Професионални серии за коса - тема 48

• 67 061
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Говорим за фризи коса, която е такава вследствие от третиране или, която си расте такава от корена?
Моята, например, въпреки плътния и здрав косъм, така расте от корена.   Confused
Но само около "въртелите" над тила. Другаде е права.    Peace
Моят фризи косъм, видимо е изпънат само след Алтерна - приглаждащата бамбукова.

Моята винаги е била такава, най-вече в гория слой, а сега когато я третирам съм досущ като на снимката, ако не сложа солидно количество финиши  ooooh! Още първия път като писа за тази серия й хвърлих око, определено ще я взема като привърша с наличните  ooooh!

# 91
  • Варна
Последно реших да пробвам Тиджи - шампоан и балсам Colour Combat и лилавата топка.Засега съм доволна.Гледам че обсъждате дълбоко почистващите шампоани,аз мисля да си взема на макадамия.Те поне имат и малки разфасофки , а този тип шампоани се ползва 1-2 пъти месечно, така че не ми трябват промишлени количества.

# 92
  • Стара Загора
Искам да попитам има ли тук дами с нормални коси,т.е не до толкова изтощени, които все пак ползват продукти за много увредени коса? И ако да бихте ли споделили от кои сте доволни?
Ако косъмът е нормален и здрав не виждам защо трябва да се ползват прекалено тежки серии или серии за силно изтощени кои.

# 93
Препоръчайте ми нещо за финиш, което да не омазнява, да не прави обем и да е подходящо за силно накъсана и цъфтяща коса   Praynig

# 94
http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/nutrition-nu-tri-seduction/p … -zashtiten-lision Някакви отзиви за този лосион?Дали задържа косата права след преса?Има ли много силикони?

# 95
  • София
Препоръчайте ми нещо за финиш, което да не омазнява, да не прави обем и да е подходящо за силно накъсана и цъфтяща коса   Praynig

Термозащита искаш ли да има? Ако не, аргановото масло е много добро, хидратира, но не омазнява и мирише страхотно.
Аргановото масло, което на мен ми хареса, е на Наши - http://beautyexpert.bg/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-%D0%B7%D0% … a-unikalen-blasak
Другият вариант, който днес пробвах и също много ми хареса е аргановото масло на Милк шейк - http://www.hairsupermarket.com/p/5496

# 96
  • Варна
http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/nutrition-nu-tri-seduction/p … -zashtiten-lision Някакви отзиви за този лосион?Дали задържа косата права след преса?Има ли много силикони?
Аз съм го пробвала даже сега отново си го поръчах, подходящ е за сешоар, но за преса е слаб, поне за моята коса Peace ухая страхотно  Heart Eyes

# 97

Термозащита искаш ли да има? Ако не, аргановото масло е много добро, хидратира, но не омазнява и мирише страхотно.
Аргановото масло, което на мен ми хареса, е на Наши - http://beautyexpert.bg/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-%D0%B7%D0% … a-unikalen-blasak
Другият вариант, който днес пробвах и също много ми хареса е аргановото масло на Милк шейк - http://www.hairsupermarket.com/p/5496

Ще е хубаво да има термозащита. Аз имам някакво арганово масло, но от него косата ми става на клечки 

# 98
Тина, коприната на Чи.    Peace

Говорим за фризи коса, която е такава вследствие от третиране или, която си расте такава от корена?
Моята, например, въпреки плътния и здрав косъм, така расте от корена.   Confused
Но само около "въртелите" над тила. Другаде е права.    Peace
Моят фризи косъм, видимо е изпънат само след Алтерна - приглаждащата бамбукова.

Моята винаги е била такава, най-вече в гория слой, а сега когато я третирам съм досущ като на снимката, ако не сложа солидно количество финиши  ooooh! Още първия път като писа за тази серия й хвърлих око, определено ще я взема като привърша с наличните  ooooh!

Понякога съм като латерна   Blush  , но нямаше да я хваля толкова, ако не бях наистина много доволна.
Писала съм и преди - да се има предвид, че не е като повечето приглаждащи серии. Не е тежка, не омазнява, не изглажда чрез силикони. Шампоанът на мен ми оплита косата, но измива отлично и прави добра основа за балсама. Вторият бива погълнат от косата за секунди, правейки косата много подвижна и изпъната.   Heart Eyes
Дано ти хареса, както на мен.      Hug

# 99
  • Чукарландия
Благодаря за новата темичка, Анчbouquet

Нови продукти скоро не съм купувала (като скоро за мен е последните 1-2 седмици), но чакам да си получа Колагеновата терапия на Шварцкопф, тогава ще дам и отзиви! Hug

# 100
Незнам дали си въобразявам,но откакто използвам 2мин.кератин на Афоджи, омазняването в корените ми намаля.Днес е 2ри ден от последното къпане,а косата ми е като току-що измита newsm78 До такава степен съм свикнала в края на 2рия ден косата ми да е омазнена,че това за мен е истинско чудо Hug Какво ли не съм пробвала до сега,шампоани за мазни корени,серуми за контролиране на себума..никакъв ефект..Сега може да прибързвам,тъй като е едва второ измиване след третиране с 2 мин на Афоджи,но прецених да споделя...Дали е възможно след като скалпът е сух и съответно произвежда повече себум,който омазнява по-бързо корените,просто решението да е подхранване с протеин на самият скалп?И двата пъти като слагах от Афоджито,мажех и скапла,и корените,...обилно.
Искам да пробвам бамбуковата серия на АЛФАПАРТ..Може ли някой да ми каже,тази част със затоплянето задължително ли се прави със специална преса или може и само със сешоар?А само използване на бамбуковата маска про-концентрат Алфапарт дали ще е достатъчна като протеиново захранване?Благодаря

# 101
Моята си е точно фризи, може би от пубертета насам. Като бях малка беше по пригладена. ПОсле се накъдри в крайщата и е почти като тази на снимката. Аз затова и толкова се харесвам след преса.
Много лесно се изправя от друга страна- 3-4 минути са ми нужни, минава по 1 път на 160- 170 градуса и съм готова.
Но си я опропастих с изправянето, затова и съм в темата.  Mr. Green Сега макс. 1 път на седмица. ( 2 години през ден си я правях, беше слама)

# 102
Аз съм го пробвала даже сега отново си го поръчах, подходящ е за сешоар, но за преса е слаб, поне за моята коса Peace ухая страхотно  Heart Eyes

Благодаря ти!А ако можеш да ми препоръчаш нещо за преса от ЗП и да ухае хубаво Heart Eyes А колкото до маслата аз каквото и масло да сложа в маска винаги ми се омазнява косата след това и става една без обем и сплескана..Не знам зашо така..

# 103

Нещо,което съм използвала и ми харесва много,това е аргановото олио на милк шейк.Не омазнява,не прави обем и подхранва,но както някой предупреди,не е термо защитно.Другият продукт,от който съм доволна е Schwarzkopf bonacure-repair rescue sealed ends.....Изцяло разплита сухите връхчета и не отежнява,но е добре да внимаваш с нанесеното количество,слага се съвсем малко.Не съм сигурна дали е термо защитно,купих го от фризьорката ми,утре ще я питам и ще пиша.Дано съм помогнала Wink

# 104
  • Велико Търново
ametista,аз ползвам бамбуковата терапия на Алфапарф-про-концентрата/това е маската/ и серум,нямам преса,затоплям със сешоар под найлонова шапчица-около 20 мин. Peace

Общи условия

Активация на акаунт