Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 46 от 31.01 до 07.02.2013 г.

• 63 923
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Някой взимал ли е такива очила и защо пише, че са мъжки, като ми изглеждат женски ? Thinking newsm78
http://www.javari.fr/Sacs-Accessoires/s/ref=topnav_sd_bags_s?ie= … 58%26pageCode%3Dd

# 691
Момичета помагайте   тези за тесен прасец ли са ??  че една  пр много си  ги е харесала е  нейния е 33

едни Mustang ботуши   за 30 лири  има и номера

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 14:24 от pepine86

# 692
Момичета помагайте   тези за тесен прасец ли са ??  че една  пр много си  ги е харесала е  нейния е 33

едни Mustang ботуши   за 30 лири  има и номера

Polo-то май скоро ги получи някой Thinking ... търси назад мнение Peace
Mustang са синтетика (не всички, но повечето), че и в немското дори в момента са по-евтини, в случай че са му притрябвали на някого  Mr. Green

# 693
Lady Vengeance, Ани, а с кодче ли ги взехте?
Не.

# 694
  • Sofia
да попитам в оригиналния кашон ли трябва да им връщам обувките или мога да ги сложа в друг по малък?
Просто опаковай обувките в тяхната си кутия в голям лист едноцветна хартия ( от книжарницата)  и готово. Кашони не ти трябват.

Или в онзи амбалаж, с който пълнят техните кашони - вчера чантата Desigual в какъв кашон дойде, и с колко хартия вътре....  ooooh! даже за момент докато ровех да я открия на дъното, си помислих, че я няма  Joy

# 695
Момичета,Асикса отговарят ли си?
45 номер е 11УК нали,а 43номер на кой УК отговаря?

# 696
Девойки-стоножки, коя от вас имаше тези красавици да сподели колко е висок тока и удобен ли е наклона? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0080E1C14/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 697

1 номер са умалени ..  мъжлето носи 43  по начало от адидас му вземам 44 10 ук

# 698
  • Sofia

Asics, мац, не Адидас  Peace

# 699

За Асикс питам.Иначе разбрах,че 43номер е 9УК

# 700
  • София
Какъвто номер взимате Адидас, Найк или Фила, такъв си вземете и Асикс. Мнение мога да дам само са дамски Асикс и според мен както и за останалите спортни марки трябва да се поръчва 1/2 номер по-голямо от номера за обувки, който носи човек. Един път си поръчах по форумски препоръки с цял номер по-големи и ми падаха от краката.

# 701
Получих  La Bagagerie-то- среден род й отива  hahaha По-малка е, отколкото си я представях, а аз се опасявах да не е голяма  Laughing  По-тъмна е, отколкото на снимката, направо си е бежова за мен. Но това не я прави по-малко хубава. Пипната е до последното детайлче. Не съм и очаквала друго от La Bagagerie  Simple Smile
Трябваше две да поръчам- сега може да ми я конфискуват  Mr. Green
Може ли размери, и изкуствена кожа ли е? Дали става да се носи през рамо?

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 16:08 от kives

# 702
# 703
Получих  La Bagagerie-то- среден род й отива  hahaha По-малка е, отколкото си я представях, а аз се опасявах да не е голяма  Laughing  По-тъмна е, отколкото на снимката, направо си е бежова за мен. Но това не я прави по-малко хубава. Пипната е до последното детайлче. Не съм и очаквала друго от La Bagagerie  Simple Smile
Трябваше две да поръчам- сега може да ми я конфискуват  Mr. Green
Може ли размери, и изкуствена кожа ли е? Дали става да се носи през рамо?

Е, добре, де ...  как по друг начин трябва да се носи точно тази чанта?    Shocked Laughing
Неее, въобще не става  Wink  ... то хич през ум да не ти минава да си я сложиш на рамото   Joy
пп. текстил /синтетика/ ето я чантата , но някой я забърса  вече  Peace

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 16:44 от Banshee

# 704
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0081I2W22/ref=ox_sc_act_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE
мацки,някой има ли тези ботушки ор 2 дена им се чудя дали са удобни.Гледам тока някак странно залепен за подметката...убедете ме да ги поръчам.То малки ми трябва де...

Общи условия

Активация на акаунт