Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 51 535
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета уникална тема...Тъкмо по моята специалност...Гримирам себе си и приятелки от дете...В момента карам курс-грим,в който уча и най висшите тънкости на грима,поставянето от базата до крайна точка цвят....Междодругото си набирам и модели от София,които да ми помагат...Напълно безплатно е...В студиото където се уча ми трябват модели,които да гримирам (Ако имате свободно време и желание за малко женска суета сутрин преди обяд до към 14ч. може да се запознаем и лично-пишете ми просто съобщение)...Темата е супер готина и я разгледах с голям интерес...Поздравявам ви...Ще я чета много усещам къде ще изкарвам свободно време....Мими...  love001  love001  love001

# 346
Адри, искам и ааааааз  Heart Eyes

# 347
баш на колистарските пудри блескулките ми се видяха големи като плочки за баня  Crazy
аз обичам гланцов ефект без различими частички  Heart Eyes
Ето тази е с гланцов ефект, без различими частици:

Предимството /за мен, разбира се/, пред метеоритите е, че може да се ползва и само като руж, зависи какво поемаш с четката..Иначе с лека ръка по цялата пудра постигам точно такъв ефект. Имам и от златните пудри на Колистар, но ги ползвам за парти грим, заради видните частици, или по-скоро за рамене, деколте и т.н.

# 348
Адри, супер стои - не ми иде много на мен Simple Smile  Убий ме, но това никой не може да познае, че  е сянка  Sunglasses
Уникална си в издирването на икономични, евтини,  убийствено добри за цента си козметични продукти   bouquet Благодаря, че ги споделяш с нас!

Аз в гледах в сайта на Колистар една прахообразна, която я дават с кадифен и гланцов завършек. Тази не е ли по-скоро като хайлайт? На живо обаче не съм ги тествала.

# 349
gadamer, прекрасен грим. Какви са сенките?

# 350
Самсара, в Блик на Хит имаше всички продукти + тестери на Колистар миналата седмица  Wink

# 351
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, прекрасен грим. Какви са сенките?

Мерси. Сенките са seventeen, слагам ги за първи път, от блестящата им серия, 01 номер. http://www.seventeencosmetics.com/en/colour/eyes/extra_sparkle_shadow.html

Сенките върху база са много трайни, цял ден не мръднаха грам, блестят много. Доколкото разбрах имат няколко серии моно сенки, всяка серия е с различен изглед и характеристики.

П.П В ъгълчето малко съм преляла с един от цветовете в Naked.

# 352
Аз отдавна ви говоря за тези сенки на Севънтийн - обожавам ги!  Heart Eyes

# 353
  • София
Специално за Веси пигментите на Fyrinnae  Crazy

Естествено, на снимка не личат блестящите частички. В златния пигмент са многоцветни глитърчета, а в червеникавия са шимъри в бордо  Heart Eyes

# 354
Специално за Веси пигментите на Fyrinnae  Crazy

Неееееееее, тамън бях решила, че съм приключилааа със сенките и пигментитееееее  smile3514

# 355
  • София
Норе, не се вайкай, тези излизат по-евтино от ГР  Laughing

# 356
  • Отвъд алеята зад шкафа
Междудругото seventeen имат страхотни пигменти  hahaha

# 357
  • в 1001-та нощ
ах, прекрасни са, но аз с такива тъмни цветове - приличам на маймуна  Blush така, че ако гледам нещо - ще са светлички  Heart Eyes

# 358
Норе, не се вайкай, тези излизат по-евтино от ГР  Laughing
Нямам вече място да складирам и не спирам  ooooh! Адри, кажи имената моля те на цветовете, че нещо от сайта не мога да се ориентирам като хората  newsm78

# 359
Аз отдавна ви говоря за тези сенки на Севънтийн - обожавам ги!  Heart Eyes

И аз ги намирам за много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт