Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 871
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Aуу как забравих да се оплача ooooh!Вчера срещам една позната ,която ме пита колко голяма е дъщерята ,аз и казвам"Сега март ще прави 18г." а тя "Въх Миленче скоро и баба може да станеш" ooooh!
Мога я,ама няма да стана баба ,преди да стана за втори път мама Mr. Green,ние сме се разбрали с щерката ,казала съм и да изчака бебето да стане  на 15г.и тогава съм готова за баба Joy
Оп оплаках се Naughty

# 61
  • Бургас
миле-на , и аз така се успокоявам.
Навремето в нашия блок майка и дъщеря станаха майки едновременно, аз бях ученичка и ми беше много странно, а съседите как цъкаха с език, няма да казвам Embarassed
Добре, че минаха тез времена.

# 62
Tintina ,незнам колко са минали времената,още има такива хора ,ето моя приятелка роди година след дъщеря и,какви думи и подмятания бяха не е истина ooooh!Но аз не живея за хорското мнение,важното е ние да сме щастливи и здрави всичко друго е на много заден план Naughty
Дано скоро всички да станем мами ,че с всеки изминал ден ,чувам часовника все по силно да тиктака ooooh!

# 63
оф, аз не си падам много по ранните раждания .... мисля, че колкото и да дават, повече взимат. Особено, ако са обвъзрани и с един ранен непремислен брак. Щото имам приятелка в тая ситуация и някак присърце ги взимам. Роди на 18 (2 мъжки) и после още едно ...... и сега (преди година или две) за малко да стане баба, ама много бързо родителите на девойка взеха друго решение. Та мисля в тия ситуации травмата е голяма ....

Миленче, моят часовник е съвсем заспал, не му чувам хич тик-такането Simple Smile))) пък ти с твоето ангнешко не знам що се оплакваш Simple Smile)))

# 64
Понеделнишки поздрав на всички   bouquet

Даре, аз в къщи медитацията седнала я правя. Веднъж пробвах да легна и почти заспах  Mr. Green, не става...

За мъжете - ами моя помага ако му кажеш, иначе сякаш не ги вижда нещата...аз до едно време си мислех, че се прави, ама той наистина си е така...Има някои неща дето много обича да си прави, а пак май, май аз не сещам за тях, та сигурно се компенсираме и ние.

О, искам и аз на морско парти... Simple Smile Обичам и Варна, и Бургас, само море ми дай

Миле-на, напълно сам съгласна - трябва да мислим какво нас и хората около нас прави щастливи и да го следваме, всичко останало няма значение

# 65
  • Истински се вижда само със сърцето.
Tintina добре дошла   bouquet

И аз не чувам никакви часовници  Mr. Green

Има една реклама на Тик - Так в която се казва - Докторе чувам как биологичният ми часовник тиктака, а доктора отговаря - ще ви предпиша тапи за уши и няма да го чувате  Laughing

# 66
Аз родих на 18г. голяма любов, голямо нещо ,но не съжалявам за нищо,щом е станало така е трябвало NaughtyИзживях прекрасен 13г.брак последните 2г.от брака бяха още по-прекрасни не го виждах Mr. Green
Дари, агнешкото го няма вече 4месеца ,чакам го тези дни ,и те тогава ще става ,каквото ще става Joy Joy
Никакво спиране на часовниците ,рано е къде сме още ехеее Mr. Green

# 67
# 68
  • Бургас
И аз не чувам часовници Rolling Eyes
Но съм раздвоена - все си казвам, че няма да го мисля, когато стане - тогава, но от друга страна мисля. А казват, че като се фокусираш върху това, е стресиращо и въобще не си помагаш Sad

# 69
  • В градината...
Добре дошла, Тинтина, на големия купон  dance Тук сме само яки мацки  Naughty

Мойто агнешко пък се опитва да ме командори - ама верно, по-разумен от мен излезе и по-улегнал, даже ми вика "лапе"  ooooh! Много хубаво готви  Whistling

Нали знаете за нашите кръстници историята. Та, кръстницата има дъщеря на 16, която си има 18-годишно гадже. Понеже щерката се цупи, че майка й ще се развежда /то и без това не живее с мъжа си 2-3 години/, темата за пред нея е много деликатна. Оня ден онова малкото да вземе да каже на майка си скоро да се подготвя психически да гледа внуче, а кръстницата я парирала - а, не, то може скоро братче да ти гледаме. Онова като се ядосало, онемяло - затвориха му устата  Joy
А по повод тази случка ММ заключи - такива сте вие, жените, бързате да се жените на 18, че да не останете стари моми, сакън, няма да има кой да ви хареса после. /и аз, и кръстницата долу-горе така сме постъпили, а сега тя трябва да отбива набезите на дъщеря си/.

# 70
Привет, момичета!  Hug Прочетох поста на миле-на и ми стана смешно. Миналата година черпя за РД на голямата щерка (това става през месец август, аз бременна почти в 7мес. , с голям корем) и една пациентка ме пита: "на колко става?" и аз: "на 18" , а тя: "да ти е жива и здрава, да имаш много внуци"  hahaha , аз: "първо ще я направя кака, има време да ме направи баба". С изключение на тази случка, всички познати и не толкова познати ми се радваха, че съм бременна и ме поздравяваха. А аз имах мааалко съмнения, че живея в малък град и тук нравите са други.  Simple Smile

Перуника, писали сме заедно.
Зависи и от детето. Моята голямата не бърза с гаджълъка, но като родих и ми казва : "а, така, припомняй си нещата, че след време да гледаш и моето". Иначе, както съм писала вече, тя съвсем спокойно прие новината, че ще става кака на по-голяма възраст, че и дори ме навиваше за това. Laughing

# 71
Момичета,хич да не ви пука кой какво казал и кой какво си помислил. Naughty
Аз данък общестевено мнение не плащам на никого, ако искам мога да имам желание и на 50 да стана майка, разбира се ако физически ми е възможно. Grinning
Нали знаете случая за нашата съгражданка дето стана мама на 62.Е, това е малко крайно вече, но не бих отишла да одумвам жената и не разбирам тези, които го правят.

# 72
  • В градината...
Аз да се върна към темата за осиновяването. Вижте как посрещат въпросите на една кандидат-осиновителка в темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513175.msg24248937;topicseen#msg24248937

# 73
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу аз в тази тема не бих влизала, не виждам защо трябва да упрекват някого с какви чувства се сблъсква в процеса на осиновяване.

# 74
Добро утро! Къде сте днес, мацки? Много е тихо тук. Rolling Eyes
Няма закуска, няма нищо, пък аз не умея да пускам закуски. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт