Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 51 533
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
ето една снимка и другите са в албумче - опитах да сменям ъглите да се хване добре, от моя комп се вижда много добре, дано и Вие видите, но не е натъртващо мазен ефект  bowuu

много добре се е получило! озаряващият ефект е от Модата, така ли?

Скрит текст:
преди време някой беше писал, че използва Флормар 15 за хайлайтер; тогава го пробвах и не ми хареса, много блестящо ми се стори, но от няколко дни го слагам така и съм много доволна - повече отколкото от всички останали продукти у дома /сетих се покрай това, че Копче е писала в 'придобивките', че го е взела/; харесах и един руж на Флормар /имам по-матов, този е по-блестящ/, но естествено  Twisted Evil цветът на тестрера видимо се различаваше от този на продукта в кутийката  Rolling Eyes
http://www.flormar.com/Bulgarian/urungoster.asp?urunid=68&bo … 11&markaid=15 - #91 - толкова много цветове има, а на стелажа не бяха заредени и половината  Rolling Eyes
http://www.flormar.com/Bulgarian/urungoster.asp?urunid=347&b … 11&markaid=13 - хайде всички фирми с ББ крем  hahaha

точно така  Blush със суха четка за руж  Heart Eyes и е много трайно и не пада  Peace

# 391
Уф  smile3556 сега си сложих от новите сенки Татоо на Мейбълин, то слагах, то трих, не очаквах, че толкова трудно се работи с мазни сенки. Цветът иначе е страхотен, ефектът много ми харесва, определено гримът с тях става за всякакви поводи, но....ще трябва да свикна да ги нанасям. Пробвах с пръст, пробвах с четка (която сега не прилича на нищо), но все беше лошо. Може би не трябва да слагам база отдолу, че направо ги запечата и нямаха сваляне. Ще си помисля сериозно преди да давам пари за по-скъпи такива на МАС или ЕЛ. Вие как действате с такива сенки?
Аз слагам база под Таттутто. И ги нанасям с една "телена" четка за сенки  Mr. Green Имам една от евтината линия на ЕЛФ. Не я ползвам за нищо друго освен за тези сенки. Четката е с много твърди и остри косми. Като я купих и пробвах, бях решила да я хвърлям. Добре, че не го направих. За тези Таттутта е идеална  Peace Разнася ги много добре, дори може да ги опуша  Crazy

# 392
  • София
Аленка, писах ти ЛС!

# 393
И ги нанасям с една "телена" четка за сенки  Mr. Green Имам една от евтината линия на ЕЛФ. Не я ползвам за нищо друго освен за тези сенки. Четката е с много твърди и остри косми. Като я купих и пробвах, бях решила да я хвърлям. Добре, че не го направих. За тези Таттутта е идеална  Peace Разнася ги много добре, дори може да ги опуша  Crazy

И аз имам една телена четка от кремообразни сенки Хип на Лореал.  Mr. Green Добре че не съм я хвърлила. Онзи ден тук точно си говорехме, че Stay All Day на Катрис не могат да се нанасят с никаква четка, а само с пръсти. После пробвах с телената, идеално стана.
Eто го чудото.

# 394
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз пробвах с четката на Есенс, само нея прежалих да я намацам, стана, но понеже бях сложила база преди това и явно намацах повечко количество с пръст, сенките така залепнаха, че нямаха мърдане, абсурд да ги опуша по някакъв начин. Следващият път ще пробвам без база, че явно бързо трябва да се действа и с по-малко количество материал.

# 395
Такаааа да направим обобщение сега и да дръпнем чертата!
К'во стана сега с тя пудра на Шанел? То я сравнявахте с Инглот, то била такава, то била онакава, то им блестяло, то не-знам-какво-им-било. Айде бе!
Я, сега идете в Новите козметични похождения и пребройте само постингите с Шанела! Mr. Green Joy
Я, сега намерете ми един постинг с купен Инглот след това!? Thinking
Няма, а!? Ми няма, я! Как ще има!?
Я, кажете сега тия от вас, които се сдобиха с Шанелчето, и се мажете блажено с него: бихте ли се намазали по бузките сега с Инглотчето? Wink Хм?!
Сега да обощим. Mr. Green Laughing
 Инглота Бяло злато го няма отдавна като сянка в магазина. Все го чакат и все го няма. Та не може да се купи дори и да се иска.
А за мазането, аз се мажа, но по клепачите с него, а на бузките си мацкам Шанела. Е как да ги сравня?! Сърце ме заболя като топнах за първи път четката от едната страна на Шанела. Ноооо преди това съвестно го заснех и то доста пъти отвсякъде, за да си го гледам цял. Mr. Green Красота е това, красота. Heart Eyes

# 396
  • Пловдив
А някой има ли тази пудра  и как я използва?
Аз я ползвам основно за руж , уникален мек цвят със сатенен финиш ми вади, но самата пудра не съм и открила още "главното приложение" освен да ме спасява, когато нямам метеорити наблизо, но не матира така добре, само временно ми спасява положението . Четох някъде, че и като хайлайтър може да се използва , но аз поне ако я сложа върху метеоритите не откривам никакъв ефект  Crazy ,  а нанесена самостоятелно сега пробвах наистина вади някакъв дискретен и студен озаряващ блясък... Thinking

пп. Сега намерих една снимка, където е даден редом до някой други хайлайтъри  Thinking , ще пробвам тези дни обаче без метеорити да видя как ще се получат нещата.

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 15:21 от aH~

# 397
  • в 1001-та нощ
на мен визията на ледената кралица ми е с моето бялото злато на клепачите - Inglot Eyeshadow AMC Shine 46

третото от дясно на ляво - перленото светло

от ледената снимка много не се вижда, но на другите в албума се вижда  Blush

ето го албумчето  https://plus.google.com/u/0/photos/111250208909319458566/albums/ … 35193007012468529

Скрит текст:

# 398
  • София, Лагера
Ех, удържах си на обещанитето... наколко часа само  Laughing
Сдобих се с жестоки сенки на Пупа!!! Party

Тези са сиви с лееек лилав нюанс, много особено, меко сиво. Страхотни са!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
И наситено синьо-зелените (мой стил) Flutter
Скрит текст:

# 399
  • в 1001-та нощ
честитоооооо!!!! да ги донесеш утре да ги видя  bowuu

# 400
  • София
Аленка, AMC Shine 46 е розово със златно  Thinking Или ти си си го прекръстила?

# 401
  • София, Лагера
честитоооооо!!!! да ги донесеш утре да ги видя  bowuu
Ще, ще  Peace Party

# 402
  • в 1001-та нощ
 newsm76

Аленка, AMC Shine 46 е розово със златно  Thinking Или ти си си го прекръстила?

ами аз взех две, златни, едното е розовеещо, другото е жълтеещо, трябва да погледна точно, че така и не си ги надписах, едното е 46, другото колко беше  newsm78

мисля, че ползвах едното за едната визия, другото - за другата, но вече може и да се обърквам  ooooh! ooooh! ooooh!

# 403
  • София
46 е розово със златно, което Жаки каза, че прилича на Порцелана на Мак. А 30 е т.нар бяло злато  Hug

# 404
  • в 1001-та нощ
аз съм в процес на издирване на - водоустойчива течна очна линия с четка - като на ГР Peace ако някой има идея  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт