Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 51 535
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро и от мен!   Hug

От къде купувате тези сенки на Мода? Гледам, че са много популярни, а аз не съм ги срещала никъде Thinking

Денси, страхотен е ружа на Сисли. Колко пари е? Мисля и аз да се обзаведа Blush

Адри, мерси! Ще понапазарувам и аз сенки, но съм си сложила ограничение - чак другия месец ще мога да ги нападна!  Laughing

Елфи, и аз ги гледам отдавна пигментите на NYX, но все се разколебавам.  Rolling Eyes Ще ми е интересно да чуя отзиви.  Peace

# 376
Jinx веднага ти давам алтернатива на INGLOT пигментите са много,цветовете прекрасни...Остава да ги нанесеш правилно Simple Smile
Момичета,има ли някоя от вас тези пигменти на Никс  Thinking

http://www.ebay.com/itm/Set-of-8-NYX-Loose-Pearl-Eyeshadow-Pigme … sh=item335bd6a915

Добри ли са?  newsm78 Много ми харесаха цветовете  Crazy
На теб също препоръчвам същата фирма,имат същите цветове пигменти...Засега по добри от тази фирма не съм срещала,а се занимавам с грим от както се помня,някъде понагоре съм споменала...Поздрави
Не си срещала по- добри от пигментите на Инглот? Познаваш ли и работиш ли с Мас?
Пигментите на Инглот в тази тема нямат много фенове. Само аз май ги ползвам активно и не съм изказвала лоши мнения за тях.
И аз съм на мнение, че пигментите на МАС са много пъти по-добри от Инглот  Wink Особено, ако човек се занимава професионално, пигментите на МАС излизат и супер изгодно предвид колко по-икономични са от Инглот.

Аленка, много добре се е получило със сенките  Peace Но аз вече понатрупах толкова ружове, че определено няма да опра до сенки скоро време  Laughing
Страшно ми хареса онзи руж на МАС, който показахте, че прилича на Оргазма. Това е следващото тяхно нещо, за което се замислям да си купя  Whistling Само дано не е някоя лимитка.

# 377
  • София
Веси, за Springsheen ли става дума? http://makeupgalore83.blogspot.com/2010/11/nars-orgasm-deep-throat-vs-mac.html Ако е за него - редовен е. И аз го взех (Жаки, подстрекател такъв  Heart Eyes )

# 378
Имам доста пигменти на NYX. Доволна съм много - много наситени и трайни. И съответно много неудобно опаковани.  ooooh! В темата за NYX съм пускала суочове. Не мога да ги сравня с тези на Инглот, тъй като нямам, а с тези на MAC - не мога да се изкажа, тъй като от МАС имам много малко цветове и не ги разносвам активно, с изключение на Vanilla.  Peace

# 379
  • в 1001-та нощ
Hope и аз не ги откривам  Cry помолих Малвинка да ми вземе  smile3525

Веси, от днес съм горд собственик на това  newsm76 newsm76 newsm76 newsm76

SMASHBOX RED CARPET RADIANCE PALETTE VIP BLUSH SOFT LIGHTS

за по-голямо изображение https://cdn.bg-mamma.com/f9hl/19a8be6d.jpg

безобразно  щастлива  съм newsm03 newsm68 newsm44 newsm76 newsm76 newsm76

# 380
Самсара, в Блик на Хит имаше всички продукти + тестери на Колистар миналата седмица  Wink

Знам  Hug

Но като ходих миналия път ги погледнах - сториха ми се много скъпи за марка, която не познавам и ги подминах.

Алена от къде купуваш Stay Perfect lipstick - много ми хареса цвета?

# 381
Веси, за Springsheen ли става дума? http://makeupgalore83.blogspot.com/2010/11/nars-orgasm-deep-throat-vs-mac.html Ако е за него - редовен е. И аз го взех (Жаки, подстрекател такъв  Heart Eyes )

Даа, точно това е  Hug Спомням си, че беше нещо пролетно  Crazy Ще си го взема и аз по някое време.

Аленка, честита ти придобивка  Hug Това на последната среща май ще размяташе по масата  Crazy Ти от там ли си го хареса?

# 382
  • София, Лагера
Ох, много хубави неща показвате, момичета!  Hug Но аз съм си наложила до 8 март да не си купувам нищо ново  Rolling Eyes Да видим дали ще успея  Twisted Evil
(не че се ограничавам баш, просто съм прехвърлила манията от гримчета към бижута) Mr. Green

# 383
  • в 1001-та нощ
....

Аленка, честита ти придобивка  Hug Това на последната среща май ще размяташе по масата  Crazy Ти от там ли си го хареса?

Да Веси  Blush Blush Мис Нели беше така любезна да ми я покаже и аз онемях, моментално  поръчах после и дойде много бързо, прелестна е  Blush

...

Алена от къде купуваш Stay Perfect lipstick - много ми хареса цвета?

Boots Англия - с жокер "Помощ от Приятел" - bebolinka_82   bouquet

# 384
Ох, много хубави неща показвате, момичета!  Hug Но аз съм си наложила до 8 март да не си купувам нищо ново  Rolling Eyes Да видим дали ще успея  Twisted Evil
(не че се ограничавам баш, просто съм прехвърлила манията от гримчета към бижута) Mr. Green
И аз стискам зъби за сега  Laughing Ще видим до кога ще изкарам.

Тези дни минах през магазина на МАС да проверя за четката за сенки, която харесах от Жаки  Sunglasses Като я видях в магазина съвсем ми легна на сърце. Много по-хубава ми се струва от тази на Сигма, която имам. Малко над 50лв струваше.
Освен това момичето в магазина ми каза, че страхотните минерални сенки, които са в момента в магазина не са лимитки, а редовни цветове. Така, че може да ес почудя още дали искам лилавите  Crazy

# 385
  • София
Момичета,има ли някоя от вас тези пигменти на Никс  Thinking

http://www.ebay.com/itm/Set-of-8-NYX-Loose-Pearl-Eyeshadow-Pigme … sh=item335bd6a915

Добри ли са?  newsm78 Много ми харесаха цветовете  Crazy
Да, елфичка, добри са много, даже. Поръчвай смело.
Аз имам само един цвят от тях, но се работи много лесно и приятно и цвета е наситен много след нанасяне на клепача. Моето е nude, даже си арзделих с аленка 1/2. Hug

Така. Аз болна, а вие тука вилнеете без спир, аААА? Mr. Green Laughing
Ух, покрай тая болест съм някаква гримова депресия пълна Tired. Не се харесвам, не ми отиват гримове, всичко ми лъщи, всичко ме дразни! ooooh! Tired Но си харесвам много кожата-белезникаво болна! Луда работа! Joy hahaha

Такаааа да направим обобщение сега и да дръпнем чертата!
К'во стана сега с тя пудра на Шанел? То я сравнявахте с Инглот, то била такава, то била онакава, то им блестяло, то не-знам-какво-им-било. Айде бе!
Я, сега идете в Новите козметични похождения и пребройте само постингите с Шанела! Mr. Green Joy
Я, сега намерете ми един постинг с купен Инглот след това!? Thinking

Няма, а!? Ми няма, я! Как ще има!?
Я, кажете сега тия от вас, които се сдобиха с Шанелчето, и се мажете блажено с него: бихте ли се намазали по бузките сега с Инглотчето? Wink Хм?!

Ох, май влизам във форма! Оздравявам! Дано! ooooh! Praynig

# 386
Денси, страхотен е ружа на Сисли. Колко пари е? Мисля и аз да се обзаведа Blush
Ружа е 120 лв. и има доста цветове. Огромен е като количество. Hug

# 387
ето една снимка и другите са в албумче - опитах да сменям ъглите да се хване добре, от моя комп се вижда много добре, дано и Вие видите, но не е натъртващо мазен ефект  bowuu

много добре се е получило! озаряващият ефект е от Модата, така ли?

преди време някой беше писал, че използва Флормар 15 за хайлайтер; тогава го пробвах и не ми хареса, много блестящо ми се стори, но от няколко дни го слагам така и съм много доволна - повече отколкото от всички останали продукти у дома /сетих се покрай това, че Копче е писала в 'придобивките', че го е взела/; харесах и един руж на Флормар /имам по-матов, този е по-блестящ/, но естествено  Twisted Evil цветът на тестрера видимо се различаваше от този на продукта в кутийката  Rolling Eyes
http://www.flormar.com/Bulgarian/urungoster.asp?urunid=68&bo … 11&markaid=15 - #91 - толкова много цветове има, а на стелажа не бяха заредени и половината  Rolling Eyes
http://www.flormar.com/Bulgarian/urungoster.asp?urunid=347&b … 11&markaid=13 - хайде всички фирми с ББ крем  hahaha

# 388
Благодаря ви,момичета!  Hug
kopche  Hug

Аз си търся нещо хем да е евтино,хем хубаво.Нали знаете,че хич не мога да си позволя да купувам какви ли не работи,та трябва да се огранича с нещо скромно,което наистина ще ползвам,а не го купувам просто ей така  Rolling Eyes
Затова и не мога да си взема пигменти на Инглот,Мак и т.н.Най-вероятно никога няма да се докосна до подобни класове козметика  Whistling Но каквото е такова.

А тези на Никс ми се сториха много добри,поне от това което видях из нета.Искам нещо лъскаво,наситено,с хубав нюанс в цветовете,които обикновено ползвам  Heart Eyes Нещо,което една китайска палитра не може да ми даде  Crazy

# 389
  • Отвъд алеята зад шкафа
Уф  smile3556 сега си сложих от новите сенки Татоо на Мейбълин, то слагах, то трих, не очаквах, че толкова трудно се работи с мазни сенки. Цветът иначе е страхотен, ефектът много ми харесва, определено гримът с тях става за всякакви поводи, но....ще трябва да свикна да ги нанасям. Пробвах с пръст, пробвах с четка (която сега не прилича на нищо), но все беше лошо. Може би не трябва да слагам база отдолу, че направо ги запечата и нямаха сваляне. Ще си помисля сериозно преди да давам пари за по-скъпи такива на МАС или ЕЛ. Вие как действате с такива сенки?

Общи условия

Активация на акаунт