Професионални серии за коса - тема 48

• 67 006
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
  bouquet Благодаря за темата!
Последно ползвах реконструктора на Джовани, хареса ми на първо мазане.
Откъде си купувате терапията на МШ, само от ФЮ? Гледах при фриз.,обясни жената някакъв прах се смесвал с нещо си, после балсам,миришеше страхотно на сладолед,  30 минути била процедурата, но като каза 60 лева като за мен и малко хлъцнах.

# 46
  • ВАРНА
Последно изпробвах червената серия резърекшън на Тиджи - след месец ползване обаче мога да кажа,че сякаш по-бързо ми клепва косата от него (по принцип мия 2 пъти седмично и косата е по-склонна към омазняване),може да се дължи и на сезона със шапките,което допълнително сплесква  Peace

# 47
Предлагам Анч по-честичко да прави темите. Страшно добре се е получила.      Hug       bouquet

Последно получих дозичка от маската Еликсир от моя много мила приятелка и съфорумка.        Hug
Не съм я ползвала обаче.

Прави ми впечатление, че доскоро рядко се споменаваше "frizzy", а сега срещам думата често. Всички са наясно какво представлява, нали?
Интересно ми е да споделите цялата ви коса ли е така или частично?

Олео Релакс и Макадамия са доста различни, за да бъдат сравнявани.
Първата е изглаждаща и тежка, втората - дълбоко възстановяваща.

# 48
  • София
Откъде си купувате терапията на МШ, само от ФЮ? Гледах при фриз.,обясни жената някакъв прах се смесвал с нещо си, после балсам,миришеше страхотно на сладолед,  30 минути била процедурата, но като каза 60 лева като за мен и малко хлъцнах.

Мисля, че може да се купи и от фризьорски салон, поне аз като питах за базата само ми казаха, че ще ми продадат. Цените май се по-евтини отколкото в hairsupermarket. Днес ще ходя до салона и ще питам отново за терапията дали може цялата да се купи. Ако те интересува пиши ми ще ти кажа кой е салона, да не излиза като реклама

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 10:44 от vanina_ch

# 49
Откъде си купувате терапията на МШ, само от ФЮ? Гледах при фриз.,обясни жената някакъв прах се смесвал с нещо си, после балсам,миришеше страхотно на сладолед,  30 минути била процедурата, но като каза 60 лева като за мен и малко хлъцнах.

60лв.?!?!    Shocked

Терапията не е от ФЮ. На 1-ва страница има линкове към компонентите - олио шампоан, база и протеин на пpах.
От сайтът може да се купят.

# 50
  • Варна
Мерси,пропуснала съм този линк,уж четох.
От Варна съм,та няма да ми е от полза:)

# 51
Анч  bouquet Прекрасно оформление!   Heart Eyes

Като нов продукт, който предстои обаче да пробвам,е маската Дийп кеър на Лакме.  Peace Дано ми хареса.

# 52
Имаше някоя тук,която има топката за обем на Тиджи и не и харесва.Ако е съгласна да ми даде малко за мостричка.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 11:36 от Мун

# 53
Ехе,ние сме на нова тема вече , Анч   bouquet
Последният продукт ми  е Керастаз инициалист

# 54
Здравейте извинявам се, че нахлувам така в темата ви, но понеже никъде дръгаде не успяха да ми отговорят да попитам и вас използвали ли сте тази кератинова терапия за коса и какви са впечатленията ви   http://eks-bg.com/?page_id=17

# 55
Отново прекрасна тема Анч  bouquet
Последните продукти които използвах са http://www.zlatnaribka.com/schwarzkopf/bonacure-moisture-kick--z … ture-kick--250-ml и http://www.feelunique.com/p/milkshake-Active-Yoghurt-Mask-200ml . Много ми харесва косата след тях.

# 56
Имаше някоя тук,която има топката за обем на Тиджи и не и харесва.Ако е съгласна да ми даде малко за мостричка.
Има предложение в размяната Peace

# 57
Има предложение в размяната Peace
Не я следя тази тема  Embarassed

# 58
  • Пловдив

Прави ми впечатление, че доскоро рядко се споменаваше "frizzy", а сега срещам думата често. Всички са наясно какво представлява, нали?
Интересно ми е да споделите цялата ви коса ли е така или частично?

Rolling Eyes рядко успявам да я укротя с нещо, а този ефект, ако някой знае с какво се постига, моля да сподели  Praynig

# 59
Фризи ми е косата на определени места. Долните пластове на косата, които се очаква да са фризи, при мен падат и се оформят чудесно, вълниста е косата, начупва се прекрасно. Горните пластове са ужасни, фризи, та фризи в повече. Ако използвам нещо за приглаждане се изправя косата, ако започна да я начупвам седи като слама, суха и безжизнена.
Решение- сешоар, за да е права, а не искам.  Tired

Аз съм доволна от намаленията в Рибката. Peace  Чакам с нетърпение намаление на Алфапарф.  Joy Много съм нагла.

Feeling,  Hug
Радвам се, че ви харесва темата. Много ми стана мило! Hug

Общи условия

Активация на акаунт