Професионални серии за коса - тема 48

• 67 048
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Фриззи коса
Има леко подобрение с използване на подходящ шампоан и балсам (много съм доволна от хидратиращия шампоан на Лакме, балсама на Иноа със зелен чай), слагам Афоджи (кератин и зелен чай) и завършвам с лакме за къдрава/чуплива коса -  с лека фиксация е, но поне не хвърчи толква косата. обем има и на втория ден. 

Скрит текст:

# 76
galle,това ти ли си Flutter Супер коса!Моята преди да я подстрижа до врата беше такава,но по-бухнала...Разбира се зависи кой с какви продукти се обработва след баня Laughing

# 77
Последният нов продукт беше протеина на Афоджи. Въпреки че от мерак и бързане не го сложих както трябва, резултатът ми хареса.

# 78
galle,това ти ли си Flutter Супер коса!Моята преди да я подстрижа до врата беше такава,но по-бухнала...Разбира се зависи кой с какви продукти се обработва след баня Laughing
Благодаря, но моята по-бухнала няма как да е. Никак не е гъста. По-бухнала е ако нищо не и слагам след баня, тогава обаче съм досущ като лявата страна на снимката  Joy

# 79
  • Стара Загора
Мерси за новата темичка.Последното,което съм си купувала беше Цимент термик на Керастаз и ето тази маска http://www.zlatnaribka.com/schwarzkopf/bonacure-repair-rescue--z … oth-express-15-ml ,но все още не съм я пробвала.
Цоп в новата тема  Grinning

Анч,   bouquet

Последното ново, което съм ползвала е шампоана Cristaliste на Керастаз. В момента косата ми има голяма нужда от добра хидратация , доста е суха и като за първи път този шампоан не ме впечатли. По нататък ще му дам втори шанс (все пак имам 500 мл.).

Днес се възползвах от -15% на Афоджии в ЗР и си взех дълбокохидр. ш-н.

Момичета, ще ми препоръчате ли дълбокопочистващ шампоан? Аз гледах този на Макадамия. Поне имат и малки от 100 мл, за проба. Нали от тях не се заплита косата?
Последния път когато се подстригвах моята фризьорка каза,че шампоана Кристалисте може да се използва като дълбокопочистващ.

# 80
  • Велико Търново
Благодаря ти,Анч,за новата тема  bouquet
Последният продукт,нов,който използвам е кератиновия мист на Чи Peace Доволна Wink

Като дълбокопочистващ ш-н,препоръчвам този на Вела-много е добър Peace Имам и на Чи,но не е толкова балансиран,както Вела-та Peace
cityofangels, доволна ли си от шампоана-маска на Рене Фюртерер,вече след няколко ползвания Wink
galle,страхотна коса  bouquet

# 81
  • Бургас / София
*Biskvitka* шампоана е много агресивен, става за 1 път в седмицата, ако е повече от 1 път и  косата ми се наелектризирва, беше  суха и цъвтяща...Понеже си мия косата 3 пъти в седмицата вече ще процедирам така 1 път шампоан/маска 2в1 Р. Ф и 2 пъти дълбокопочистващият на Макадамия в комбинация с маската Милк Шейк ми се получава много добре, а после евентуално ще търся друг шампоан спряла съм се на Джойко синият за скалп...В събота ще ходя да се постригвам, дано случа на ФР, че всички ме ядосват  Mr. Green . Да отбележа, че моята коса е подобна като тази на galle само че руса и малко по къса Simple Smile

# 82
Момичета, пишете добри отзиви за бамбуковата серия на Alfaparf и искам да попитам дали е подходяща за тънки фини коси. Искам малко да заздравя косата си и да има повече блясък и обем.
Интересува ме предимно маската от бамбуковата серия.

А някой ползвал ли е диамантената маска на Alfaparf и какви са отзивите?

Аз в последно време ползвам само продукти на Kerasrase - подхранващата серия и маската за зряла коса, но искам малко да почина от Kerastase, че нещо ефектът взе да се изчерпва.

# 83
  • Стара Загора
Може ли да споделите отзиви за тази серия на Матрикс  http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/?f=1-1-2-3649-259-6809

# 84
  • София

Последния път когато се подстригвах моята фризьорка каза,че шампоана Кристалисте може да се използва като дълбокопочистващ.

Означава ли това, че НЕ е подходящ за честа употреба и не е лека серия? Обмислм покупката на ш-на и балсама като лека серия, която да редувам с хидратация и протеини...също така мислех да комбинирам с Еластисайзер Екстрийм. Бях остана с впечатление, че е лека серия, подходяща за боядисвани коси  newsm78

# 85
Грешка ли е маската и шампоана да са хидратиращи,после след баня да слагам  протеин на CHI и копринения спрей,който е кератинов?

# 86
  • Стара Загора
Ами според мене е лека серия.Просто споделям тя какво ми каза.

# 87
Искам да попитам има ли тук дами с нормални коси,т.е не до толкова изтощени, които все пак ползват продукти за много увредени коса? И ако да бихте ли споделили от кои сте доволни?

# 88
ЗА дълбокопочистващ шампоан с 10 ръце съм за Вела или Чи, като и двата са много хубави, но чи оплита малко косата.  Heart Eyes
Много се радвам на положителните мнения за шампоана на алфапарф, а маската някой изпробвал ли е? Изсушава ли и разплита ли косата?

# 89

Общи условия

Активация на акаунт