Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 51 535
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Да покажа нещо в зелено:

И днешният ми грим, от който съм много доволна, макар снимките да не ми се получиха нещо.

Моля, ако някой има желание да ми даде малко конструктивна критика, мерси!

# 406
  • София
Алена Simple Smile

Епона, не си падам по критиките, а и на мен ми харесва  newsm10

# 407
  • в 1001-та нощ
ауууууу  newsm76 Two Hearts  loveuuu спомянм си онзи твой приказен грим със златната линия, по който загубих ума и дума, ако ти е под ръка - защо не го покажеш пак  Blush нищо, че е показван, ей така за разкош  newsm03

ти от къде поръчваш, вероятно съм питала, но ще ме спасиш да не ровя  Praynig

# 408
  • София
Hug
Синята очна линия -

Златната очна линия -

Тази златна се казва Glam 24 Karat, има и друга златна, която е се казва Glam Golden. Не знам каква е разликата.

Тези ги поръчах от www.cherryculture.com В момента са на сууууупер цена - $4, обаче доставката започва от $11  Tired

Сега чакам лилавата. Поръчах я от e-bay.

# 409
  • Пловдив
Момичета,искам като такива сенки ,но само тези с частичките.Има ли някъде подобен цвят -мак,инглот,флормар..? Много са нежни,почти нямат цвят,но  имат много красиви частички..

# 410
Момичета,искам като такива сенки ,но само тези с частичките.Има ли някъде подобен цвят -мак,инглот,флормар..? Много са нежни,почти нямат цвят,но  имат много красиви частички..

Артдеко имат различни такива цветове с частици.  Peace

# 411
  • в 1001-та нощ
Ел  newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 със златната е просто приакзно  Heart Eyes няма думи колко много ми харесва, цвета на клепача никак не би ми седял на мен, но не ми пречи да се радвам на творението

тук имаш ли мигли? и черната очна линия - само за крайчето на окото ли е?

и как процедираш - първо черната и златната над нея и до нея (върху черната на клепача и до нея извън окото)

или първо черната в края на окото и после златната по клепача и до нея?

и кои са сенките на клепача  Hug

другата седмица - ще взема и черна и златна  Blush  newsm76 ах, как се възторгнах само  Heart Eyes

# 412
  • Отвъд алеята зад шкафа
armira гледах такова нежно розово, блестящо на seventeen от спаркъл серията. Ето тук можеш да ме видиш с друг цвят от същата серия  -
Скрит текст:

Untitled by Haideger, on Flickr
те са повече блестящи, отколкото цветни.

# 413
  • София
на мен визията на ледената кралица ми е с моето бялото злато на клепачите - Inglot Eyeshadow AMC Shine 46
Toчно него получих днес! Hug
Мисля да го ползвам това и за хайлайтер. Wink

# 414
  • София
Алена, с мигли съм, да  Heart Eyes Черната е на цялото око, но много тънко, само за линията на миглите.
Нанасям на целия клепач черна. Над нея нанасям златната. Пробвах и само в края на окото да е златна, но не ми харесва така. Ако кривна и изцапам черната със златно - коригирам.

Тези цветните се нанасят като масло. Изключително лесно. И са много наситени. Това е покритие на един пласт.

Сенките са пигмент на Мак - Heritage Rouge  Heart Eyes

# 415
  • в 1001-та нощ
на мен визията на ледената кралица ми е с моето бялото злато на клепачите - Inglot Eyeshadow AMC Shine 46
Toчно него получих днес! Hug
Мисля да го ползвам това и за хайлайтер. Wink

аз го бях взела за хайлайтър и това беше първия такъв, който ми хареса  Heart Eyes обаче се изкуших и за очите  Blush

Heart Eyes

Ел  Hug мерси много за обясненията и че показа грима отново   bouquet

# 416
Мисля, че днес направих голямо попадение. Не знам дали тук е обсъждан този продукт.
Не бях забелязала, че сред ружовете Колорама на Мейбълин има хайлайтери. Всъщност и на тях пише "blush". Моят е номер 501 и не намерих снимки в нета, затова направих. Не се вижда много блясъка, но не исках да го снимам със светкавица. Няма частички или по-точно има съвсееем фини, които се виждат на дневна светлина.

Скрит текст:

Другият цвят е 601 и е по-светъл, почти бял.

Тук има някакво ревю на руски.
http://mangoosta.ru/make_up/face-make_up/highlight_3/

Цената му е към 4.60.

# 417
Ел, разкошни гримове! Разкошни!

Сама ли си се учила да се гримираш?

Ох, сега с тези сенки ан Пупа как ме изкушавате  Rolling Eyes

# 418
Ел, гримовете ти са изкуство!  Heart Eyes   Heart Eyes  Heart Eyes

Мноооооооого бих искала някой път да ме гримираш!  Blush

# 419
  • Пловдив
Check Please, gadamer , благодаря ви момичета,ходих да ги гледам,но не е това което търся.Надявам се някой друг да се включи с предложение Hug

Общи условия

Активация на акаунт