Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 844
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Кали, какъв празник е днес?

# 16
Дари,абе моя е скаран с таблата, ама виж ракийка няма да откаже Joy
Днес не е ли Трифон Зарезан по старо ли по ново ли незнам вече newsm78

# 17
Таблата беше само едно обрисуване на романтичен ракиен следобед (и моя е скаран с нея Simple Smile) Обаче, ако играете белот, цена няма да имате!

Чакай, че забравих Трифончо .... не го ли празнувахме на 14ти февруари?

# 18
Ами играем ама не и двамата ,аз така и не се научих Mr. Green
А на 14.02.започваме влюбени ,а после посрещаме и Трифончо 1dating smile3521

# 19
А на 14.02.започваме влюбени ,а после посрещаме и Трифончо 1dating smile3521
Хахаха, това ми хареса. Joy

# 20
Момичета ,честита нова темичка и от мен! Дано е на късмет на очакващите две чертички!
Ели ,Даре ,поздравления!
Мимче, добре дошла и скорошна радост!
Аз да ви кажа ,че нещо не ми идва и сякаш съвсем ми се обърка цикъла след абразиото. Реших ,че трябва да си направя вече  изследвания в клиника за репродуктивно здраве. Ходих при доцент Конова и тя ми назначи всички хормони, които трябваше да направя на 3-ия ден от цикъла. Но тъй като не ми дойде и отидох на преглед.Все още нямаше овулация.... Ох ,само да има какво да мисли човек... Оплаках ви се....
 Hug и хубава вечер!

# 21
Хайде и аз в новата темичка, благодаря Ели   bouquet И на Дари за хубавото заглавие  Simple Smile
Ира, дано след тоя цикъл вече нещата се регулират.
mimche, добре дошла при нас, и скоро да се похвалиш  Hug
ZVEZDA *, стискам ти палци  Hug
На всички пожелавам много късметлийска да е темичката, да донесе на всички двете тъй желани чертички   bouquet

# 22
  • В градината...
Като каза за лютата супа, Даре, все не се сещам да споделя, че лютивката, дето я правих, стана чудесна. Горещо я препоръчвам  Peace

Миме, добре си дошла  Hug

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 00:18 от perunika

# 23
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро  Heart Eyes

Перу ама много сладко коте - много ги обичам такива чернички  Simple Smile

Така да сложа съботна закуска  Mr. Green

# 24
Прозяв, прозяв ...добрутро .....

Перу, с тая лютика само виртуално се фалиш! Прати по едно бурканче за мостра Simple Smile

мммм, Ели ...  вкусно и романтично!

# 25
  • В градината...
Oo, Eли, пращаш ни вече да пасем зелена тревица, ми време му е скоро  hahaha

Даре, абасИлютно нямам нищо против  Naughty

А това видяхте ли  Joy http://www.bg-damma.com/stil-na-zhivot/Raznoobrazni/1920_da-posreshtnem-40

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 10:29 от perunika

# 26
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу  hahaha Joy много готина статия

# 27
Добро утро/ден на всички, благодаря за милото посрещане.

Статията е много сладка  Laughing Аз не мога да кажа че го празнувах моя, по принцип не обичам нещо да си празнувам собствените рождени дни и все още работя да се примиря с факта за годишнината...Но се утешавам и аз както точка 1 от статията, че момиченцето ми ми казва почти всеки ден че съм много красива...за децата мамите са наи-красивите винаги  Heart Eyes

Днес съм в леко занижено настроение, та заминавам сега на медитация, дано да помогне.

Весел ден на всички

# 28
Здравейте и от мен в новата тема! Дано не на късмет и се напълни с положителни тестове, че много се излагаме в последно време! Ели, Даре, благодаря! Heart Eyes
Мимче, добре дошла и дано скоро сбъднеш мечтата си!

# 29
МОМИЧЕТА ИМАМ СИ НОВ КУХНЕНСКИ РОБОТ! Изключително съм съботно доволна Simple Smile Вече си направихме сокче от ябълки. Взела съм и зелки после да кълцам, бе изобщо доволна съм Simple Smile

(сега сериозно - много е мощен, с големи вариации за регулиране на оборотите, включително до степен на миксер. шейкър каната е студо и топло устойчива - става и за горещи супи и за лед)

Мимче, би ли споделила къде ходиш на медитации?

Перу, статията е много разведряваща Simple Smile Само дето ние май на по 50 ще играем с бакугани Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт