Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 25 007
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Тинтина, друго си е дъщеричката. Порасналите синове не се връзват и за 10 лв. да чистят Mr. Green

О, чисти и още как. Откакто залепих на хладилника един ценоразпис коя домакинска дейност на колко се оценява, направо се родих hahaha

# 151
Tintina на колко каза е чавето? Някак имам усещане, че подхода ти е правилен Simple Smile

# 152
Перу, много е готин гранитогреса и вратичките, за релефа-аз не бих си взела с такъв, ама всеки си преценява.

Дари, този виц ме разсмя наистина. hahaha hahaha hahaha

Аналена, честит рожден ден на патерица! Да си жива и здрава и сбъдване на всички мечти!

# 153
  • Бургас
Tintina на колко каза е чавето? Някак имам усещане, че подхода ти е правилен Simple Smile

На 14. Подхода го въведох след непрестанни разпри и кандърми да свърши нещо вкъщи. Не че не вършеше и дотогава, ама все забравяше. Сега като обвързах свършеното с джобните, нещата вървят по-добре. Хем се чувства полезна, хем горда, че изкарала някой лев със собствен труд.

# 154
Тинтина, много ми допада подхода ти.  PeaceМного е полезно за нас, които все още не сме се сблъсквали с тези проблеми да ги знаем тези стратегии. Grinning

# 155
Жълта роза, колкото деца - толкова и подходи. Едно ще приеме подхода на Тинтина, друго - няма. Важното е да им даваме любов .....

# 156
Aми за тортата... изядохме я сами, извинявам се Simple Smile Но все ще излезе повод да компенсирам Simple Smile  Пък и вече гледам да не разгласявам възрастта си. Не, това изобщо не е истина. Не ме притеснява, че времето минава, аз гледам отвътре навън, а  отвътре съм си същата Simple Smile Много ми е трудно, даже, да се възприема като възрастен човек. Имам приятелки, които доста се психират от идеята, че годините стават повече, но мен тая мания не ме е хванала още. То и не ми остава време за такакъв лукс Simple Smile)))
Колкото за идеята да "впрегна" децата да помагат за почистването, все още е една утопия за мен - щастлива съм, ако отвреме навреме си приберат играчките в коша, иначе през останалото време съм бяла робиня Simple Smile Е, и сега преувеличавам малко - не се оплаквам, стараят се момчетата, ама са толкова разсеяни и имат толкова важни неща за вършене, че все не им остава време за помагане, иначе желание имат колкото искаш, особено преди празници с потенциална перспектива за подаръци  Twisted Evil

# 157
Жълта роза, колкото деца - толкова и подходи. Едно ще приеме подхода на Тинтина, друго - няма. Важното е да им даваме любов .....
Дари, права си. Любовта е най-важна. Peace
Все пак ми е много интересно какви стратегии прилагат различните родители към децата си, за да ги накарат да се потрудят вкъщи. Grinning

# 158
 Алберт Айнщайн умира и отива на небето. Посреща го самият Господ.
- Добре дошъл, Алберт! За нас е чест, такъв велик учен, такава велики формули измислил!
Айнщайн казва:
- Остави ги моите формули. Аз цял живот чакам този миг, та да видя твоята формула – онази, по която направи човека.
Господ се дърпа:
- Това са стари работи, нищо интересно няма, какво толкова…
След дълго настояване Господ дава на Айнщайн едно смачкано листче. Ученият чете внимателно, по едно време се сепва и казва:
- Но, Господи, тук има грешка?!
- Е, да де…

Жълта Роза на мен всичко ми е любопитно! Признавам си много пъти чета и разни сърцераздирателни теми от форума .......

