Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 25 445
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Но тогава шансът нали е много малък  Tired
Е да, при ест. цикъл статистически шансовете са занижени, но пък удовлетворява другите ти изисквания. То нали знаеш, че не може и вълка да е сит и агнето цяло. Grinning

# 376
  • В градината...
Уви, така е. Може да прекалявам с писането, но никой отвън не ни разбира така  Peace

# 377
  • София
Благодаря ви момичета. Пожелавам успех на всички. Аз още не съм ходила на лекар след теста и се притеснявам. Мисля да отида другата седмица. Тогава ще съм 6 г.с., дали  може да се чуе сърдечния ритъм тогава, или трябва още да почакам?
Зависи от лекаря и апаратурата, при мен в 6 гс и 2 дни чух даже сърцето Simple Smile

# 378
Перу ти направо ме учудваш.Лесно няма мила,ти хем- така,хем -иначе,много добре ти е обяснилаРозичка.Имаш варианти,когато се види къде точно е проблема док ще ти предложи варианти и може да ги съгласувате заедно.И аз съм питала за ЕЦ,док ми каза става,ама в нашата възраст всеки гледа да залага на по-големия шанс.Колкото повече толкова по-добре,какво те притеснява колко ще се оплодят и т.н.т   ,после ще го мислиш важното е да си сигурна че го искаш.на коя от нас и кеф да я ровят и изпиват кръвчицата всеки ден,нима нашите мъже не ни съжаляват....просто това е ,цялата манипулация отнасяме ние жените в повечето случаи.не се давай моляте  Hug нали искаме бебе.

# 379
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро   bouquet

Влизам само да сложа закусчица и да ви пожелая само приятни емоции през днешния ден  Hug

# 380
Ехо, днеска все едно бомба е гръмнала тук.  ooooh!
Къде изчезнахте всички?  newsm78

# 381
# 382
  • В градината...
Гръмна, тя, бомбата, ама в София  Mr. Green

Звезди, ето какво ми се случи днес. Говорих с много свястна док от Шумен, позната  /споделих, че имам час за другата седмица за един гинеколог там, който работи със Стаменов/. Коментарът беше в духа на "част от ин-витро мафията". Хем тези дни прочетох подобни мнения за него - назначават се много ненужни изследвания, гледат директно да те пратят за ин-витро, като не търсят варианти. Че тя ми препоръча един младичък - Калчев в клиника Малинов. Записах час за другата сряда. Имали много добра техника за лапаро. Една дружка в другата тема пък  ме погна - защо там, да съм ходела при Стаменов. Тези още не били се доказали.
Е, как да прекарам още 2 години в чудене и мислене, в резултат на това кой какво ми каже, като едва ли имам толкова  Thinking
Тъй че, другата сряда съм пак у Софето.
Дано да се оправдаят почти хилядата километра отиване и връщане а най-вероятно честичко ще ги пътувам и ще изгубя клиентела и доста от прихода ми  Naughty
Даре, кефиш много   bouquet

# 383
Аз искам да не се отказваш,няма лесно.В момента и двамата сме без работа с ММ,номера ми за заповед наближава,а питай ме как ми е.Имам да пускам изследвания за 500 лева,притеснява ме и резултата им  ooooh! какъв ще е.
Това за спестяването на изследвания ,резултата се вижда после.Аз като нямах назначени едни от най-важните,кво....сега ги правя преди 3-ти опит,ако ми ги бяха назначили в началото може би нещата щяха да са коренно различни,дори и пак да не бях успяла поне щях да съм наясно къде да търся още.
Аз все си виках,абе това защо на мен не ми го правят,а мъжа ми вика ми сигурно не трябва....а то трябвалооооо
С теб съм Перумного искам да повярваш ,да се отпуснеш и се остави на потока,ще успееш ще видиш  Hug
Днес наистина всички са си били шута,тук при нас е дъжд и студ.

# 384
Звезди, аз искам към Надежда да се ориентирам, но да видим дали ще ни одобрят за пациенти.
За осигуровките ще изчакам до последно, че за 3 години назад са си доста.
Перу, определено не те съветвам да се чудиш. Но е хубаво да посъбереш мнения. Техниката е добра, но проучи и докторите! Клиниката е нова и ако нямат много пациенти може да обръщат повече внимание.

# 385
пате ми действие ще трябва.Защо да ни ви одобрят?

# 386
Не знам, като говорих по телефона със Силвия Стефанова ми каза да отида с документите и ако ни одобрят ще ми дадат бележка за фонда. Не знам кои случаи не поемат.

# 387
  • В градината...
Звезди, а на теб какви важни изследвания ти бяха пропуснали?

Пате, веднага ми записаха час за другата седмица.
Да ви кажа, ходила съм на място, където са прочути - чакаш часове, докато дйде твоят час, който отдавна е минал по принцип. Голям наплив, накрая установяваш, че колкото добри и известни, толкова вече карат на конвейр. Ами то всяко нещо си има граници. Не знам, сякаш се чувствам за сега спокойна. Съдя по себе си - аз нямам много клиенти, но тези, които имам така ги обгрижвам и такова внимание им отделям, че остават супер доволни. Влагам и много сърце, и много чета. Имам доста колеги, на които по разни партийни линии им пращат купища клиенти - ами, не им завиждам на хората, като си знам колегите  Tired

# 388
Перу, права си. Аз затова още седя и се ослушвам от коя клиника да искам бележка за фонда. Освен всичко останало сега поради това забавяне си представям следващите месеци какъв наплив ще има в известните клиники. Колкото и да имат желание хората да обслужат всички, все пак си имат някакъв капацитет.

# 389
Ми като дръпна чертата се оказа,че съм правила 2-та опита с една ЦС  newsm78  ,хормоните за следенето на самата стимулация не ги броя.ММ мъж имаше 2 спермограми и 2 микробиоологии за двамата.И след двата опита аз се размрънках за разни изследвания за които четох във форума та ми ги написа док .
ПС това с подбора го прочетох скоро,аз не си спомням дали ми е казала и на мен,иначе щях да ошашкам яко.Но ми взе документите занесе ги на док и като се върна ми каза,че ме приемат и записахме час,беше много любезна.

Общи условия

Активация на акаунт