Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 899
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Гретхен, целувки на Марти  Hug Много се радвам, като видя, че си писала.
Миленка, да очакваме земетресение утре ли  Wink
Момичета, аз съм пак в моя филм със синузита. Доки ми вкара оферта за антибиотик, но отказах засега...поне пуснахме секрет да изследваме, иначе си е стрелба насляпо, и си пия обичайните билково-растителни нещица, както и тоя път вече приех за нагревки. Та, няма начин, ще си ходя 10 дни, надявам се поне те малко да ме облекчат. От вчера следобяд се мотам из нас, необичайна работа, но главобола се оказа по-силен от мен. Дори изгледах няколко филма, да не се надява човек. Иначе си нося и за в къщи работа, но още не съм в кондиция за сериозни неща. Дано утре вече съм Simple Smile Кучето е най-щастливо от цялата работа, има си компания през деня  Laughing

# 91
  • Бургас
*Звездичката*, аз имам ужасен хроничен синузит, който оправям само с компреси с гореща морска сол. Нищо друго не ми помага, каквото и да пия. Но два пъти на ден като си правя компреси, за около седмица минава.

Миленка, да очакваме земетресение утре ли  Wink

Аз съм най-близо до земетресението, особено пък ако сме от съседни квартали Simple Smile

# 92
Момичета, много странен ден ... само разсипвам, изпускам, затривам ...... що така?
Гретхенче, кога почвате да се разхождате?

Свършип следващото бебешко одеалце, ама искам на светло да го снимам и ще ви го покажа после и на вас.

# 93
  • Истински се вижда само със сърцето.
Гретхенче много  Hug за теб и Марти.

Звездичка аз също съм с хроничен синузит, когато е възпален пия синупрет форте (хомеопатични са ) и правя нагревки с морска сол и инхалации с евкалиптово масло и мащерка.

Миленче значи утре е денят - много се радвам за вас  Hug

Перу къде се губиш  Hug

# 94
Ели, синупрет фортето са билкови.
Момичета не си правете експерименти просто така да приемате хомеопатични лекарства. Дори и тия дено ги продават по аптеките на общо основание.

# 95
Дари, мисля да започнем с разходки от този уикенд. Да сме си тримата:) Ама зависи от времето,де!
Поздрави за всички Hug Hug Hug

# 96
ееееееее някой ден през седмицата ще ви издебна като сте си двамата! Може да дойда да помагам за свалянето на количката, ако трябва.

# 97
Дари да билкови са, но са страшно ефикасни и са ми препоръчани от лекар - и аз и ММ сме ги ползвали за този проблем и сме много доволни.

# 98
просто уточних, Ели. Нищо лично! Едно време и аз съм ги пила. Друго за синузита много ми помагаше да си слагам мед в носа .... ама е гадно.

# 99
Дарка знам че само уточняваш  Hug

# 100
О,да, ще имам нужда от помощ:) Приемам предложението:)

# 101
Тествайте се тримата и после "обади се на приятел" някой път на топло през седмицата.

# 102
Благодаря, момичета Hug Пила съм и синупрет форте и геломиртол форте, сега джипката ми изписа второто, редуваме. Иначе освен нагревките си пъхам в носа какво ли не - мед, солена вода, клеева тинктура, морска сол топла, една топла възглавничка, абе, сега съм в острата фаза и ще се мъча и това е, ще ми светне следващите дни пред очите, моля се да ми се размине антибиотика, просто да не се влошавам.  

# 103
Привет, момичета!  Hug
Гретхен, да нацелуваш Марти по дупето.  Hug
Хубава вечер на всички!  Hug

# 104
Fortuna ти си като влака-стрела - минаваш, "стреляш" едно добър ден и изфирясваш  Joy  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт