15-то Тортено предизвикателство

• 15 340
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
  • варненка от София
Диде, радвам се ,че се появяваш, вярвам, че лошото е зад гърба, сега ти пожелавам бързо възстановяване и много усмивки.

Аз да кажа, че започнах фигурите, цапна ме идеята. Действам.

# 46
Все още нямам никакво вдъхновение и не знам дали ще участвам, но имам въпрос - може ли тортата да е изцяло дъми? Няма кой да яде торти в къщи напоследък и ако я започна не знам къде ще я пласирам?

# 47
  • София
Все още нямам никакво вдъхновение и не знам дали ще участвам, но имам въпрос - може ли тортата да е изцяло дъми? Няма кой да яде торти в къщи напоследък и ако я започна не знам къде ще я пласирам?
Лично аз нямам нищо против дъмита, стига те да са такава форма и по такъв начин поставени, както може да се действа с нормална торта. Защото иначе и на ръб може да се закачи, то като е безтегловно, пробожда се лесно и може да се държи и на сопол всякакви извънредни неща може да се демонстрират.  Laughing

# 48
Все още нямам никакво вдъхновение и не знам дали ще участвам, но имам въпрос - може ли тортата да е изцяло дъми?

А може ли да попитам какво е дъми?? Извинете, но за първи път се сблъсквам с този термин.

# 49
  • София
Дъми е макет от стиропор. Simple Smile

# 50
Мен,много ме сърбят ръцете и не мога да се сдържам та си мисля само за асортимент или ако може дъми/защото няма как да бъркам блатове/да се опитам да реализирам идеята си която е малко по лежерна и мога и седнала без да се напъвам да спретна.

# 51
  • София
Мен,много ме сърбят ръцете и не мога да се сдържам та си мисля само за асортимент или ако може дъми/защото няма как да бъркам блатове/да се опитам да реализирам идеята си която е малко по лежерна и мога и седнала без да се напъвам да спретна.
А бе ти нормална ли се, жена? Сърбяли я ръцете... Да ти кажа ли какво да почешеш с тях, че да не те сърбят?  Mr. Green
Седи си на дупето и се успокой. Нито на пиедестал ще те издигнат, нито финансова награда има. Цъкай си покерче и си свиркай.  Laughing Аз от неделя съм яко зарибена.  Mr. Green

# 52
А бе ти нормална ли се, жена? Сърбяли я ръцете... Да ти кажа ли какво да почешеш с тях, че да не те сърбят?  Mr. Green
Седи си на дупето и се успокой. Нито на пиедестал ще те издигнат, нито финансова награда има. Цъкай си покерче и си свиркай.  Laughing Аз от неделя съм яко зарибена.  Mr. Green

Братче, взе ми думите от устата  Mr. Green С допълнението, че мен ме сърбят да я напердаша по чувствителните задни части  Heart Eyes

# 53
Абе то щом досега на пиедестал не са ме качили никога няма да е,а покер не мога да играя и от скука умирам.
Моите най-върли противници на готвенето у дома баща и голяма дъщеря вчера едва не разрушиха кухнята във опита си да направят бисквитена торта.Е смотаха нещо ама какво са направили днес ще разберем.Ама белтъците бяха тръгнали да хвърлят,добре че влязох та успях да спася .
Малееееее,добре кротувам точно дега само бои ми липсва. Embarassed

# 54
  • У дома
Въх, защо не разбрах по-рано за предизвикателството? И на мен ми се заиграва с фондан. Ако разрешите дъмита се включвам и аз.

# 55
  • София
Въх, защо не разбрах по-рано за предизвикателството? И на мен ми се заиграва с фондан. Ако разрешите дъмита се включвам и аз.

Hug

# 56
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аз съм много ОК с дъмитата, разбира се, стига наистина да е в рамките на постижимото с торта....

# 57
Във къщи ме заплашиха че ако видят тесто ще ме изгонят,и ми заключиха кофите със ММ във мазето.Така че ,аз пък на инат си скицирах идеите от които щях да направя тортата.
Много искам да ви ги покажа,отдавна не бях рисувала и идеята ми беше да е торта със рисунка.
Но няма да ви ги показвам сега за да не  объркам вашите идеи .

# 58
Аз миналото предизвикателство го пропуснах, както се очертава и това. Сега съм захванала една торта за Канал 1 другата седмица, тя е по темата, но ....  не е с нова идея а доразработена стара такава.  Не е по правилата. Ама ако ми простите ще я пусна  Rolling Eyes ( това трябва да е умолително човече с големи очи)

# 59
  • София
Аз тъжен, тортата ми трябваше да е висока и тясна, ама нали я правя по нощите, че и се пробвам с нова рецепта и стана ниска и голяма  Cry тотално ми отиде основната идея, но ако я довърша ще покажа  Rolling Eyes
Игличкова, ако е такова човече Shocked аз не мога да откажа   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт