Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 838
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Даре, честито! Много вкусни неща да си приготвиш с новата придобивка и в най-скоро време бебешки пюренца Heart Eyes
Перу, ние сме още младички за такива статии, къде е още нашата. Каките да му мислят, дай някоя за 30-годишните  Joy

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 16:05 от white duck

# 31
Дари, честита ти нова придобивка! Да си позлваш робота със здраве!

Перу, статията е много яка! Peace

# 32
Даре ,честито! И аз се каня да сменям моя, но като стигна до него ще те разпитам подробно за съвет.
Перу много яко Laughing Всяка възраст си има своя чар  Heart Eyes

# 33
Ира, с удоволствие ще ти разкажа. Тамън до тогава може и да съм успяла да му пробвам всичките джаджи и да имам какво да споделя за всяка от тях. Ако искаш виж го в нега - Филипс 7778 - има доста картинки и клипчета в тубата.

(страшно бързо наряза две малки зелки, сега отивам да метна една майонеза на пасатора и салатата за купона е г-о-т-о-в-а)

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 16:49 от DarinaK

# 34
Даре, за медитацията - аз живея в датско и тук ходя в моя фитнес център, през седмицата в къщи си слушам и си правя.

Честито за кухненския робот - аз много бих искала да имам, но се страхувам да не стане като със сокоизстисквачката, стои си мирно и кротко за украшение в кухнята, на никои не му се занимава...Но ти разказвай какво правиш с нея, аз само си търся вдъхновение и малко убеждаване ми трябва  Mr. Green

Лека ви вечер на всички Hug

# 35
Привет, момичета!  Hug
Честита нова тема и дано има много положителни тестчета в нея!  Praynig
Аз ще наминавам да ви виждам, че сте много позитивни и ми е приятно с вас. Хубава и секси вечер! Hug

# 36
Здравейте и от мен бъдещи мамчета!
Хайде на късмет с новата тема на всички,и баба Марта да ни върже по две чертички!  Hug   bouquet   EFP

# 37
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро  Hug

Дари честит ти робот, моного вкуснотии да приготвяш с него  Simple Smile

Фортунка наминавай и на нас ни е приятно  Hug

Мимче добре дошла   bouquet

Хайде една закусчица да сложа  Mr. Green

# 38
Колко е приятно в този проливен дъжд да видим тази хубава и усмихната природа! Благодаря ти, Ели!

# 39
Добрутро Simple Smile
Момичета, мъж ми се забавлява яко с робота и не ме допуска много, много да припарвам около него  Joy
Мимче, далеч ми е да идвам с теб на тия медитации Simple Smile ще пропусна и ще продължа за сега в къщи с индивидуални занимания Simple Smile Ама така се фащам, че понякога заспивам ....
Фортунке, наминавай, да ни подкрепяш. Пък ние понеже сме още вятърничеви ще те разведряваме от стоенето в къщи.

# 40
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дари ами остави го да му се порадва човека Simple Smile

Аз снощи за една вечер си имах мъж  Laughing - ММ си дойде вчера на обяд и днес пак тръгва. Вчера даже каза че ми идвал на гости  Laughing. ама поне пък имах един прекрасен следобед и цяла нощ с него.

# 41
Добро утро момичета  food010
Ауу,незнам какъв е този сън от мен,никога не съм спяла до толкова късно ooooh!Докато се измъкна от леглото,да пия кафе и то обяд станало newsm78 Днес съм решила да се отдам на домашен фитнес clean clean newsm75 newsm79 1ironing wash hang

# 42
миле-на, ако набереш много скорост върху метлата, мини и през къщи  Joy

# 43
  • В градината...
Даре, значи купи играчка за мъжо  Thinking

# 44
Да бе, Перу .... голям интерес прояви това момче, да му се ненадява човек Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт