Новите ни козметични похождения 38

• 63 767
  • 721
  •   1
Отговори
# 210

От къде се снабди с това чудесно мазило за устни?

# 211
# 212
  • София
От днес:
- червения
Златният лак е една малка фатазия и в най-скоро времем ще е мой! Simple Smile

# 213
gadamer Да пробвах го вече, даже нямах търпение  Grinning  Толкова много хвалби прочетох за него във форума и мога до кажа, че изобщо не съжалявам. Аз си взех този за комбинирана до мазна кожа, идеална покривност, днес съм за първи път с него и не мога да повярвам колко много издържа.
Аз си го взех от тук - http://beautycosmetic.biz/revlon-revlon-colorstay-kombinirana-ma … o-ten-p-4971.html    Peace

Check Please Не има го в два варианта http://beautycosmetic.biz/revlon-revlon-colorstay-kombinirana-ma … o-ten-p-4971.html  и  http://beautycosmetic.biz/revlon-revlon-colorstay-normalna-suha- … o-ten-p-4970.html.  Аз съм със смесена кожа, даже мога да кажа, че повече клони към суха. Взех си този за комбинирана до мазна кожа именно заради това, че четох във форума, че този за суха кожа много изсушавал кожата  Thinking ( много странно) . Много съм доволна.  Heart Eyes

# 214
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мерси за отговора. Аз не смея да поръчам по интернет заради цвета, ще търся някъде по магазините.

# 215
# 216
gadamer  И аз много не исках да го поръчвам от интернет, но в магазина не ми се сториха много читави шишенцата и затова пробвах тестерите и си поръчах.  Peace

# 217
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer  И аз много не исках да го поръчвам от интернет, но в магазина не ми се сториха много читави шишенцата и затова пробвах тестерите и си поръчах.  Peace

Аха, ясно..да, може и аз така да направя, важното е да има тестери. Аз търся и базата на Ревлон, искам да видя и коректорите, така че при всички положения търся зареден щанд на марката.

# 218
Много обичам тези продукти за баня. Това мирише божествено.  Heart Eyes

Тъмно синя спирала на Артдеко. Спирам със спиралите.  Blush

# 219
Какво толкова намирате в тази сянка 14 на Flormar?  Thinking
Много хубави неща намирам лично аз. Чудесно качество и хубав, необичаен цвят за нищо пари. Благодарна съм на Адри, че сподели за нея. Ти нищо ли не намираш?

Не, аз питам, защото се чудя дали да си я купувам. Поне на външен вид имам такива цветове сенки. Но щом толкова я хвалите...  Wink

Аз досега не бях заглеждала тази сянка, но преди малко я пробвах. Много е добро наистина. Беше и в черна опаковка и с новия принт на вълнички (не логото). Абе за 4 лева е супер.

# 220
gadamer  Даааа и аз много искам базата на Ревлон, но не мога да я намеря в БГ сайтовете и май ще се насоча към базата на Gosh.

# 221
  • в 1001-та нощ
...
Скрит текст:

моля за отзиви  Blush

# 222
  • София
Пигменти на Fyrinnae  Heart Eyes
- на втория ред средното и на третия ред средното и последното  Heart Eyes
Към тях подарък ето това -

холограмен прах на Гош  Crazy

И едно уууникално  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes случайно откритие, което слагам в скрти текст, защото единствения хубав суоч в нета, който открих е върху ужасяващо космата ръка  Sick

Скрит текст:
Средното. Това е моносянка на Farmasi №19, която моментално купих за руж. Седи умопомрачително. Ще се запася с поне още една бройка.

# 223
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Адри, може ли снимка на моносянката на Фармаси (на опаковката де) ..да знам какво да търся като гледам, че е разкошна..и пигментите от къде са ...То всичко ми харесва..
Тази тема ще я откажа  Mr. Green

# 224
...
Скрит текст:

моля за отзиви  Blush

Утре, че да й видя хубаво цвета.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт