Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 62

• 57 937
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината

Корделия, има ли руски коментар на този кадър?  newsm78
Интересно ми е как биха го назовали fenkata и vip42... newsm78 newsm78

Всеки друг също може да опита...  Joy JoyPeace

Султанът понечи да попита :
- Коя от Вас...........
А Хю побърза да отговори:
- Аз съм виновна Господарю, признавам си

# 151
  • Sofia

Корделия, има ли руски коментар на този кадър?  newsm78
Интересно ми е как биха го назовали fenkata и vip42... newsm78 newsm78

Всеки друг също може да опита...  Joy JoyPeace

Преброяване на дивите зайци:
1, Хюрем, 2, 3.

# 152
  • Асеновград
Благодаря на ARI и на всички момичета които се трудят за наше удоволствие.

# 153

miki@,   толкова си точна! Joy Joy Joy

noshtna_ptica, много находчиво! hahaha Joy Joy Joy

Ето още нещо - интересни сравнения от албанския форум.   bouquet

# 154
  • планетата Земя и по точно до морето
Привет!
Само да кажа - нямам нищо общо с превода! Сериите се превеждат от Невин и субовете се редят от Елдо! На тях дължим сериите с превод! Grinning

Аз, като всички свалям и после качвам в докса, за удобство на тези, които не обичат по някаква причина магнетите.  Grinning За тия, които си мислят, че е голяма работа - не е, става за 5 мин.  Grinning
Така, че моля не споменавайте ника ми напразно! Grinning Heart Eyes

На Мистик, Лили и всички, на които пропуснах празниците - да сте живи и здрави и много усмихнати!  Heart Eyes Hug

Приятен уикенд!  Hug

# 155
Значи относно това, че казах, че 85 епизод ще  е последния......
Аз доколкото знам има планирани да се направят 5 сезона от 150 епизода? за точната бройка на епизодите не съм много сигурна, но със сигурност са 5 сезона! Досега са направени само 3 сезона! т.е. до 85 епизод Simple Smile Ще се радвам ако има още  Hug  bouquet Heart Eyes

# 156
Трети сезон започва чак на 12.09 или аз нещо се бъркам? newsm78

# 157
Значи относно това, че казах, че 85 епизод ще  е последния......
Аз доколкото знам има планирани да се направят 5 сезона от 150 епизода? за точната бройка на епизодите не съм много сигурна, но със сигурност са 5 сезона! Досега са направени само 3 сезона! т.е. до 85 епизод Simple Smile Ще се радвам ако има още  Hug  bouquet Heart Eyes
Нещо съвсем се обърках - 5 сезона ако са 150 епизода - как се получава трети сезон да свърши на 85 епизод?

# 158
WTFFFF?!?!! ахахаха ами то като цяло няма разделения на сезоните сезон 3 епизод 1 и тнт...просто продължава.... в момента 85 епизод е края на трети и началото на 4 сезон http://en.wikipedia.org/wiki/Muhte%C5%9Fem_Y%C3%BCzy%C4%B1l ето ви малко информация ако  не знаете английски ползвайте google translate Wink))
Общо епизодите са 150!

# 159
И аз нещо не схванах логиката, ама карай  Mr. Green
Това за 150-те епизода и 5 сезона са слухове  Peace Мисля, че никой, включително и сценаристите, не знаят до къде ще ги докарат.
В линка, който си дала, има разказани сериите до момента, нали не мислиш, че някой ще ни разказва напред  Wink те за едни трейлъри се стискат  Grinning и ги правят максимално объркващи  ooooh! Crazy
Ани беше пуснала снимки от Шехзаде джамия, така че сериите се снимат напред с пълна пара  Peace

моля не споменавайте ника ми напразно! Grinning Heart Eyes
Joy Joy Hug

Благодаря за серията   bouquet
Много весели интерпретации на снимката  Laughing smile3501

# 160
WTFFFF?!?!! ахахаха ами то като цяло няма разделения на сезоните сезон 3 епизод 1 и тнт...просто продължава.... в момента 85 епизод е края на трети и началото на 4 сезон http://en.wikipedia.org/wiki/Muhte%C5%9Fem_Y%C3%BCzy%C4%B1l ето ви малко информация ако  не знаете английски ползвайте google translate Wink))
Общо епизодите са 150!
Както знаем уикито обикновено се попълва от всеки! Още повече във въпросния материал няма достоверна информация за големината, броя на сериите и броя на сезоните!
 Тоест нищо не е сигурно :може и да продължи 5-6 сезона, а може да свърши и за 5-6 серии!
 Така,че да не правим празни предположения и да внасяме смут сред редиците ни! Laughing

# 161
Току що изгледах серията с превод! В сряда с това накъсване май почти нищо не съм видяла!
Не мисля,че Рустем ще се обърне срещу Хюрем- нищо,че това е целта на врага-да всее разкол в редиците на противника! И с риск да ме #Sniper ще кажа,че всяко появяване на Нигяр вече ми идва повече! Изчерпа ми се и като образ,и като характер и като всичко! Жалките напъни на сценаристите да я държат още в сериала само ме отегчават и ми става досадно- дори и съжалението към нея,което изпитвах изчезна вече особено след последните интрижки,в които я вкараха! Уж беше умно момиче пък... newsm78
"Дългият бял косъм"(това ми се видя на брадата на Таш) не излъга очакванията ми- насвиха му "сърмите" и любовта, без която не можеше да живее бързо се изпари!Думите на Хюрем по този повод:"Предаността е по-важна от любовта",направо ми се сториха пророчески! И на Михи скоро ще й се наложи да ги разбере. Тук ми се щеше Михримах малко по-твърдо да го даваше и да вгорчи малко и раздялата за него!
Шах го дава една идея по-умна от отбора "гъски",но както знаем тя играе само и единствено в своя полза и ми се струва,че някъде по пътя ще допусне огромна грешка. Още повече,че султанът много добре "прозря" поканата й да видят Джингахир- така я погледна само!
Въобще не ми се иска да забъркат Бали бея в интриги, но като гледам ще му е доста трудно да го избегне като предишния път! Вече успяха да го "подковат" за Рустем, но ще видим,де!
Може и да се окажат истина онези приказки,че Мехмет е бил много по-умен, по-предвидлив и  би бил по-добрия султан! Мустафа направо ми пада в очите с всяка серия- седнал на седянка с "женки" да се договаря и да търси подкрепа! Дори и думите към брат му ми  се сториха неискрени!
За последните сцени- ясно стана,че Диана си отива.Мерджан за мен е изпратен  по-скоро като "чистач"-независимо дали Диана е успяла или не,той ще трябва да се оттърве от нея! Пък ако пристигне  и по-навреме-точка в полза на Шах.

# 162
  • Атлантис, Галактика Пегас
Последна фраза от трейлъра- Изглежда са получили новина...
това ми прилича на получаване на новина за смъртта на Султана, и бързане към Двореца да се вземе Властта.
Само интересно до колко сериозно ранен Сюлейман, или това е дезинфирмация към Мустафа, за да види СС какъв е ще е развоя.  newsm78
Снощи нямах възможност да коментирам.  Rolling Eyes

# 163
  • Атлантис, Галактика Пегас
Общо епизодите са 150!
Както знаем уикито обикновено се попълва от всеки! Още повече във въпросния материал няма достоверна информация за големината, броя на сериите и броя на сезоните!
 Тоест нищо не е сигурно :може и да продължи 5-6 сезона, а може да свърши и за 5-6 серии!
 Така,че да не правим празни предположения и да внасяме смут сред редиците ни! Laughing

Тимур нали беше дал интервю в което каза че края на сериала е юли??? newsm78 И именно на сериала беше казал а не на сезона. Беше по време на скандала с Ердоган?
Иначе сезони винаги свършваха юни.  Rolling Eyes

# 164

За превода и субовете - благодаря на Невин и Елдо!   Hug newsm74

Общи условия

Активация на акаунт