Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 998
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, всички.

И аз съм лек релакс цял ден. Мъжо е на гости на един приятел за уикенда, аз с малката се разходих, купих някакви тънки турски кори за баклава и сега ще я слагам да я пека. За първи път в живота си правя баклава, докато беше жива баба, тя все правеше...Аз сега намерих една рецепта тука във форума, дано да стане... сиропа малко ми се струва кисел от лимона само, ама дано да е както трябва накрая  newsm78 ще докладвам утре  Grinning

Перуника, и на мен гранитогреса ми хареса  Grinning успех!

Лека вечер, мили дами

# 136
  • В градината...
Даре, така е, релеф като има, трудно се чисти, ама красотата преди всичко  ooooh! С плочки излиза по-евтино, а и там винаги ще ни е кухнята, няма накъде да мърда.

Мимче, намали лимоновия сок, има някои рецепти за сироп със сок от цял лимон, е, кисело си е.

# 137
  • Бургас
vampiriana, питай в счетоводния подфорум, там са много наясно с всички майчинства и обезщетения.
Ама тия релефи по тях знаеш ли колко прахоляк събират? Аз щото не обичам да чистя и .............

И аз се присъединявам към недоволството от релефите. Обаче откакто имам пораснала дъщеря, хич не чистя, 5 лева вършат чудна работа! hahaha

# 138
  • София
vampiriana за да взимаш някакви пари,трябва да се водиш не само фиктивно,трябва да ти се плащат  осигуровки..и това поне 24 месеца. Иначе ще взимаш към стотина лева на месец Rolling Eyes

# 139
vampiriana за да взимаш някакви пари,трябва да се водиш не само фиктивно,трябва да ти се плащат  осигуровки..и това поне 24 месеца. Иначе ще взимаш към стотина лева на месец Rolling Eyes
Ами осигуровки плащам цял живот. Просто от 1 седмица някъде съм безработна и на борсата.
Tintina , благодаря, ще ида там да се разчета  Mr. Green

# 140
vampiriana, важното е да имаш стаж 12 месеца, за да получаваш майчинство, а базата за определяне на майчинството ти е 24 месеца назад. А по принцип, може да бъдеш назначена и няколко дни преди да излезеш в болничния от 45 дни преди раждането, ако си го имаш стажа за майчинство от преди това, но ще получаваш малка сума, но пък ще е 2 годинки. Уф, какво обяснение теглих, ако нещо не ти е ясно питай  Crazy Не си струва да си фиктивно назначена и да си плащаш осигуровките, освен ако няма да излизаш в болнични от началото.
За кухните питайте ме, как заради махане на едни "просто плочки и лята мивка" от преди 15 години, ми се спря тока ноември месец миналата година. Сега си е с гръбче и плот, не бих сложила плочки отново някога там. Иначе за коридор, са си за предпочитане. А и Перу, ти като си мераклийка ще си чистиш, а и едно такова от профила ти като се появи, срещу 5 лв, ще върши чудеса  Hug
Аз вече съм като че ли по-добре, нагревките ли помагат, бабините процедури ли, иначе чааак в понеделник ще ми излезе микробиологията на носа и гърлото, ако ги чакам за да се лекувам, пази Боже  ooooh!
Пожелавам ви хубави почивни дни, момичета  Hug

# 141
Звездичке, благодаря за отговора. Първо да забременея и после ще задавам въпросите Mr. Green

Да видим верно Баба ни Марта, какво ще направи Simple Smile

# 142
  • София
Ами осигуровки плащам цял живот. Просто от 1 седмица някъде съм безработна и на борсата.
Tintina , благодаря, ще ида там да се разчета  Mr. Green
Аха,е  не знаех това.

# 143
един неделен "спам" от мен

Сърби младоженци, непосредствено след сватбата, мъжът казва:
- Жена, я сакам да ти кажувам нешто. Сакам да знаеш, че кога играе Цървена звезда мене ме нема по 3 дена,
кога пее Лепа Брена ме нема по 1 ден, кога седнем да пием со приятели ме нема по цела седмица!
Жената казва на свой ред:
- Мъжо, срце мое, и я имам да ти казувам нешто: всеки ден в 10.30 я се йебем! Има те, нема те-я се йебем!

Joy

# 144
  • Истински се вижда само със сърцето.
един неделен "спам" от мен

Сърби младоженци, непосредствено след сватбата, мъжът казва:
- Жена, я сакам да ти кажувам нешто. Сакам да знаеш, че кога играе Цървена звезда мене ме нема по 3 дена,
кога пее Лепа Брена ме нема по 1 ден, кога седнем да пием со приятели ме нема по цела седмица!
Жената казва на свой ред:
- Мъжо, срце мое, и я имам да ти казувам нешто: всеки ден в 10.30 я се йебем! Има те, нема те-я се йебем!

Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 145
Здравейте, момичета! Като говорите за релакс, ние сме на едно приказно място с горещ минерален басейн на открито, вали сняг, вдига се пара... И докато умувам добре ли е да влизам в горещата вода (нали започнахме с бебешките опити), вече бях вътре Simple Smile Надявам се, че няма нищо лошо, тя температурата не е повече от 40 градуса май. Като се замисля с първата ми бременност живях в Испания на повече от 40 градуса и всичко си беше ок. С две думи - релакс и полвина! И дори не правя забележки на момчетата, че непрекъснато излизат да се търкалят в снега и после скачат в басейна. Да се каляват. Приятен край на почивните дни на всички!

# 146
AnaLena на кое прекрасно място сте избягали? Че ние отново ще сме в отпуска по никое време и съм в чудене къде да попътуваме.

За тия 40 градуса на водата да му мислят плувците на мъжа ти Simple Smile за тях е препоръчително да са на хладно  Joy

# 147
В Костенец сме - на няма и час от София по магистралата. Хотелчето се казва Езерото и е супер. За да не правя реклама, в нета има снимки. Аз в петък имах рожден ден и реших тук да го отпразнувам с приятели. Вече не ми се правят грандиозни фиести, гледам да е на спокойствие и вече втора година идваме тук. Не че не идваме и по друго време, де, фенове сме на мястото, на минералните извори и на спокойствието. И децата са много доволни Simple Smile
За плувците на мъжа ми ще знам Simple Smile

# 148
AnaLena а що в петък не ядохме торта???? м ???
Нищо, аз днес съм забъркала значи една в твоя чест Simple Smile)) ако е станала сполучлива ще ви споделя. За Костенец само хубави неща съм чувала, но тоя път някъде май по-далеч ни се иска да отидем. Че много дни отпуска има моя мъж .... Пък на час път - за някой дълъг уикенд ще го оставим.

# 149
Перу, много ми харесва гранитогреса. Вратичките според мен много си подхождат. Плочките не мога много да си ги представя, но ако обичаш да чистиш често, вземи си с релеф. Аз преди така обяснявах на една приятелка как да си вземе по-неутрален цвят плочки за терасата да не им личи много като се замърсят. А тя ми отговори, че всеки ден си миела терасата hahaha
Тинтина, друго си е дъщеричката. Порасналите синове не се връзват и за 10 лв. да чистят Mr. Green
Звездичката, радвам се, че си по-добре.
Даре, вицът кърти плочки  rotfImbo rotfImao rotfImbo
АнаЛена, направо ти завидях за басейнчето  Heart Eyes
ЧРД на патерици! Да си жива и здрава и скоро мама на момиченце!

Общи условия

Активация на акаунт