Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 51 524
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Епона,до тук това е грима с който най-много те харесвам,страшно ти отива CrazyВеси-страхотен грим(както винаги)  bouquetГадамер-уникални очи,след снимките ти ще дам още един шанс на татуто newsm78Разбирам те за децата в мола JoyМоята влиза в Бютито и веднага се засилва към една масичка и си оцветява Party

# 571
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И да питам - някой срещал ли е това ново сребърно тату нейде? Дали ще го внесат и при нас?  Praynig
http://www.temptalia.com/maybelline-silver-strike-color-tattoo-m … w-photos-swatches
Аз и тук не съм го виждала, а е много красиво Heart Eyes

# 572
  • София, Лагера
В темата за Новите ни похождения една мома писа, може да попитате нея  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700941.405

# 573
Ноеми, според мен показаното тату в новите придобивки е бялото, а не това сиво, което аз се опитвам да издиря  Thinking

# 574
Норе, не съм го виждала, но може да попиташ направо в страничката им дали ще го внасят Peace
За който питаше за Revlon, видях, че вече има в Магазин "Скандал", базата обаче я нямаше. Peace

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 19:22 от LOSHKA

# 575
  • София, Лагера
Изванявай, Норе  Hug

# 576
Ти пък!  Hug

Абе, кажете, какво е модерно в грима в момента - имам предвид не само като продукти и цветове, а като техники. Писна ми тоя опушен грим  Rolling Eyes

# 577
  • София
Пин ъпа е модерен сега. За пролетта с различни вариации в цветовете - цветни и блестящи очни линии вместо черна, розови и ярки червила вместо червени.
Също е актуална и така противната ми тенденция с акцент не на очите, не на устните.... а на веждите  Sick Дебели и силно подчертани вежди, обикновено поне 3 тона по-тъмни от косата  ooooh!

# 578
Пин ъпа е модерен сега. За пролетта с различни вариации в цветовете - цветни и блестящи очни линии вместо черна, розови и ярки червила вместо червени.
Също е актуална и така противната ми тенденция с акцент не на очите, не на устните.... а на веждите  Sick Дебели и силно подчертани вежди, обикновено поне 3 тона по-тъмни от косата  ooooh!

Moдно е това което ти отива Wink

# 579
Адри,мерси за отговора! Аз все още се чудя на тия цветни очни линии, но явно трябва да наваксвам с тенденциите  Party А това за веждите ще е катастрофа за мен, защото и без това имам 3 косъма на кръст  Tired

# 580
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:

абсурд е да се плъзна по тази допирателна  Crossing Arms отвратителни са ми огромни дебели вежди  Thinking

и съвсем оскубаните не харесвам, нещо естествено, но оформено  Peace то си личи, когато са поддържани  Blush

# 581
Добро утро, Прекрасни!  bowuu

Днес ми е втория ден от новата "революция" и опуших молива долу с ванилата на МАС, чудих се да ли да ползвам розовеещото от горния клепач или по-светло-неутрален цвят и реших да е по-неутралното, но другия път - ще опитам и с розовото.

Другото ми ново е хайлайтърът на Сефора, който сложих над скулите - над/до ружа и над веждите, мисля, че се вижда от снимката, но дало смаляването тук да не скрие ефекта  Peace

Хайлайтърът ми хареса много  Peace

Опитвала ли си по тъмни сенки и вместо очна линия сенки ? един вид опушен грим?

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 20:26 от bubanka

# 582
Hope, ярко и много цветно на очите. Идва лято идват и неоните. Синьо, зелено и плодове на очите. Hug

# 583
Днес бях с тоуп татуто и минералните сенки на елф socialite.Благодаря на Пух за идеята,наистина много готино стоят заедно  Heart Eyes

# 584
Hope, ярко и много цветно на очите. Идва лято идват и неоните. Синьо, зелено и плодове на очите. Hug
Звучи прекрасно, да видим как ще го осъществя на практика Thinking  ThinkingНикога до сега не съм слагала ярко розови, оранжеви и подобни ярки  сенки  Blush Ще взема да пробвам с някой от пигментите на Есенс, поне да не ме е яд, че съм инвестирала в продукт, който не ми отива изобщо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт