Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 51 535
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • София/Горна Оряховица
Мен ме влече към ментово, смарагдовото ми идва по-тежко, но все пак е красиво  Heart Eyes .

Някой успя ли да провери дали в Инглот го има онова приказно ментово, показано преди не-знам-колко-теми-защото-ги-изписваме-за-отрицателно-време  Mr. Green .

# 586
  • София

Moдно е това което ти отива Wink

Това е ясно, макар и да е голямо клише, но Норе попита за тенденции, аз споделям тези, които знам от гримьори. Не харесвам нито цветни очни линии, нито огромни черни вежди.
Ходя си демоде  Naughty

BTW, дрехата, която най-много ми отива е кринолинът. Имам широк ханш и мноого тънка талия и с такъв тип дреха изглеждам перфектно, но уви - това не я прави модерна  Confused

# 587
Тук сте се събрали все майсторки и искам да ви питам нещо от вашата компетенция.
При положение, че цвета на фондьотен МАС ми е NC25, бихте ли предположили кой номар за коректор би ми подхождал, защото го забравих, а сега попаднах на едно предложение от ebay (нямам сенки под очите)?И мислите ли, че това е добра оферта?

# 588
Мен ме влече към ментово, смарагдовото ми идва по-тежко, но все пак е красиво  Heart Eyes .

Някой успя ли да провери дали в Инглот го има онова приказно ментово, показано преди не-знам-колко-теми-защото-ги-изписваме-за-отрицателно-време  Mr. Green .
densi май писа за него, но не помня точно какво. Peace

Да благодаря на Адри, че сподели за N19 на Farmasi. Супер много ми харесва като руж. Втори ден го слагам и се харесвам много. Heart Eyes

# 589
Днес бях с тоуп татуто и минералните сенки на елф socialite.Благодаря на Пух за идеята,наистина много готино стоят заедно  Heart Eyes
Ivana, дай снимки  Mr. Green Аз все мъдря, мъдря и накрая Taupe си го нося сам,  без никакъв друг цвят Rolling Eyes и ми доскучава  Thinking

# 590
  • в 1001-та нощ
Hope, ярко и много цветно на очите. Идва лято идват и неоните. Синьо, зелено и плодове на очите. Hug
Звучи прекрасно, да видим как ще го осъществя на практика Thinking  ThinkingНикога до сега не съм слагала ярко розови, оранжеви и подобни ярки  сенки  Blush Ще взема да пробвам с някой от пигментите на Есенс, поне да не ме е яд, че съм инвестирала в продукт, който не ми отива изобщо  Mr. Green

наскоро ползвах 3 ярки цвята - на елф, на МАС и на есенс и на есенс (само) ми оцвети клепачите  Peace иначе е красиво  Blush

...

Опитвала ли си по тъмни сенки и вместо очна линия сенки ? един вид опушен грим?

добре идея да пробвам  bowuu както имам да правя и очна линия от средата на окото  ooooh!

като направих предизвикателството - рано-рано - нямам много нови идеи - така, че - добре ми идват тези, както и още нещо, което искам да пробвам  bowuu

# 591
Пробвах да го снимам днес,но въобще не изглеждаше добре/реално.Ужасна светлина!Иначе много добре се допълват,като минералните сенки отгоре го правят една идея по-сиво и бляскаво.
Ще пробвам да снимам друг ден,ако пак се правя така.

А иначе върху тоуп татуто съм слагала известната 14ка на флормар или съм затъмнявала с тъмно кафяво или черно във външния ъгъл.Естествено го носих и самостоятелно с черна очна линия.Всякак ми харесва Grinning

# 592
Hope, аз показах снимка с тази комбинация плюс Blackberry-то на Avon някоя и друга страница по-назад - много добре се допълват цветово Peace

Womanberry, Hug

# 593
Hope, ярко и много цветно на очите. Идва лято идват и неоните. Синьо, зелено и плодове на очите. Hug
Звучи прекрасно, да видим как ще го осъществя на практика Thinking  ThinkingНикога до сега не съм слагала ярко розови, оранжеви и подобни ярки  сенки  Blush Ще взема да пробвам с някой от пигментите на Есенс, поне да не ме е яд, че съм инвестирала в продукт, който не ми отива изобщо  Mr. Green
Да пробвай розовия и коралово розовия неон са доста добри за цената си. Hug

Мен ме влече към ментово, смарагдовото ми идва по-тежко, но все пак е красиво  Heart Eyes .
Някой успя ли да провери дали в Инглот го има онова приказно ментово, показано преди не-знам-колко-теми-защото-ги-изписваме-за-отрицателно-време  Mr. Green .
Да има го. Аз писах подробно за него. Като тебешир е, въобще не ми харесва.

# 594
  • Отвъд алеята зад шкафа
Една красота, включваща мъничка "японка"  Mr. Green -

# 595
  • в 1001-та нощ
Прекрасна  Heart Eyes

# 596
Тук сте се събрали все майсторки и искам да ви питам нещо от вашата компетенция.
При положение, че цвета на фондьотен МАС ми е NC25, бихте ли предположили кой номар за коректор би ми подхождал, защото го забравих, а сега попаднах на едно предложение от ebay (нямам сенки под очите)?И мислите ли, че това е добра оферта?

Аз също съм NC25 и нося NC20 Studio / Pro Longwear (нямат 25 Tired) за лицето и NW 20 Select Moisturecover под очите.
От ибей не бих купила нищо на Мак защото е пълно с ментета.  Peace

# 597
Бихте ли ми предложили добър коректор?

# 598
  • Sofia
И аз съм NC25 и ползвам на буржоа healty mix 52. Доволна съм.

# 599
  • в 1001-та нощ
Днес съм мноооого happy .

Осмелих се да направя комбинацията с бордо, която обмислям от много време, понеже само бордо ме уморява - исках да го сложа на кафява подложка, а на подвижния клепач да е контрастно  Peace

розовото на клепача ми е розово със сребърно на Инглот
кафявото на костта е ланкомското - на което вече стигнах дъното  ooooh! ooooh! ooooh!
а инглотското бордо е AMC 75

ето какво стана - абстрахирайте се от червилото - исках да видя една комбинация как излиза на снимки  Peace

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

хайлайтърът отново е на сефора  Peace

долу моливът го опуших с малко бяло, розово и бордото  Peace

вчера ползвах ванилата на МАС, но сложих и под очите и след 10 часа точно под очите - имаше подчертаване на бръчки, за които дори не подозирах, някак ги няма или не се виждат, ако не сложа сенки там - на на самата лини яс молива, а под нея на 1 см  Peace

Общи условия

Активация на акаунт