нетърпение: кремчетата на Алтерна, шампоан на Фредерик Фекай(пробвала съм серията с масло от Ший уникални бяха, дано и този да ми хареса ) и един балсам на Матрикс забравих хидратиращ или подсилващ  Mr. GreenНямам търпение вече да дойдат.... Mr. Green Laughing

# 19
  • Перник
Анч   bouquet
Последните нови неща,които пробвах са шампоан и маска Farmavita Sublime Argan Oil ....на първо четене ми харесаха,особено ароматът,който сигурно и комшиите усетиха  Mr. Green

# 20
Дълго се сдържах да похваля бамбуковия шампоан на Алфапрф, изчаквах да пробвам с ралични продукти, за бамуковата терапия е ясно, реконструктори, 2-стъпковия,  всеки път косата е хидратирана , витализирана, и което за мен е напълно ново усещане - почти идеално разплетена .
Толкова ми допадна, че го слагах и след коспадния и дълбокопочистващия, за  да въведе малко ред сред скромните ми няколко косъма...
Сега чакам шампона Архитект и искрено се надявам да не се налага да мия отгоре с бамбука Mr. Green

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 01:46 от reverie

# 21
Последната придобивка са шампоан, маска и олио на Макадамия. Изключително доволна съм Peace

Сега обмислям да си взема бамбуковата серия на Алфапарф, тъй като от нея са ми останали малко количество маска и ампули против косопад.  Peace

# 22
Аз все още съм в издирване на новите продукти, които да ползвам (и да ми помогнат за накъсването и цъфтежа)   Hug
Това което в момента ползвам е Ice cream keratin - Inebrya 

# 23
  • София
Поздрави за темата   bouquet
Последният продукт, който ползвах беше бамбуковия про-концентрат/маска/ на Алфапарф. Взех проба от приятелка, но нямах шампоан. Комбинирах с дълбокопочистващ на Лакме - резултат, подредена коса, без Frizzy косъмчета, много блясък.  Peace

# 24
  • Бургас
Благодаря за темата!  bouquet
Последно пробвах шампоан Кристалист и маска и олио Орофлуидо, много ми харесаха. Heart Eyes

# 25
  • Варна
  bouquet Благодаря за новата тема. Аз също не съм ползвала нещо ново, в момента се чудя каква поръчка да оформя Thinking Вчера се подстригах и ми направи добро впечатление това с което фризьорката ме пръскаше, понеже ми се заплиташе косата http://www.enzo.bg/kozmetika/schwarzkopf-professional/schwarzkop … nditioner-150-ml/ ухае страхотно и разплита Peace

# 26
  • Варна
Последните продукти, които ползвах са Юник уан и маслото Орофлуидо, както и този шампоан:
http://www.enzo.bg/kozmetika/tigi/tigi-bed-head-urban-antidotes- … sashampoo-250-ml/

Довона съм  Peace

# 27
Мерси за новата тема   bouquet Последните нови продукти при мен са:Алфапарф диамантената маска,Лореал age densiforce,на Лакме дийп кеър шампоана и маската,еластисазъра на ФК...Няма един продукт,при мен се събраха проби на много нови продукти Peace

# 28
  • Варна
Момичета,
Сега се сетих да попитам на едно миене на косата по колко пъти слагате шампоан? В смисъл веднъж достатъчно ли е? Или за да се измие хубаво косата трябва по два пъти? Вчера спорихме с колежките и на едни фризьорите им казали по на рядко и по-малко количество шампоан, на други пък съвсем обратното. Истината...?

# 29
Още една похвала за бамбуковия шампоан на Алфапарф от мен.Измива прекрасно,хидратира,разплита.Ползвам го както се ползват шампоаните на Керастаз-първия път измивам,втория разпенвам и оставям за 2-3 мин.Така хидратиращия ефект е по-силен.Косата ми е суха,изрусена с нормално омазняване в корена.

Общи условия

Активация на акаунт