# 159
Добро утро, момичета!
До сега пишех в съседната темичка, но мисля, че мястото ми е тук, ако ме приемете ..  Blush
На 36г. съм, с едно пораснало момче, което другият месец навършва 10г. и повече от всичко друго искаме още едно бебче.
Правили сме опити 3 г., но засега без желаният резултат.
Искам да ви споделя, че направихме всички изследвания в клиниката на Щерев.Всичко беше повече от добре - особено спермограмата, за която се опасявахме .. цветната снимка за проходимост- супер, 2 проходими тръби, хормоните(полови и на щитовидната жлеза), хламидии, токсоплазмоза, и вече не помня още какво - всичко беше ок. Confused
Предложиха ни инсе, но не можем да си го позволим.(все пак не малко пари пръснахме..)И затова с Божията помощ, ако е писано ще имам мечтаното детенце.
Пожелавам много късмет на всички и сбъднати мечти! Praynig

# 160
  • София
Mam4е радвам се да те "видя" тук. Успех Hug

# 161
Мамче, дано мечтите ви скоро се сбъднат! Както и на всички останали! Снощи беше новолуние, а казват, че е хубаво човек на новолуние да си предтави какво иска да му се случи Simple Smile Аз много обичам такива позитивни "суеверия" Simple Smile  Peace
ДаринаК, и аз в последно време съм се разчела из всякаквите форуми тук. Дори чета и в темите за имената. Че и за момичешко име си  мисля... На моменти ми се струва, че прекалявам и че дърпам дявола за опашката, ама не мога да се спра - някакво странно удоволствие ми носи да се вра в бебешката тематика Simple Smile)))  Embarassed
Жълта роза, аз не мога да кажа, че прилагам стратегии за децата. Синовете ми са различни - на единия въздействам с разговори, в които той иска да участва равноправно и по този начин успявам да го накарам да прави или да не прави някакви неща. По-малкият е по-емоционален и с него повече на игра се получава общуването и внушаването. Освен това, те растат и се променят. И аз променям подхода си също.  Специално за работата в къщи, най-добър ефект има, когато всички се хванем да чистим и оправяме. Да виждат, че баща им ми помага ги мотивира. В момента деветгодишният ми син е в малко мрънкаща възраст и все е недоволен от нещо, но без голям натиск и подчертано зачитане на интересите му нещата по се получават - слущаме по цял ден едно и също парче на Бон Джоуви, гледаме по милион пъти клипчета с Роналдо, даже го записахме на футбол в ужасно неудобно за нас време  Heart Eyes Наистина важно е да се подхожда с любов и с уважение към детето.  Peace

# 162
Ана Лена, харесва ми това, че имаш различен подход към децата си. Наистина хората сме много различни един от друг и различни неща ни влияят. Може би стратегия не е правилната дума в този случай, това са просто различни начини на въздействие. Peace

Мамче, добре дошла при нас! Дано скоро да се похвалиш с пол.тест.

# 163
Мамче, добре дошла при нас  Hug Дано да ти е късметлийска тази темичка с толкова приятни хора, събрани на едно място Hug И аз съм подобно на теб, само, че скоро ще изляза от редичките на 36 годишните, и сина ми също другия месец става на 10  Wink
AnaLena, а твоите батковци, в скоро време да им се появи нов "шеф" в къщата  Wink
Скрит текст:
Аз днес се "забавлявах" от сутринта с лабораторията, отивайки да взема секретите на нос и гърло от миналата седмица...установявам, че на носа е чист...ама съвсем нищичко няма, което е пълна абсурдица, на фона на да не обяснявам какви точно секрети излизаха, а, гърлото - ами не са почвали да го правят, щото чакали нещо си от здравната каса да уточнят...и това от миналата сряда даден секрет, и ми казват, ако платите 13 лв и ще го започнем да го работим, от утре, та 3-4 дни най-рано ще излезе резултата  ooooh! То вече няма нужда, слава Богу...ако ще искам да го работят, ще пусна просто секрет от сега, а не, какво е било преди седмица. Здравеопазване и чудеса  Sad И с две думи, си превъртяха там едни пари, без да видя полза за себе си. Едното невярно, другото ненаправено...здраве да е. И това не е някоя малка лабораторийка.
Хубава вечер, момичета  Hug

# 164

Благодаря ви много за топлото посрещане и пожеланията!
Искрено се надявам взаимно да си донесем късмет.
Магнетче, и аз се радвам да те "видя". Hug
Звездичке, аз тази година също излизам от редичката на 36-годишните, ама чак в края на годината. Simple Smile
Хубав ден ви желая и много усмивки днес!Пък ако ще и без повод.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт