Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 25 445
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро на всички - Мам4е, благодаря за кафето и шоколадчето най-веЧе

Честито тихичко роверандом   bouquet
АнаЛена - радвам се че ти се е удвоил хормона  Praynig Тази йога дето я правиш май наистина е за много напреднали, аз съм пробвала хата и ми беше трудно, май пилатес ми стига...

Искам да кажа на всички мили момичета в тази тема, че се вълнувам за всички и всяка една от вас и знам че хората които четат и пишат тука се разбират, съчувстват и подкрепят.  Hug   Аз съм с падаща БТ вече няколко дена, понеделник пак правих тест, много, много блед, клиниката ми записа просто час за скан на 8 март, казаха че не правят кръвни тестове при спонтанна бременност...Днес като си измерих температурата и ми стана толкова криво и сега цял ден седя вкъщи и плача...Чувствам че пак се психирам. Аз съм и със стрес (от работата ми) от есента, тогава и лека депресия си бях докарала, и сега просто ме е страх от себе си като виждам как реагирам...Мисля за няколко дни да затворя всичко, да престана с тия температури и да се опитам да се поуспокоя малко...

Стискам палци на всички  Hug

# 361
  • Бургас
Добър ви ден с пожелание за повече спокойствие!
DarinaK с удоволствие. Утре обаче съм в София, ама се връщам същия ден, т.е. вечерта пак ще съм си в Бургас.

# 362
mimche какво значи не правят кръвни тестове за СА? Във всяка лаборатория ще ти направят ЧХГ. Не се психирай така Hug Иди си пусни един кръвен.Стискам ти палци и се моля! Praynig

# 363
Мимче, дай да те гушна силно, силно, силно!  Hug Hug
И не бързай да се стресираш предварително(колкото и да ти е трудно), а се пази! Flowers Four Leaf Clover
Ние сме с теб и се молим за теб!Защото всяка от нас тук знае какво е то "изстрадано щастие".

# 364
mimche, стискам палци всичко да е наред! Hug

# 365
  • В градината...
Мимче, дано всичко е наред  Peace И как така нямат частни лаборатории  newsm78
С теб сме   Hug

Аз днес се обадих на личната - даде ми час чак за другия вторник, че да ми даде направление за гинеколог. Идеята ми беше, още вчера сутринта да взема направление, та да ми пуснат и едни хормони, че ми беше втория ден на МЦ. Да, ама кой го интересува кой ден ти е и колко години имаш на разположение  Thinking Само ме попита по телефона - кръвоизлив? Щом няма, значи не е спешно. А направление искам, защото реших да ходя в Шумен при Димов /той работи със Стаменов/ Поне 2 прегледа да имам безплатни и част от изследванията. Че то като в онази песен - за кой ли път... тръгвам по изследвания и плащам. За тоя Димов прочетох едни неща - че пращал директно за инвитро и др. Не искам пак да започвам, защото влизам отново в тоя голям бизнес с репродуктивните проблеми  #Crazy Важното май е едни пари да се вземат.

# 366
  • Бургас
perunika , много си права. Тук в Бургас има отскоро Звено по репродуктивни проблеми в болницата, там идват д-р Павлета Табакова и синът й. Те казват, че много техни колеги направо пращат на ин-витро, което често се оказва излишно, да не говорим колко е скъпо. Без да правят изследвания, да предложат други методи. И подчертават, че ин-витрото е вече последна инстанция, преди него трябва да се търсят други начини и да пестят парите на пациента.

# 367
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мимче  Hug

# 368
Благодаря ви момичета. Пожелавам успех на всички. Аз още не съм ходила на лекар след теста и се притеснявам. Мисля да отида другата седмица. Тогава ще съм 6 г.с., дали  може да се чуе сърдечния ритъм тогава, или трябва още да почакам?

# 369
roverandom  Simple Smile излових и третия положителен тест
Лека и спокойна бременност ти желая!

Ние сме се разхождали цял ден - първо в морската после с кучетата по поляните. Много сме екстра!

Tintina не знам до кога ще сме тук. Ако решиш - пиши едно лично и ще се разберем. Малко е ужасен мобилния интернет, ама се става да не ви изтървам от поглед.

# 370
  • В градината...
Даре, искрено ти завиждам - за Бургас, за морето, макар  и зиме  Blush

# 371
Дари, много позитивно заредена звучиш! Hug

Перу, ако пък се окаже, че няма друг начин не се дърпайте от ин-витрото, не е толкова страшно. От опит го казвам, ако това е начина да сбъднеш мечтата си не виждам къде е проблема.
Просто доки трябва да намери някакъв проблем и ин-витро може да направиш и по здравната каса ако не искате да си го самофинансирате. PeaceА аз лично не вярвам на причината за дългогодишно незабременяване "неизяснен стерилитет". Някакъв проблем винаги има, просто трябва добър лекар да го открие. Hug

# 372
  • В градината...
Розичке, притесненията ми са следните - никой от двама ни не иска да ме тъпчат с хормони. Освен това - ако при инвитро се оплодят повече яйцеклетки, какво се случва - или замразяват, или редуцират /една грозна за мен дума/. Аз не съм съгласна нито с едното, нито с другото -  за мен това са бъдещи деца, от които трябва да избера. Акко пък ми върнат всички, тогава рискът е голям. Не бих искала да попадам в такава ситуация. Макар че, на тези години може и нищо да не се оплоди и/или да не преживее.

# 373
Макар че, на тези години може и нищо да не се оплоди и/или да не преживее.
Перу,разбирам притесненията ти. Но наистина на тези нашите години вероятността от оплождане на много яйцеклетки е по-скоро минимална.
Другото, за което се сещам обаче е, че ако не ти допада класическото ин-витро можеш да говориш с лекаря си да пробвате ин-витро на естествен или лимитиран цикъл, при които или не пиеш хормони или те са в мин. количество. При тези процедури се получават не повече от 1-2 яйцеклетки и не стои въпроса коя да избереш просто защото те са не повече от 2. Peace

# 374
  • В градината...
Но тогава шансът нали е много малък  Tired

Общи условия

Активация на акаунт