Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 62

• 57 969
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
За почитателките на Шекер ага смятам,че на рокля трябва да го изкопирате,че да го съберете..Тениските ще дойдат малки...

Съмнявам се, че и роклята няма да свърши работа, виж пухено юрганче по-може, хем ще има достатъчно място за кръшната снага на Шекерчо, хем ще топли в студените зимни нощи..... Joy Joy Joy
Я бързо си признайте да видим имам ли съпернички тук! Crossing Arms
Не ,че нещо лошо де, той колкото е необятен ще ни събере всички на куп. Joy hahaha
Това с юрганчето е върховно,накара ме да се замисля...хм  Thinking

# 196
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината
За почитателките на Шекер ага смятам,че на рокля трябва да го изкопирате,че да го съберете..Тениските ще дойдат малки...

Съмнявам се, че и роклята няма да свърши работа, виж пухено юрганче по-може, хем ще има достатъчно място за кръшната снага на Шекерчо, хем ще топли в студените зимни нощи..... Joy Joy Joy
Я бързо си признайте да видим имам ли съпернички тук! Crossing Arms
Не ,че нещо лошо де, той колкото е необятен ще ни събере всички на куп. Joy hahaha
Това с юрганчето е върховно,накара ме да се замисля...хм  Thinking

Споко, Тренди, конкуренция нямаш, аз само така акъли давам........  action032

# 197
TUNCEL KURTİZ (Кадията) е имал РД вчера и тази снимка е от празненството му  Peace

# 198
Хюррем:-Ти какво правиш тук?
Диана: - Аз дойдох тук заради  Вас.

Това е диалогът от началните кадри на трейлъра към 85 серия. Какво ли могат да означават? Въпросът на Хюррем е зададен така, като че ли тя познава вече Диана и е по-скоро  учудена от факта  какво прави тя тук, а не уплашена, въпреки ножа в ръката на Диана, макар че вече я видя в покоите си, но...се направи, че не я познава. Което пък от своя страна навежда на мисълта, че Диана май е била човекът на Хюррем в Маниса.
Отгововорът на Дина е още по-тайнствен – "Аз дойдох тук заради Вас". Един убиец, едно камикадзе не се обяснява с набелязаната жертва, а нанася незабавно ударите. Думите и би следвало да се разбират, че идва заради Хю – на помощ...
Възможно ли е всички тези убийства, извършени от Диана на наложниците и пазача на хамама, да са заради конспирацията и за доказателство, че нападение над Хюррем наистина е осъществено, а всъщност Диана я предупреждава, че се готвят да я убият, след което изчезва, с помощта на Хюррем и се скрива. А Хюррем продължава пред СС играта на нападната и измъкнала се от този опит за покушение, по чудо се е спасила. А къде е Мерджан ага,  или както там се казваше, нали идваше на помощ на Хю?

# 199
  • Атлантис, Галактика Пегас
Хюррем:-Ти какво правиш тук?
Диана: - Аз дойдох тук заради  Вас.

Това е диалогът от началните кадри на трейлъра към 85 серия. Какво ли могат да означават? Въпросът на Хюррем е зададен така, като че ли тя познава вече Диана и е по-скоро  учудена от факта  какво прави тя тук, а не уплашена, въпреки ножа в ръката на Диана, макар че вече я видя в покоите си, но...се направи, че не я познава. Което пък от своя страна навежда на мисълта, че Диана май е била човекът на Хюррем в Маниса.
Отгововорът на Дина е още по-тайнствен – "Аз дойдох тук заради Вас". Един убиец, едно камикадзе не се обяснява с набелязаната жертва, а нанася незабавно ударите. Думите и би следвало да се разбират, че идва заради Хю – на помощ...
Възможно ли е всички тези убийства, извършени от Диана на наложниците и пазача на хамама, да са заради конспирацията и за доказателство, че нападение над Хюррем наистина е осъществено, а всъщност Диана я предупреждава, че се готвят да я убият, след което изчезва, с помощта на Хюррем и се скрива. А Хюррем продължава пред СС играта на нападната и измъкнала се от този опит за покушение, по чудо се е спасила. А къде е Мерджан ага,  или както там се казваше, нали идваше на помощ на Хю?

Хюррем познава Диана, виждала я в Маниса.

# 200

късметлийка  Laughing

# 201

Това е така, обаче тя питаше Назлъ коя е тази и какво прави тук, в покоите и.

# 202

Това е така, обаче тя питаше Назлъ коя е тази и какво прави тук, в покоите й.
Не я позна заради косата, а и Ди много бързо излезе.

# 203
Не я позна заради косата, а и Ди много бързо излезе.

Ако беше друг, бих повярвала, че може да не я познае, но Хю е невъзможно да не я познае, още повече, че в Маниса тя разговаря с Диана, ако не ме лъже паметта.

# 204
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината

Ама Балито едни пулоФерчета вади,.......... Joy Joy Joy

# 205
Добър вечер, Великолепни!
Изгледах серията и фрагмана! Благодаря на Невин и Елдо за превода Hug  bouquet  bouquet  bouquet
 Аз съм доволна от епизода - много неща се случиха! Но най-важното - случи се Бали Бей! Такова удоволствие е да го гледам този момък... Embarassed Сега тайничко се надявам да застане на страната на Хюрем след покушението й.
Относно фрагмана - Диана не е човек на Хюрем, погледът й е изключително злобен - там е за да я убие, но вероятно Мерджан ще я спре в последния момент.
От това което разбрах - султанът разбира, че отбор Династиеви дават заповедта за премахване на Хюрем, след това взема решение и отменя участието на Мустафа в похода. Мустафа е бесен. Хатидже го нахъсва още повече...Султанът заминава на поход и шейхзадето се възползва от липсата му и настъпва към столицата да си вземе трона...Ама сметките му криви ще излезят Mr. Green

# 206
Хю:Какво правиш хатун?/ти трябваше да шпионираш в Маниса!/

Ди:Аз дойдох тук заради Вас!/тризначките ме изпратиха да ви убия

Хю:ОК аз ще се престоря на умряла,а ти им докладвай ,че да почнат веселбата,а пък аз ще дойда в кулминационния момент със султана ,за да ги развеселя още повече!
Ди:Както кажете султанъм ,само не лежете дълго на мрамора ,че може да изстинете...
Хю:ОК ама и ти бъди внимателна ,че зад вратата дебне Марджо... bowuu

# 207
Аз все още смятам че Мустафа е получил известие че СС е мъртъв и състезание за трона започна. Така явно да тръгне към столица с войска.
Трябва нещо много сериозно да сгафи, да СС да го измести от Маниса, и да прати там Мехмет.

# 208

Ами таз девойка? За кога я вардят, то на шехзадето мандата му изтича, кога ще дойде, кога ще халветства(е то за туй и 10 минути стигат....ама все пак)
Някой да е подочул нещо

# 209
Хю:Какво правиш хатун?/ти трябваше да шпионираш в Маниса!/

Ди:Аз дойдох тук заради Вас!/тризначките ме изпратиха да ви убия

Хю:ОК аз ще се престоря на умряла,а ти им докладвай ,че да почнат веселбата,а пък аз ще дойда в кулминационния момент със султана ,за да ги развеселя още повече!
Ди:Както кажете султанъм ,само не лежете дълго на мрамора ,че може да изстинете...
Хю:ОК ама и ти бъди внимателна ,че зад вратата дебне Марджо... bowuu

smile3501 rotfImao rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт