Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 25 023
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Мамче, добре дошла! Дано взаимно всички сме си на късмет, че голямо затишие откъм тестове има!
Зодия Телец, постъпи както ти намериш за добре. Няма как да знаеш предварително кое е по-доброто. Проучи фирмата дали е сериозна и щом не се чувстваш комфортно на старото място, действай!
Даре, чудничко да си изкарате със свеки!
Перу, Естелка беше споменала, че Надежда имат клон в Шумен, ако не се лъжа. Не ти ли е близичко там? Извинявай, че се меся, ти си знаеш. Но при мен най-близката клиника е във Варна. И аз не се наемам в Бургас да правя инсеменации или ин витро. А ако се налагат по-продължителни отсъствия по никое време ще трябва да уведомя защо. Много е сложно. От друга страна не искам целият свят да знае, ще научат когато му дойде времето.

# 181
Здравейте всички

Мамче, късмет ти желая  Hug както и на всички нас, де

Зодия Телец - успех в решението, послушай вътрешния си глас, това е най-добрия съветник, но мисли как ти се чувстваш, и какво ти искаш  Peace

Вампириана -  Laughing много ме разсмя с мисълта за второто дете и пенсионната възраст...ами, когато тогава, здраве да е...

Аз да кажа - мойта баклава стана за ядене, като за първи опит беше чудесна - с шам-фъстък, черпя ви всички по едно парче.

И аз се включвам към тестуващите се след 3-4 дни Praynig

Лека вечер на всички  Hug

# 182
Мимче, срама нямаш с тази баклава. На мен докторката ми позволява само по 1 парченце черен шоколад за цял ден и до 2 бр. плод  Cry
Стискам палци за теста  Praynig

# 183
О, мило Пате, ами черпя те черно шоколадче тогава  Hug...То и ние сме на едно здравословно хранене в къщи и сладкото нормално ни е само черен шоколад (ама повече от едно парче, поне аз), мед и плодове, ама като ми се прияде нещо и нямам спиране докато не го направя...На теб заради хормони ли ти е такава диетата? На мен тази седмица са ми само хормони в главата #Crazy...

И мерси за палците

# 184
Мимче, имах леко завишено ТСХ, което с терапия свалихме на 1.5. Захарта ми клони към горна граница и не съм изследвана за инсулинова резистентност. Та така превантивно. Аз също досега много не спазвах, но сега се опитвам, да видим докога. Голям фен съм на сладкото. Mr. Green

# 185
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро   Simple Smile

Слагам закуската  Mr. Green

# 186
Ecoeli, супер закуска, но аз си оставам с морето!!!

# 187
  • Истински се вижда само със сърцето.
АнаЛена пийни от сокчето и се наслаждавай на пейзажа  Grinning

# 188
Екоели, благодаря! Аз се наслаждавам и на кученцата от твоята снимка Simple Smile Много обичам кучета - у нас си иаме две!
Момичета, да ви питам  нещо - случвало ли ви се е като ПМС да ви се подуят лимфните възли под мищниците? Мен са ме наболявали, но сега от едната страна имам топче колкото лешник и нещо се приесних. И някакви птробождания из цялото тяло+в бъбреците, или поне там наоколо... Много странно се чувствам и ми се струва, че с всеки следващ път ПМС ми сатава все по-тежък. А доскоро въобще не го и усещах. За всеки сучай съм си записала час за личния утре, може пък да съм болна, а да не е ПМС. Уфффф...  Confused

# 189
  • София
AnaLena такива ПМС не съм имала....вероятно си настинала нещо...ПМС и лимфа няма общо Rolling Eyes

# 190
AnaLena, на мен през последните години това с подуването на лимфните възли под мишниците ми е основен симптом за предстоящ цикъл. Ходила съм на лекар, преди две години, пускаха ми кръвни - всичко си е нормално. Казаха ми -организъм  newsm78
Единственият път, когато ми се образува топче под мишницата беше, когато се оказах бременна, а топчето беше мастна тъкан. Нямам представа дали двете неща (топчето и бременността) имат нещо общо, просто така ми са останали в съзнанието като свързани неща  Grinning

# 191
Добро утро/ден, дами

Екоели, благодаря за закуската и най-вече настроението от твоята картичка - направо мога там да си остана цял ден на терасата  Grinning - каде е? Тук е пак сиво и мъгливо, добре поне че не вали сняг днеска...

АнаЛена - и на мен не ми се е случвало да ми се подуват лимфни възли, само леки болки в подмишниците...най-добре иди на лекар да ги види наистина

Пате - хубаво е че си решила и превантивно дори да си намалиш захарта, то се свиква след месец-два, успех!

Ние сме ваканция с малката и днес май с това време ще отидем в някой музей на топло, тука организират всякакви детски занимания, работилници из музеите през ваканциите, та има какво да се прави

Лек ден на всички  Hug

# 192
  • Пловдив
Ели-супер е закуската!Благодаря!

и аз така

# 193
Ели, мерси за закуската!

Дари, как си изкарвате със свеки? Grinning

# 194
бе точно ви четях и ме мързеше да пиша Simple Smile че голям лаф моабет сте му ударили Simple Smile
Свеки е добре, пратили сме я малко на изследвания. Тя е добра жена, аз я обичам .... може би голяма роля играят и километрите дето ни разделят, ама не мисля е основното Simple Smile утре ще я посетя и ще й занеса някой и друг женски вестник да се разсейва и разнообразява.

Общи условия

Активация на акаунт