Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 913
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
МИмче моя съвет е да си намериш специализирана клиника.От опит ти казвам и понеже съм малко в час с нещата.
1. се прави ЦС за да се установи проходимостта на фалопиевите тръби,вкарва се контрастно вещество в матката и от това дали ще премине в тръбите се установява дали са проходими.Процедурата се прави от 3 до 5 чист ден след цикъла.След самата процедура има едно изтичане на веществото през деня.за това няма как да се получи оплождане като ти направят инсеминация,и инвитро-ъбсурт.
2 знаеш,че яйциклетката е узряла и готова за оплождане по време на овулацията,което е може би 14-16 дни от първия ден на цикъла.Матката е готова да приеме ембриона.
Може би нещо от претиснение не си разбрала или.....
Направи консултация ,успех.

# 121
Коте, ох милата ми  Hug Дълго ли време ще е лечението на хепатита? Няма ли вариант да го излекуват и след това ин витрото?
АнаЛена, добре дошла! Желая ти скоро да гушкаш твоето момичеце!
Мимче, Звезда много правилно ти е казала. Освен това на някои места изписват и антибиотик след ЦС за да се застраховат от инфекции. На мен след ЦС ми течеше по малко няколко дни. Няма как в този момент да ти направят инсеменация. Попитай пак лекарката си и ако действително смята да ги върши такива, я сменяй.

# 122
Привет на всички  Hug още малко и уикенд  newsm44

О, много сладко бебе Марти, заспиващо на сешоар...хехе...хем бебчо заспал, хем мама си оправила косата.

Pussycat  Hug

Благодаря много за коментарите около моите писания - аз неясно писах, лекарката в първата специализирана клиника искаше да прави хидротубация преди инсеминация. Без да проверяваме никакви хормони, освен АМХ. Има вероятност да не съм разбрала всичко, признавам си не бях чела нищо за инсеминации, пък и на чужд език...Като си отидох в къщи, се позамислих, попрочетох и реших да сменя клиниката - та сте съвсем прави за всичко  Hug

Лека вечер от мен с едно смешно клипче - как да събудим едно бебе Laughing
https://www.facebook.com/photo.php?v=119389088240096

# 123
време е за бебета!

# 124
Мимче, клипчето е много забавно. Joy Joy Joy
Дари, много сладурско бебе си намерила, той часовника по-голям от него. Laughing

# 125
и за маскарад

# 126
и физиомутри

Перу, нещо си ми се загубила от полезрението???

# 127
Кой си мечтаеше за розов памперс?

# 128
Даре, благодаря за фреша!  Hug Набързо минавам да ви видя, че тези дни нямах много време, като е слънчево и ходим на разходка. Днес, обаче, е намръщено  Sad  и сме си в къщи.
pussicat,  Hug
АнаЛена, добре дошла! Дано скоро да видиш двете чертички!  Hug
Хубава и уютна вечер!  Hug

# 129
Аз, аз се нареждам за розов памперс, и синия няма да го върна, разбира се, да е живо и здраво детето  Simple Smile Дари, ама много са хубави бебоците, зареждащо ми подействаха  Hug

# 130
Айде, днес стартира кампания Бебе 2013 у нас. То май само разлаяхме кучетата  Mr. Green защото ми дойде на 3.02., ама да се обадя, че не спим.
Някой знае ли, сега като съм безработна на борсата и забременея, какви стотинки ще ми дават майчинство и от къде? Трябва ли нещо да направя, като например да се пиша фиктивно, че работя във фирмата на сестра ми? Не ми се ще 2 години да седя на пост и молитва, защото знам какви са възможностите да работиш с бебе  Tired

Добре дошли на всички в темата, късмет на всеки!

# 131
Ехо, много е тихо днес тук. Явно всички се кефят на уикенда и са запрашили нанякъде. Grinning

Вампириана, аз не ги разбирам тези неща с майчинството в БГ, тъй като живеем в чужбина. Дано някой по-знаещ да се включи по темата. Peace

# 132
Мотам се наоколо Simple Smile и си чета разни работи, че моят мъж е на работа и съм в пълен релакс! Наготвила съм и са съм си дигнала краката и мързел Simple Smile)

Чудя се дали Гренхенчето днес са разходили за първи път Малкия принц .... че малко студенко беше, макар и слънчево.

# 133
  • В градината...
Даре, ами аз съм тука, ама в главата ми са само плочки, мивки и подобни. Вчера ходихме до Русе и си взехме много яка таванска стълба, дето има една пръчка и като я дръпнеш, се разгъва, само за 120лв. Взехме и мивка за малката баня. Оняден бяхме в Исперих и купихме на много изгодни цени плочки за  кухнята, по-точно гранитогрес http://www.kai.bg/_Code/UserFiles/Product/Large/45x45%20porcelai … a%20grey_8224.jpg и за стената се чудя дали да не са тези http://www.kai.bg/_Code/UserFiles/Product/Large/5307-7026_2.jpg -  на живо са по-хубави, сивите чертички са релефни. А на тая сивота се чудя дали да не си поръчаме ей такъв цвят вратички за шкафчетата http://www.modeks.eu/images/md3050k.jpg
Из градината са избили лалета и още нещо - сигурно нарциси, ама много  ooooh! Първите ни цветенца - миналата година взехме къщата април и бяха прецъфтяли, та не ги знаем какви са.
Такива ми ти вълнения  Blush

# 134
Перу, прекрасни вълнения имате! Много ми допада гранитогреса за кухнята. Само не разбрах за коя стена са другите плочки. Няма ли да слагате гръб от там каквото се слага на кухни? У нас е с плочи, ама сега се замислих, че един ремонт или местене на нещо води до махане на плочки, което по-трудно от махане на гръб. Та, ако някой път пак правя кухня през живота си не мисля да слагам плочки. Хубав тоя цвят за вратичките. Ама тия релефи по тях знаеш ли колко прахоляк събират? Аз щото не обичам да чистя и .............

Да снимаш цветенцата като цъфнат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт