Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 901
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета! Току що се регистрирах в БГ Мамма. В петък ставам на 38 години. Имам две момчета на 6 и на 9 години. От известно време имаме идея да имаме и трето дете (момиче! момиче! момиче!) и от съвсем скоро правим каквото е необходимо Simple Smile Решили сме, че ако стане-стане.  Така че, ако до няколко месеца не става нищо, просто ще спрем и ще си гледаме двете момчета. И двете кучета Simple Smile Аз винаги съм си представяла къщата пълна с деца, но до този момент някак си не усетщах момента за трето. Не че сега е кой знае колко по-различно - тъкмо стартирам докторантура (и даже не знам как ще се уредят нещата там), имам и други идеи, но времето минава, та реших поне да опитаме, докато не съм се разколебала Simple Smile До момента сме правили един единствен опит, но е рано за резултат. Аз затова и се колебаех дали изобщо да се регистрирам, но нещо в последно време влизам тук да чета, а не бях влизала откакто по-малкият ми син беше бебе. Дори си направих нов профил за ново начало.
И такива работи.
Ще пиша пак!

# 106
AnaLena,добре дошла в отбора и успех   bouquet
Tintina,няма близо няма далеч,голям земетръс ще е ,и ще продължи минимум седмица NaughtyНаправо ми се вижда ден година ,а още не е тръгнал от Люксембург  ooooh!
Гретхенче ,нацелувай хубаво малкия Марти Hug

Ей, ей една дума не написах от първият път без да объркам някоя буква ooooh!

# 107
Здравей АнаЛена и късмет ти пожелавам  Hug

Даре, благодаря за слънчицето, усмихнах се веднага като го видях...много обичам жълто, Червено, оранжево - много 'живи' цветове

Жалта роза - лекарката в тази въпросната клиника ми каза да, няма проблем инсеминация да опитаме,  ще проверим проходимост на тръбите в деня, когато ще я правим. Написа ми веднага и рецепта за стимулиране на овулацията - като реша да я правим, да съм готова. Аз пак питам дали други хормони няма да изследваме - не. Та по този повод се обадих на лекарката си и слава богу тя ми даде направление и отивам другата седмица в друга клиника - там първото нещо, което ми казаха беше проверка на хормоните...та така...ще видим

Гретхен, честита рожба - всичко най-хубаво ти желая   bouquet

Лека нощ от мен

# 108
 newsm78   сори,че се намесвам в разговора,ама нещо неми стана ясно,как така инсеминация и в същия ден ЦС?

# 109
  • София
newsm78   сори,че се намесвам в разговора,ама нещо неми стана ясно,как така инсеминация и в същия ден ЦС?

Да отделно как се прави стимулация без да е направена цветна снимка! Shocked

# 110
Офф аман от "добри лекари",важното е да си приберат парите ,и започват да играят на тото ooooh!

# 111
Жалта роза - лекарката в тази въпросната клиника ми каза да, няма проблем инсеминация да опитаме,  ще проверим проходимост на тръбите в деня, когато ще я правим. Написа ми веднага и рецепта за стимулиране на овулацията - като реша да я правим, да съм готова.
Мимче, правилно те е питала Звезда.Няма как да се проверят тръбите ти в деня на инсеминацията или поне аз не съм чувала подобно нещо. newsm78Също така и стимулация не се прави без проверка на тръбите първо, така че тази лекарка нещо ме съмнява. newsm78

АнаЛена, добре дошла и късмет в бебеправенето!

Гретхен, да цункаш Марти по петичката! Heart Eyes

# 112
Само да ви споделя, Марти заспива само на звука на сешоара:) Голям смях е:) Целувам ви! Hug Hug Hug

# 113
Откриха ми Хепатит С в кръвта и неможем да правим инвитро в клиниката в Берн. Въпреки, че количеството е нищожно, както казва професорът, правилата са си правила... Много пациенти от "източния блок" идвали с хепатит С заради използването на замърсени или недотам чисти/стерилни медицински инструменти... Ревах цял следобяд, станах ужасно подута, до преди малко пак ревах. Искам да спра да рева... Чувства се безсилна, яд ме е на медиците и на условията в Бг. Стигнах дотук заради лекарски грешки и вчерапния резултат ми дойде в повече. Капак на всичко досега...
Ще ни изпратят в университетската клиника в Базел - с молба да ни приемат за класическо инвитро там...
Толкова ми е празно без дете...

# 114
# 115
Здравейте и благодаря за приятелския прием!
Аз в момента съм малко болна, та имах възможност да попорочета  повече и в тази тема и други от форума. Истината е, че първите два пъти избщо не съм чакала - първия път стана непланувано, а втория, на втория опит, но си давам сметка, че съм била страшна късметлийка. Пожелавам на всички ви късмет и кураж! Преследвайте мечтите си - само така има шанс да се сбъднат. Пожелавам го и на себе си Simple Smile
Пусикет,  Hug не се отчайвай. Един ден ще ти е мило да си спомняш през какви трудности си минала! Имаш късмет, че си на място където специалистите са прецизни, и ако за едно нещо това не ти е в полза, то за друго със сигурност ще бъде!
Гретхен, видях, че и ти си докторант, пиши, ако имаш време как стои въпросът с бебе и докторантура. Трябва ли непременно да се прекъсне или могат да се съчетават? Аз още чакам да бъда официално зачислена и едва тогава ще имам по-ясна представа за нещата. Надявам се това да стане другата седмица.
Звездичке, аз също съм със синузит, дори в момента съм зле. Личният ми лекар също има такъв проблем, но не  му пречи винаги да ми изписва антибиотик след като сме си говорили за всякакви други начини за лекуване. В последно време практикувам промивки с вода и малко морска сол (с един смешен индийски уред) и май има ефект. Лошото е, че аз лепвам вируси от децата, които ме "удрят" в синузита - писна ми вече. А като си спомня, че втората ми бременност отключи този гаден синузит и не можех място да си намеря няколко месеца, направо не ми се мисли какво ме чака, ако забременея пак. Какво ли съм правила тогава и какво ли не съм си пъхала в носа, съвсем се бях отчаяла. После изчвезна изведнъж. И сега пак се е появил от известно време... Но като се замисля, че ако това е цената, която ще платя, ако съм бремнна, готова съм без други уговорки! Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 14:24 от AnaLena

# 116
pussycat   Cry  Hug Не се отчайвай мила! Права си за всичко. Държавата ни е скапана, нямаме нормални условия за живот. Плащаме си като попове за всичко, в същото време ни удържат луди пари за ЗО.  Лекарите там  трябва да ти помогнат. Стискам ти палци и ти желая късмет от все сърце!

# 117
  • Бургас
pussycat Hug
Стана ми мъчно като прочетох. Отделно че днес не съм в особено настроение, че се поскарахме с любимия Confused
AnaLena и аз съм докторант, но на самостоятелна подготовка. Доколкото ми е известно, може да се прекъсва докторантурата заради отпуск по майчинство, но лично аз не смятам да я прекъсвам (то не се знае колко ще чакам още до този отпуск:), колкото по-бързо я приключа, толкова по-добре. И без това съм почти на финала.
И аз с дъщеря ми забременях от втория опит, но тогава бях на 21...

# 118
Компанията, увеличили сме се забелязвам!

AnaLena, добре дошла и дано ти се сбъдне мечтата за розови памперси  Simple Smile

Ние останалите май сме без претенции какви ще ни се паднат.

Тъй като безжалостно експлоатирам робота, ви черпя с по едно фрешче за следобедно освежаване

(аз съм зарязала всякакви доктори, ако можеш нямаше да плащам ЗО)

# 119
Котенце, не се отчайвай, мила! И аз съм съгласна, че условията в БГ са под всякаква критика, но сега не си в милата ни родина, което е добре за теб.
Ето, че има светлина в тунела, ще ви изпратят в Базел и ще сбъднете мечтата си! Hug

Гретхен, ама той Марти голям образ тогава, щом заспива само от звука на сешоара,сладур Heart Eyes Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт