Професионални серии за коса - тема 48

• 67 041
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм доволна от намаленията в Рибката. Peace  Чакам с нетърпение намаление на Алфапарф.  Joy Много съм нагла.
Ох ако знаеш и аз как чакам точно това намаление Wink Mr. Green И аз съм доволна,30%,15%...Никъде няма такива големи намаления на козметика за коса Peace

# 61
  • София
Последния продукт, който използвах е Керастаз Архитект и Олео релакс шампоан.

# 62

Прави ми впечатление, че доскоро рядко се споменаваше "frizzy", а сега срещам думата често. Всички са наясно какво представлява, нали?
Интересно ми е да споделите цялата ви коса ли е така или частично?

Rolling Eyes рядко успявам да я укротя с нещо, а този ефект, ако някой знае с какво се постига, моля да сподели  Praynig

Косата ми е точно такава, но много по-рядка и тънка.

# 63
  • Бургас / София
На тази картинката момичето е с много подрена коса, ама мазна, направо лъщи чак  Shocked

# 64
Ametista аз също чаках от събота продукти от Енцо-то, е днес пристигнаха . Складът им бил в Полша/Чехия (не помня какво точно каза момичето newsm78), та за това се бавят толкова.  

Нямам търпение да се намацотя  Whistling

Благодаря за отговора,Семора Wink
Днес пристигна и моята маска Джойко Laughing Ще дам отзиви след няколко дни Wink

# 65
  • Атлантис, Галактика Пегас
Последния продукт- Серия макадамия.  Peace

# 66
Не знам дали тук е мястото, но търся за проба:
1/ Lakme Deep Care- маската или балсама
2/ Makadamia -дълбокопочистващия шампоан, маската
3/ Milk Shake -йогурт маската
4/ бамбуковия шампоан на Alfaparf
  bouquet

# 67

Прави ми впечатление, че доскоро рядко се споменаваше "frizzy", а сега срещам думата често. Всички са наясно какво представлява, нали?
Интересно ми е да споделите цялата ви коса ли е така или частично?

Rolling Eyes рядко успявам да я укротя с нещо, а този ефект, ако някой знае с какво се постига, моля да сподели  Praynig

Косата ми е точно такава, но много по-рядка и тънка.
И аз така обаче без такъв обем.Като не изправям искам с нещо леко да пригладя Фризи-то и да го направя по-обемно,ма с какво  Thinking

# 68
  • Варна
На тази картинката момичето е с много подрена коса, ама мазна, направо лъщи чак  Shocked
не е задължително да е мазна, понякога се получава този ефект от лака за коса и спрея за блясък Wink

# 69
  • Бургас / София
Не ми харесва така на мен и все едно има клечки...

# 70
  • Sofia
Анч, благодаря за темата   bouquet

Последно пробвах еластисайзера на ФК. Много ми хареса. След изсушаването бях доволна, но на следващия ден усетих косата си дори още по-хубава. Иначе съм си взела и малки опаковки на диип кеър на лакме (шампоан и маска), но все отлагам да го пробвам и няколко пъти поред ползвам само хидратиращи продукти.

# 71
И аз така обаче без такъв обем.Като не изправям искам с нещо леко да пригладя Фризи-то и да го направя по-обемно,ма с какво  Thinking
Аз така процедирам когато искам супер огромен и траен обем.След измиване и изсушаване на косата,слагам си финишите и най-накрая пръскам лак за обем в корените.Не го правя често заради аерозолите,но когато искам точно такава бухнала коса Peace

# 72
Говорим за фризи коса, която е такава вследствие от третиране или, която си расте такава от корена?
Моята, например, въпреки плътния и здрав косъм, така расте от корена.   Confused
Но само около "въртелите" над тила. Другаде е права.    Peace
Моят фризи косъм, видимо е изпънат само след Алтерна - приглаждащата бамбукова.

# 73
  • Варна
 Последно ползвах Ейдж Сюприм маска и ш-ан.
От споделеното тук предчувствах,че много ще ми хареса и поръчах направо 500мл. от маската.Е,точно така и стана Heart Eyes
На следващото миене съм си наумила да пробвам ш-ана с ботокс ампула.

Анч Hug

# 74
И аз съм с Фриззи коса, но не от третиране, а съм с такава от дете  Crossing Arms
С повечко хидратация леко се приглажда, но пък обемът не е задоволителен тогава. Не оставам без маслени финиши, пресата съм я ограничила до веднъж месечно.

Общи условия

Активация на акаунт