Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 62

• 57 922
  • 739
  •   1
Отговори
# 135

БЛАГОДАРЯ!
                                                                          smile3525
                                           Отивам да гледам,че в сряда почти нищо не видях!

# 136
belbel4e, искренно ме разсмя с интерпретацията  Laughing hahaha
Ари, благодаря ти за линковете   bouquet  Hug

# 137
От мен лека нощ.

# 138
# 139
Добро утро!  newsm53
Настигнах ви вече и ще гледам 84 еп. с вас, а не след вас Laughing

Та кой се завръща в сериала? Кой? Кой? Балито ли? Ох, на кака сладуранОТ smile3508 Joy
НЕма го пипам, не бойТЕ ся. На мене ми е млад - ярешко така да се каже Laughing След малко сядам да гледам.

# 140
Наистина всички трябва да изкажем благодарности на екипа, който работи по филма. Това е труд, който изисква освен познания по език и доста други умения. Отделно от това самата работа като количество е доста. От мое име изказвам адмирации. Благодаря ви!

# 141
  • Сливен
Добро утро! Ставам,отварям форума,пия глътка кафе и каква хубава изненада виждам. Поредният преведен епизод.
Благодаря ви момичета за труда! Бъдете здрави и само хубави неща да има покрай вас!
Големи майтапи чета.  Laughing Радвам се,че в темата има настроение.
Спомняте ли си имаше един филм,в който едни от Средновековеитето бяха ги проклели да са жаби  и отново се превърнаха в хора в настоящето. Бяха много смешни. Представяте ли си Сюмбюл и Шекер така. Сюмбюл: "Аййх,тц тц тц, виж я Шекер Ага тази  кадъна,разсъблечена,ооох! И се хваща за челото!

# 142
Ух ляляляляляляяяя много яко благодаря за преводаааа  Heart Eyes

# 143
Я ми кажете мили мамчета ще има ли 85 епизод?? Confused

# 144
Оф моя грешка съжалявам чак сега видях трейлъра на 85 а това явно ше е последен епизод до колкото знам ??

# 145
Оф моя грешка съжалявам чак сега видях трейлъра на 85 а това явно ше е последен епизод до колкото знам ??
Защо newsm45

# 146

Ari, благодаpя ти!  Hug Hug

trendafilka, belbel4e, vip42 - стpахотни сте! Joy Joy Joy  hahaha hahaha Joy Joy Joy

Пpедизвиквате ме да тъpся и дpуги каpтинки. Party Party
Няма да се излагаме пpед pускините, я!  Peace

# 147
Това откъде се появи?!

# 148

Ааааа,без вражески слухове!!!

# 149

Ari, благодаpя ти!  Hug Hug

trendafilka, belbel4e, vip42 - стpахотни сте! Joy Joy Joy  hahaha hahaha Joy Joy Joy

Пpедизвиквате ме да тъpся и дpуги каpтинки. Party Party
Няма да се излагаме пpед pускините, я!  Peace

Ни в коем случае,нельзя !!!

Общи условия

Активация на акаунт