Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 899
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Жълта Роза е как така не умееш да пускаш закуски???????? А можеш ли поне да правиш? щото има вариант и с куриер да ни я пращаш  Joy

# 76
  • Пловдив
Привет!

Веднага сервирам..........обяд,че времето напредна

любимата ми храна-ориз
Дано и вие да го харесвате!
Да ви е сладко  Laughingкакто казват по турските сериали  Hug

# 77
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кали благодаря за обяда - аз много обичам ориз Simple Smile

я аз да сложа нещо за пиене

# 78
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте  Wink.Видях темичката и ми стана интересно да надникна.От това което видях на последните две странички  ми стана много мило,че има и други като мен на който не им пука от разликата в годините между децата.Най-голямата ми дъщеря е на 19 а най-малката на 2.Доста често съм чувала подмятания зад гърба си,но не ми пука.Е верно стана ми малко неприятно когато се случи първия път.Третото ми дете беше на една годинка,а аз вече бях с огромен корем с четвъртото.Пазарувах с най-голямата кака в Кауфланд.Тя беше гушнала бебе Габи на ръце,когато едни хора ни закачиха и се изумиха какава млада майка е дъщеря ми и колко млада баба съм аз *( и то много бременна  Mr. Green ).Преди да отреагирам дъщеря ми изумена каза "КАКА НЕ МАМА ",а на мен в следващия момент вече ми стана смешно.От тогава свиквам със ситуацията Peace,но определено не ми пука.Ако е рекъл Господ и тялото и възможмостите ми ще имам още едно дете,било то и вече минала 40 годишна възраст.

# 79
Леле колко съм заспала:))) Абе що не пише никой от няколко дни...а то нова тема имало...
Хубав ден на всички да пожелая.

# 80
Ох, Дари, не съм много по готвенето аз, нито на закуски, нито на вечери. ooooh!Просто го правя по задължение, не ми е кеф! Whistling

Емили, само така, мила! Никакъв данък обществено мнение няма да плащаш, кой какво си помислил... ами негова си работа. Grinning

# 81
Емили А. на теб ти е лесно  Joy имаш вече отраснали отрочета - като в добрите стари времена големите сигурно гледат малките Simple Smile А как успявате да се справите в тези времена с толкова деца?

Жълта роза, това с готвенето е вътрешно усещане, не е задължително да ти харесва. Няма такова нещо като "задължително е жената да готви". Имам приятелка, която покрай детето и отпуската по майчинство започна да приготвя абсолютно елементарни неща за ядене Simple Smile Обаче пък е луда по чистенето. Ако може от сутрин до вечер да е с парцала или ютията, ще бъде най-щастливата. Пък и мъжа й готви много вкусно ... на него му е хоби.

Hope for Two, ми събуди се де  Joy

Момичета, робота е голяма занимавка за мъжете Simple Smile днес се справи успешно с настъргване на моркови за салата Simple Smile

# 82
Здравейте, какви хубави почерпки имало за обяд - мерси, Кали и Екоели. И аз не мога (още  Embarassed ) да слагам картинки и да черпя виртуално, но ще се науча...Тази година съм решила всяка седмица да правя нещо, което никога не съм правила преди или ме е страх или се притеснявам да правя, та някоя седмица може да стана супер спец на всякакви дигитални, виртуални екстри  Laughing

Днес съм доволна от себе си, получих си направление за специализирана клиника и ще се спретваме пак. Миналият месец ходихме без направление в една малка клиника, но там бяха готови да почнат с инсеминация само с един проверен АМХ и спермограма, та не бях съгласна  Rolling Eyes и ще сменим...хм, ще видим какво ще стане  newsm78 ...

Лека вечер, мили

# 83
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро  Simple Smile

Да пусна закуска от поредицата кулинарни пътешествия Mr. Green

# 84
италиано Simple Smile бонджорно рагаци   bouquet

# 85
Добро утро момичета kaffeetrmker_2
Ели,благодаря за закуската ,но за мен само чай,нали пазя талия  Mr. Green
Сега да се похваля,след 4месеца самичка, утре ще си имам мъж newsm44 ,ех неможах да спя от вълнения още в 7ч.отворих очи ooooh!
От вчера съм като зелка,немога да си пребира зъбите от кеф Joy

# 86
Добро утро на всички и благодаря за прекрасната закуска, Екоели - гледката и настроението са супер...на мен така ми липсва слънце тука, само облаци и мъгли...

Миленче, супер, много мило ми стана като ти прочетох поста - представям си как се радваш - хубави дни заедно ви пожелавам   bouquet

Аз отивам пак да се медитирам, в сряда е в друг фитнес и мацката е на тема цветове, та ще си гледам дъгата един час  Laughing

Весел ден  Hug

# 87
Мимче, малко слънце ти пращам и аз

Миленче, да не предизвикате някое земетресение?  Joy

# 88
Ели, страхотна закуска! Каква романтика само... Heart Eyes

Миленче, много се радвам за вас! Hug

Мимче, инсеминация без доказана проходимост на тръбите ми се струва обирджийство от страна на тази клиника, която ви го е предложила. ooooh!

# 89
МИли момичета, привет:) Сега ми е останала минутка свободна- Марти най- после заспа през деня:) Иначе не мога да се оплача- успяхме някак да успокоим коликите и сега се радваме на дните си заедно! Голямо приключение,ей! Но от време на време ви прочитам и често си мисля за вас:) Бъдете усмихнати и вярвайте в добрия изход на събитията:) Целуваме ви с Марти и ви желаем хубав ден:)  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт