Професионални серии за коса - тема 48

• 67 008
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темичката   bouquet
Последното което пробвах е шампоана Кристалисте и серума Кристалист.Не са лоши ,но нямам кой знае колко повече блясък  Peace

# 31
Нов продукт ,които вече похвалих в блондинската тема е серията на JOHN FRIEDA за руса коса и най-вече тази маска

Серията и маската е интензивна хидратираща, силна и тежка.
Проблем е единствено ,че едва успях да се намажа три пъти по ред и тя свърши.
Препоръчвам я горещо за къдрави,сухи,изтощени ...и всякакви жадни коси.

# 32
Записвам се.На въпроса-в момента си поддържам косата с едни и същи продукти,нямам нов за сега.

# 33
  bouquet за авторката. Последно си взех Тиги за брюнетки-шампоан и балсам. Не знам как се отнася към цвета, но откъм хидратация не ми е достатъчна, ще я използвам отвреме-навреме, но няма да повторя. Аз обаче съм със суха коса, може на дамите с нормална и омазняваща се да е ок  Peace

# 34
Момичета сравнете ми шампоаните Олео релакс на Керастаз и Макадамиа rejuvenating , моля ви!Спешно искам да поръчам,че карам на мострички на Лакме за изглаждане на косата,това е и последното ново нещо ,което пробвах ...самоцитирам се ,но наистина ми е на зор:))Помагайте

# 35
Последно използвах и останах много доволна
Скрит текст:
днес чакам това:
Скрит текст:
Ще пиша за резултата

# 36
Анч, благодаря за темата   bouquet

Взех си терапията на Милк Шейк и предстои да я пробвам този уикенд. Нямам търпение!
Иначе последно направих комбинация от дълбокоизмиващия шампоан , маската и накрая олиото на Макадамия. Е, няма такава красота после- мекичка, гладка, красива коса! Определено този шампоан е много добър! С други не ми се получава чак такъв ефект.

# 37
Благодаря за чудесно оформената и полезна тема!
Последните ми нови продукти са червеният шампоан за слаба и изтощена коса на Тиги и олиото на Орофлуидо - харесаха ми.
По повод въпроса за слагането на шампоан -аз винаги /поне/ по два пъти слагам.

# 38
Благодаря за темата.Последното нещо което изпробвах беше лилавата топка на Тиджи,и аз скоро не съм купувала нищо,сега мисля да си взема шампоана за разтеж на Шварцкопф,някои би ли споделил впечатления от него?Скакви маски го ползвате?
На мен ми харесва шампоана, сега го ползвам само за корените,но в началото го слагах и по дължините и придаваше известна плътност. Добре измива.

# 39
  • София
Анч, благодаря за новата тема!  bouquet Страхотниииии коси.
По въпроса - последните нови за мен продукти, които купих са маската и шампоан Дий кеър на Лакме и хидратиращия тоник за скалп на Филип Кингсли и от трите продукти съм приятно изненадана. Heart Eyes
Сега очаквам шампоан Kerastase Biotic Bain Bio-Recharge, маска Kerastase Nutritive Masquintense за фина коса и Kerastase Elixir Ultime и нямам търпение да ги получа. Hug

# 40
Ametista аз също чаках от събота продукти от Енцо-то, е днес пристигнаха . Складът им бил в Полша/Чехия (не помня какво точно каза момичето newsm78), та за това се бавят толкова.  

Нямам търпение да се намацотя  Whistling

# 41
  • София

Момичета, ще ми препоръчате ли дълбокопочистващ шампоан? Аз гледах този на Макадамия. Поне имат и малки от 100 мл, за проба. Нали от тях не се заплита косата?

Аз съм пробвала само дълбокопочистващия на Макадамия. И аз си взех малката разфасовка, за да го пробвам. На мен ми хареса много, не заплита, не си чувствам косата премита. След него и маската, която сложих тогава, косата ми беше много мекичка и хубава.

# 42
Благодаря за новата тема   bouquet

Последно се сдобих с ампулата на Лореал про-кератин, кератиновия мист на Чи и олиото на Макадамия, доволна съм и от трите, а последното мирише невероятно  Heart Eyes

# 43
  • Пловдив
Записвам се в новата тема, че последната съвсем я изпуснах  Blush Напоследък се заринах с продукти, някои от които не знам дали скоро ще им дойде реда  Blush Последно пробвах шампоан Bein Satin 1 (получих го от мила съфорумка  Heart Eyes) в комбинация с тази маска. Маската е уникална просто, много ми хареса, косата ми се подреди идеално, а по принцип е доста frizzy. Този продукт се нарежда сред любимите ми  Heart Eyes

# 44
Последно ползвах    
Joico Moisture Recovery маска и шампоан, на първо четене е добре Flutter

Общи условия

Активация на акаунт