Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 845
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Ели, мерси за закуската! HugРадвам се, че сте си изкарали добре с ММ.

Дари, ами значи обича твоя човек да домакинства, това е много хубаво. Grinning

# 46
Обича да яде  Joy според мен просто като на дете му е интересно какви възможности има джаджата, пък и да види все пак за какво ги е дал тия пари ....

# 47
А такава ли била работата Laughing
Аз си помислих, че обича да готви. Grinning

# 48
ич!
обаче пък обича да чисти ..... момичета, не винаги ми харесва кога и как прави това, обаче от две години почти не съм пуснала прахосмукачка или пипнала парцал .... колкото - толкова! Аз си имам други домакинствания - перални, пазаруване, готвене, миене чинии .... мисля ми стигат. Не знам как е при вас, ама аз тъй съм го решила (то нищо не сме решавали, то само така се подреди)

# 49
  • В градината...
Ако успееш да му прехвърлиш и миенето на чинии, равни няма да имате  Peace

# 50
Офф край за днес newsm53
О Дари,метлата ми е без чадър ,иначе с удоволствие щях да прескоча ,какво са 400км. Naughty
ММ обича само да яде ,ама много обича Mr. Green,ама хич не му се отдават домакинските истории,е прави опити да помага ,но понякога предпочитам да не прави такива опити,че става страшно ooooh! Най-обича със стийм мопа да се разкарва вкъщи,ех като дете е(е той не че е и мн.голям  Joy)

# 51
Миленче, агнешко??????????

# 52
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дари добре сте ги "поделили" задълженията  Simple Smile

Моят мъж обича да готви и мие чиниете, когато е вкъщи все пак де, а и пазарува. От чистенето само боклука ходи да хвърля, но ако го помоля за помощ за нещо поне се отзовава  Laughing.

Абе какви мъже само сме си намерили - домакини  Mr. Green

# 53
Миленче, агнешко??????????
О да,агнешко и то доста крехко Embarassed,дърпах се много,то бяха принципи,то бяха правила ама на 2години си минаха ей така Mr. Green

# 54
Е, Миленче, ти пък какво ще се дърпаш...агнешкото си е агнешко, колкото по-крехко, толкова по-добре. Laughing Laughing Laughing

И моя мъж помага вкъщи. Той чисти редовно прахосмукачка, прах, тоалетна. Пране пуска. Да ми е жив и здрав. Heart Eyes
Не мога да понасям мъже дето не пипват нищо от домакинската работа и си мислят, че са взели слугиня, а не жена. #2gunfire

# 55
  • Истински се вижда само със сърцето.
Миленче няма да се оплакваш ей  Laughing щом и него не го притеснява значи всичко си е ок.

Розичка и аз не ги разбирам мъжете които не помагат, но до някъде то си зависи и от жените им.

# 56
  • Бургас
Може ли тихичко и аз да се присламча в тази тема?
И за да не е съвсем спам, ще кажа, че моят не помага особено... Даже хич Embarassed
Ако го помоля, ще направи, ама иначе сам, тц.

# 57
Tintina, само ако се присъединиш към женското парти дето ще правим по морето с Миленчето Simple Smile иначе, не пускаме!!!

Ще кажеш ли като новодошла две думи за себе си?

# 58
Aаа не се оплаквам,ама хич напротив Mr. Green
Tintina ,добре си дошла Hug

# 59
  • Бургас
Ами какво да кажа, че съм над 35 е ясно, че съм от Бургас - също. Grinning
Имам дъщеря в тийнейджърска възраст, доскоро смятах, че вече съм приключила с децата, но определени житейски обстоятелства отново ме връщат към темата Simple Smile
Надявам се (както всички вие тук), че ще стане бързо, лесно и безброблемно, обаче чета разни статии за над 35 и понякога ме обхващат съмнения Confused

Общи условия

Активация на акаунт